Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, wyglądasz cudownie, prawdziwa gorąca mamuśka 🤩 Jakoś tak dawno nie spoglądałam na Twój suwaczek, popatrzyłam dzisiaj i jestem w szoku, że to już prawie połowa ciąży! Super 😁
Ounai, piękny ten dom! Bardzo fajny rozkład. Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! 🍀Suszarka lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Suszarko mam pytanie Ty chodzisz fo gina w NS?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2021, 19:58
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Tak, na ul. Zygmuntowską. W razie czego mam do polecenia jeszcze dwóch świetnych ginekologów przyjmujących w innych miejscach, jeden przyjmuje na NFZ i prywatnie a drugi tylko prywatnie. Obaj pracują w szpitalu w Limanowej. Terminy do tego na NFZ o dziwo całkiem spoko. Jakbyś była zainteresowana to daj znać, powiem Ci co i jak.
Właśnie się rozglądam za ginekologiem, bo sama wiesz co było w szpitalu pisałam tutaj i trzeba mi dobrego gina.
W szpitalu co jeden to pieprzył za przeproszeniem co innego pytałam trzech kiedy będę mogła się starać o ciążę od jednego usłyszałam że od razu, od drugiego że co najmniej pół roku i przedtem muszę zrobić komplet badań(to opinia doktora R. )a od mojej że trzy miesiące ale jak zajde wcześniej to nic się nie stanie.
Teraz za miesiąc będę mieć wynik histopatologii pewnie ona nic nie wykrze bo przeważnie tak jest ale trzeba mi to u normalnego gina skonsultowaćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Cześć dziewczyny.
Proszę pokrzepcie dobrym słowem bo schizuje.
Wiem ze tu wszystkie oczekujecie na dwie kreseczki wiec tym bardziej czuje się nieco zażenowana to pisząc. Ale do rzeczy.
Dni płodne miałam 12 temu, 11 i 13 dnia był seks - przerywany jak zawsze i na milion procent „ bez końca w środku”. Od 5 d p owu mam typowe objawy ciążowe - szczypanie piersi , bóle jak na okres, klubie jajników. Wczorajszy i dzisiejszy test po kilku godz. Pokazał cień kreski - oczywiście ja już jestem pewna ciąży .Schizuje na maksa. Mam już dwoje dzieci i zupełnie się tego nie spodziewałam. Jestem bardzo dorosła -35 lat i od zawsze z mezem lecimy na przerywancu. Myślałam ze takie rzeczy to czyste bujdy. Bo jesli jutro po becie okaże się to prawdą to znaczy ze ten plemniczek co sie zagnieździł to jakiś naprawę Heros.
Jak na złość mąż w zeszłym tyg zrobił wazektomie …
Powiem wam ze jestem załamana.
Co myślicie o tych cieniach kresek na testach?
Boże ta sytuacja jest aż kuriozalna. Mąż tez nie może uwierzyć, mówi ze schizuje ze to niemożliwe a ja poprostu wiem czuje ze zaciążyłam. Miałyście taka pewność jak byłyście w ciąży ?
Jutro mam termin @. Test robiłam dziś. -
Jednorożec89 wrote:Właśnie się rozglądam za ginekologiem, bo sama wiesz co było w szpitalu pisałam tutaj i trzeba mi dobrego gina.
W szpitalu co jeden to pieprzył za przeproszeniem co innego pytałam trzech kiedy będę mogła się starać o ciążę od jednego usłyszałam że od razu, od drugiego że co najmniej pół roku i przedtem muszę zrobić komplet badań(to opinia doktora R. )a od mojej że trzy miesiące ale jak zajde wcześniej to nic się nie stanie.
Teraz za miesiąc będę mieć wynik histopatologii pewnie ona nic nie wykrze bo przeważnie tak jest ale trzeba mi to u normalnego gina skonsultować
Nie polecam i ostrzegam przed doktorem M.G. ale to sama wiesz dlaczego, zresztą on przyjmuje poza NS.
