Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Herbata z czego Ty podajesz picie/wodę? Masz jakiś kubek?
Logopeda kazała nam kupić kubeczek z medeli. Także póki co pije z tego kubeczka medeli i też z doidy.
Mamy też bboxa ale bardziej jest zainteresowana gyzieniem słomki.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Wiem,że tak wpadam raz w czas bez sensu,czytam Was w miarę na bieżąco,ale codzienne życie mnie total pochłania.
Ale mały update - Ola ma ponad 10 miesięcy.chodzi z chodzikiem,przy meblach i za rączkę. Rozrabia dużo,gada dużo, je jeszcze więcej,śpi mało. Waży 7,5 kg.
Za 4 dni jedziemy na wakacje,ostatnie przed moim powrotem do pracy w styczniu-jedziemy do Nowego Jorku (tam teraz na kontrakcie jest moja przyjaciółka) i do Miami. Potem już grudzień,święta.
Powiem Wam,że niesamowite,jak czas leci..
Trzymajcie się i udanej niedzieli.
Wrzucam fotkę moich dziewczyn.
.Gagatka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Leze jeszcze w lozku z kawusia ☕, a Matyldzia zasypia na drzemke (wstala o 10🙊).
Dzisiaj lecę na kawke do siostry P. Jak wstanie Tyldzia.
Moja mama kupiła kuchnie w prezencie ale dla Kornelii jakąś drewniana. Pod choinkę. Ale nie pytałam gdzie kupiła. Ostatnio bylismy u mojego chrześniaka i się tak mega tym bawiła, więc fajnie. A do tego Matylda się tym interesowała, więc będzie takie 2w1
Ja pomału zaczynam się rozglądać za prezentami. Ale jeszcze nie do końca mam pomysły. Tyldzi kupimy coś grającego i interaktywnego, choć myślę też o pchaczu, bo ona lubi takie rzeczy. Filip chce Lego Harry Potter, więc spoko. Kornelia - tu mam dylemat. I Zuzia ma nam powiedzieć co chce, bo ona nie wierzy w Mikołaja niestety...mój P. Chcę ta taka grę lotki czy coś. Około 300 zl to kosztuje, więc spoko. Ja mam tatuaż w prezencie.
Teraz ten tydzień dzieciaki już ostatni tydzień siedzą w domu. Od 29.11 ich puszczam i zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez takich chorób.
Suszarko - Pochwal się brzuszkiem ❤️❤️❤️
U mnie dalej zawirowania z miesiączka. Ostatnio mialam cykl 22 dni, teraz 30. Nie wiem co się robi, musze chyba się przejść do gina sprawdzić to. -
dmg111 wrote:Córce mojej koleżanki zęby zaczęły wychodzić dopiero w wieku 13 miesięcy - ale za to kombo, bo prawie wszystkie na raz 🙈 Więc nie martw się, zęby mają czas, ale przygotuj dentinox i inne rzeczy 😀
U nas akurat jak u Kic, zęby wychodzą niezauważalnie 😅Wik89, dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
-
U nas 5 ząbków na stanie, wszystkie jedynki i górna dwójka. Widzę że już będzie wychodzić niedługo kolejną dwójka górna. Michałkowi bardzo powoli się przebijają te zęby, jak widzę opuchnięte dziąsło to trwa z miesiąc zanim pojawi się ząb
Wik89 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
U nas 9 zebow! Gucio nie daje sobie w ogole zagladac do buzi, po jego nastroju, slinieniu sie i kiepskich nocach widze, ze zabkowanie trwa. A potem czaaasem uda mi sie zajrzec do buzi i wtedy zwykle widze nowy egzemplarz. I tak juz od pol roku z przerwami hahaha 😅
Iryska, Lalia, Gagatka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ze specjalnymi wirusami dla Jednorozca, Lalii, Meggi i całej reszty która planuje niebawem wracać do gry ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 13:50
Meggi110818, Pcosik_2, Annia, Enigvaa, Ounai, madziulix3, Tajka, Iryska, KarolinaMaria, Lalia, Belie, Ladyo, Jednorożec89, kar_oliv, Zulugula, Clover, Ulaa, kiniusia270, Angie1985, veritaa, Wik89, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, pięknie wyglądasz!
Przegadaliśmy z mężem i musimy policzyć czy udzwigniemy dwa kredyty hipoteczne, zwłaszcza że vibor ma jeszcze wzrosnąć. Jeśli damy radę to kupujemy ten dom.Lalia, Suszarka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ounai wrote:Suszarko, pięknie wyglądasz!
Przegadaliśmy z mężem i musimy policzyć czy udzwigniemy dwa kredyty hipoteczne, zwłaszcza że vibor ma jeszcze wzrosnąć. Jeśli damy radę to kupujemy ten dom.
A to "ten" dom marzeń? Koniecznie pokaż go jak się zdecydujecie ☺️O ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Moti, Irysko na co szczepicie?
Lalia, u nas ta druga dolna dwójka co została daje KOSZMARNIE popalić. Wydaje mi się, że szykują się też górne czwórki... w każdym układzie daje to wyraźny regres snu...
Współczuję ciężkiego ząbkowania. U nas raczej nie wypływa na sen, tylko tyle że w dzień jest bardzo marudny i płaczliwy.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My też w tym tygodniu szczepimy, druga dawka Bexsero 😉
I będę chciała omówić z pediatrą kalendarz szczepień na przyszły rok, bo z tego co się orientuję to wypada:
-pneukokoki
-świnka, odra różyczka
-dwie dawki ospy
-Nimenrix i przypominająca Bexsero
-6w1
Czy ja coś przegapiłam? 🙈
Anniu, u nas teraz wydaje mi się że wychodzi trójka (ja nie wiem czemu nie czwórka) i no jest kiepsko w dzień 😵 noce też różnie 😑 wczoraj i dzisiaj więcej kup i luźniejsze, a u Olka to częste przy zębach..
Suszareczko, wyglądasz przepięknie 😍😍😍 patrzę, patrzę i mam nadzieję że się napatrze 😍Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko, wyglądasz przepięknie! Aż miło sobie przypomnieć taki brzuszek
Podałabyś mi nr ref tych butków dla Igi? Pani w sklepie powiedziała, że gdy bedę mieć to poszuka mi gdzie w okolicy są.
LadyO, wzięłaś matę eco czy normalną z 4fizjo?
Ja bym nie kupowała jeszcze S&R, to już druga taka promocja w przeciągu miesiąca więc pewnie będą tak cyklicznie.
Ounai, napisz coś więcej o domuSuszarka lubi tę wiadomość