Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy zaległe bexero, bo albo lekarka na urlopie, albo Mati miała rota, albo dużo pacjentów i tak się bujamy już 5 tygodni. Jutro będę telefonicznie atakować przychodnię 🙄
Jesteśmy po sesji świątecznej, modele z nas żadne, śmiejemy się, że za rok Matylda musi wynająć sobie starych z agencji modeli 🤣🤣
Ale było super, poczułam klimat świąt!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2021, 16:01
Lalia, Zulugula, Clover, Annia, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Suszareczko wyglądasz przepięknie! Zakochać się można! Aż mi się samej zachciało brzuszka jak Cię zobaczyłam
Anetko wzięłam ta eko matę z kokosem i gryka, te pozostałe do mnie nie przemawiały
i moim zdaniem jest naprawdę super
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Susaszarka przejme go po tobie, nie ma innej opcji jak mi lekarz pozwoli to mam zamiar na początku roku wrócić do gry
Suszarka, Belie lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anet.kaa wrote:Podałabyś mi nr ref tych butków dla Igi? Pani w sklepie powiedziała, że gdy bedę mieć to poszuka mi gdzie w okolicy są.
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, dobrze się je czyta zwłaszcza gdy pewność siebie pikuje w dół. Jesteście kochane ❤️Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Raczej jest duza szansa, że go kupimy. Musimy tylko policzyć czy damy spłacać kredyt jesli vibor wzrośnie Ci raczej się wydarzy przy tak pędzącej inflacji.
Dom wygląda tak. Choc my wprowadzilibyśmy parę poprawek
Jutro mąż będzie liczył to czy damy radę z kredytem natomiast ja będę liczyć z czego możemy zrezygnować przynajmniej na jakiś czas. Prawdopodobnie odpuścimy wszystkie dodatkowe przyjemnosci koniec jedzenia na dowóz, kupowania niepotrzebnych ubrań, kosmetyków, brwi i zabiegi na twarz też będą musiały poczekać na lepsze czasy. I będziemy się starać jak najwięcej odłożyć na wykończenie. Wakacje też raczej odpadają, ale skoro odbiór w czerwcu to najwyżej rozłożymy basen we wlasnym ogródku 😂Lalia, Annia, Ladyo, Clover, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Ounai bardzo fajny rozkład. I te piekne okna w salonie 🥰 ojej! A nie chcecie sprzedac wtedy mieszkania?
Enigvaa lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Chcemy. Ale my mamy 2 mieszkania. To w którym obecnie mieszkamy i drugie, które mąż odziedziczyłem w spadku po swoim tacie więc sprzedamy to po teściu.
To w sumie chyba dobrze. W razie co macie zabezpieczenie🔸28 lat
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Angie1985 wrote:Ounai dom piękny. Cudne okna.🥰
Zadroszcze pozytywnie. 🥳
Suszarko wyglądasz pięknie. Jesteś bardzo zgrabna.Angie1985, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny