Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Herbata z czego Ty podajesz picie/wodę? Masz jakiś kubek?
Logopeda kazała nam kupić kubeczek z medeli. Także póki co pije z tego kubeczka medeli i też z doidy.
Mamy też bboxa ale bardziej jest zainteresowana gyzieniem słomki.Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Gagatka wrote:Wiem,że tak wpadam raz w czas bez sensu,czytam Was w miarę na bieżąco,ale codzienne życie mnie total pochłania.
Ale mały update - Ola ma ponad 10 miesięcy.chodzi z chodzikiem,przy meblach i za rączkę. Rozrabia dużo,gada dużo, je jeszcze więcej,śpi mało. Waży 7,5 kg.
Za 4 dni jedziemy na wakacje,ostatnie przed moim powrotem do pracy w styczniu-jedziemy do Nowego Jorku (tam teraz na kontrakcie jest moja przyjaciółka) i do Miami. Potem już grudzień,święta.
Powiem Wam,że niesamowite,jak czas leci..
Trzymajcie się i udanej niedzieli.
Wrzucam fotkę moich dziewczyn.
.Gagatka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Leze jeszcze w lozku z kawusia ☕, a Matyldzia zasypia na drzemke (wstala o 10🙊).
Dzisiaj lecę na kawke do siostry P. Jak wstanie Tyldzia.
Moja mama kupiła kuchnie w prezencie ale dla Kornelii jakąś drewniana. Pod choinkę. Ale nie pytałam gdzie kupiła. Ostatnio bylismy u mojego chrześniaka i się tak mega tym bawiła, więc fajnie. A do tego Matylda się tym interesowała, więc będzie takie 2w1
Ja pomału zaczynam się rozglądać za prezentami. Ale jeszcze nie do końca mam pomysły. Tyldzi kupimy coś grającego i interaktywnego, choć myślę też o pchaczu, bo ona lubi takie rzeczy. Filip chce Lego Harry Potter, więc spoko. Kornelia - tu mam dylemat. I Zuzia ma nam powiedzieć co chce, bo ona nie wierzy w Mikołaja niestety...mój P. Chcę ta taka grę lotki czy coś. Około 300 zl to kosztuje, więc spoko. Ja mam tatuaż w prezencie.
Teraz ten tydzień dzieciaki już ostatni tydzień siedzą w domu. Od 29.11 ich puszczam i zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, ze obejdzie się bez takich chorób.
Suszarko - Pochwal się brzuszkiem ❤️❤️❤️
U mnie dalej zawirowania z miesiączka. Ostatnio mialam cykl 22 dni, teraz 30. Nie wiem co się robi, musze chyba się przejść do gina sprawdzić to. -
dmg111 wrote:Córce mojej koleżanki zęby zaczęły wychodzić dopiero w wieku 13 miesięcy - ale za to kombo, bo prawie wszystkie na raz 🙈 Więc nie martw się, zęby mają czas, ale przygotuj dentinox i inne rzeczy 😀
U nas akurat jak u Kic, zęby wychodzą niezauważalnie 😅Wik89, dmg111, Gagatka lubią tę wiadomość
-
U nas 5 ząbków na stanie, wszystkie jedynki i górna dwójka. Widzę że już będzie wychodzić niedługo kolejną dwójka górna. Michałkowi bardzo powoli się przebijają te zęby, jak widzę opuchnięte dziąsło to trwa z miesiąc zanim pojawi się ząb
Wik89 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
U nas 9 zebow! Gucio nie daje sobie w ogole zagladac do buzi, po jego nastroju, slinieniu sie i kiepskich nocach widze, ze zabkowanie trwa. A potem czaaasem uda mi sie zajrzec do buzi i wtedy zwykle widze nowy egzemplarz. I tak juz od pol roku z przerwami hahaha 😅
Iryska, Lalia, Gagatka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Ze specjalnymi wirusami dla Jednorozca, Lalii, Meggi i całej reszty która planuje niebawem wracać do gry ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2021, 13:50
Meggi110818, Pcosik_2, Annia, Enigvaa, Ounai, madziulix3, Tajka, Iryska, KarolinaMaria, Lalia, Belie, Ladyo, Jednorożec89, kar_oliv, Zulugula, Clover, Ulaa, kiniusia270, Angie1985, veritaa, Wik89, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111, MoTyLeK🦋, Inaa89 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Suszarko, pięknie wyglądasz!
Przegadaliśmy z mężem i musimy policzyć czy udzwigniemy dwa kredyty hipoteczne, zwłaszcza że vibor ma jeszcze wzrosnąć. Jeśli damy radę to kupujemy ten dom.
A to "ten" dom marzeń? Koniecznie pokaż go jak się zdecydujecie ☺️O ❤️
Z ❤️ -
Suszarko, zaryzykowałam i polubiłam 🤣🙈 pięknie wyglądasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2021, 15:36
Iryska, Lalia, Suszarka, Zulugula, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia wrote:Moti, Irysko na co szczepicie?
Lalia, u nas ta druga dolna dwójka co została daje KOSZMARNIE popalić. Wydaje mi się, że szykują się też górne czwórki... w każdym układzie daje to wyraźny regres snu...
Współczuję ciężkiego ząbkowania. U nas raczej nie wypływa na sen, tylko tyle że w dzień jest bardzo marudny i płaczliwy.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My też w tym tygodniu szczepimy, druga dawka Bexsero 😉
I będę chciała omówić z pediatrą kalendarz szczepień na przyszły rok, bo z tego co się orientuję to wypada:
-pneukokoki
-świnka, odra różyczka
-dwie dawki ospy
-Nimenrix i przypominająca Bexsero
-6w1
Czy ja coś przegapiłam? 🙈
Anniu, u nas teraz wydaje mi się że wychodzi trójka (ja nie wiem czemu nie czwórka) i no jest kiepsko w dzień 😵 noce też różnie 😑 wczoraj i dzisiaj więcej kup i luźniejsze, a u Olka to częste przy zębach..
Suszareczko, wyglądasz przepięknie 😍😍😍 patrzę, patrzę i mam nadzieję że się napatrze 😍Suszarka lubi tę wiadomość
-
Suszarko, wyglądasz przepięknie! Aż miło sobie przypomnieć taki brzuszek
Podałabyś mi nr ref tych butków dla Igi? Pani w sklepie powiedziała, że gdy bedę mieć to poszuka mi gdzie w okolicy są.
LadyO, wzięłaś matę eco czy normalną z 4fizjo?
Ja bym nie kupowała jeszcze S&R, to już druga taka promocja w przeciągu miesiąca więc pewnie będą tak cyklicznie.
Ounai, napisz coś więcej o domuSuszarka lubi tę wiadomość