Na Broniewskiego w Promedzie przyjmuje na NFZ dr Nowak. To jest lekarz w trakcie specjalizacji. Byłam u niego na jednej wizycie w ciąży i byłam mega zadowolona. Świetne ma podejście do pacjentek i naprawdę aktualną wiedzę, nawet ma certyfikat FMF. On przyjmuje też prywatnie w tej przychodni, i w tej nowej Barska Clinic. Prywatnie na Barskiej przyjmuje jeszcze dr Zaczyk, on jest też świetnym lekarzem i dobrym człowiekiem, chodziłam do niego dość długo jeszcze przed pierwszą ciążą. Oni obaj pracują w szpitalu w Limanowej, pytanie na ile jest to dla Ciebie problematyczne. Dla mnie trochę jest i dlatego między innymi wybrałam jak wybrałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2021, 20:34
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Z Medikoru polecam panią ordynator Martę Sudoł, ja do niej chodzę i naprawdę spoko babeczka. Jak po porodzie byłam jedną nogą na tamtym świecie to się mną super zajęła i teraz uważam że naprawdę mam dobrą opiekę w tej ciąży. Przyjmuje prywatnie na Zygmuntowskiej, tam gdzie kiedyś było kino Kolejarz. Odpisuje na smsy błyskawicznie i to dla mnie ogromny plus. Do tego naprawdę się zna na rzeczy.
Nie polecam i ostrzegam przed doktorem M.G. ale to sama wiesz dlaczego, zresztą on przyjmuje poza NS.
Na Broniewskiego w Promedzie przyjmuje na NFZ dr Nowak. To jest lekarz w trakcie specjalizacji. Byłam u niego na jednej wizycie w ciąży i byłam mega zadowolona. Świetne ma podejście do pacjentek i naprawdę aktualną wiedzę, nawet ma certyfikat FMF. On przyjmuje też prywatnie w tej przychodni, i w tej nowej Barska Clinic. Prywatnie na Barskiej przyjmuje jeszcze dr Zaczyk, on jest też świetnym lekarzem i dobrym człowiekiem, chodziłam do niego dość długo jeszcze przed pierwszą ciążą. Oni obaj pracują w szpitalu w Limanowej, pytanie na ile jest to dla Ciebie problematyczne. Dla mnie trochę jest i dlatego między innymi wybrałam jak wybrałam.
Dla mnie osobiście wszyscy lekarze którzy pracują poza szpitalami w Sączu odpadają. Zależy mi żeby przy moim porodzie był mój lekarz dlatego wszyscy którzy pracują w Limanowej i Krynicy nie wchodzą w grę.
Jedynie prenatalne robiłam u dr Boczek pierwszą ciążę prowadził mi dr Mazur ale się do niego zraziłam bo nie zauważył u mnie pierwszych symptomów stanu przedrzucawkowego byłam wredy u niego na wizycie spuchnięta jak bania i podwyższonym ciśnieniem i nie zareagował. Moja obecna gin to spoko babka pogadasz z nią normalnie i w ogóle ale w szpitalu trochę mnie olała bo prosiłam ją o pomoc i jestem na nią trochę zła a doktora R. Boję się przerażaja mnie jego humory chociaż podobno specjalistą jest dobrymDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
To uderzaj do dr Sudoł. Ona swoich pacjentek nigdy nie zlewa. Moja koleżanka miała laparo niedawno, to przyszła do niej po swoim dyżurze pogadać od serca, a do asysty wybrała chyba najlepszego operatora który pracuje w Medikorze.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Kiciakocia wrote:Cześć dziewczyny.
Proszę pokrzepcie dobrym słowem bo schizuje.
Wiem ze tu wszystkie oczekujecie na dwie kreseczki wiec tym bardziej czuje się nieco zażenowana to pisząc. Ale do rzeczy.
Dni płodne miałam 12 temu, 11 i 13 dnia był seks - przerywany jak zawsze i na milion procent „ bez końca w środku”. Od 5 d p owu mam typowe objawy ciążowe - szczypanie piersi , bóle jak na okres, klubie jajników. Wczorajszy i dzisiejszy test po kilku godz. Pokazał cień kreski - oczywiście ja już jestem pewna ciąży .Schizuje na maksa. Mam już dwoje dzieci i zupełnie się tego nie spodziewałam. Jestem bardzo dorosła -35 lat i od zawsze z mezem lecimy na przerywancu. Myślałam ze takie rzeczy to czyste bujdy. Bo jesli jutro po becie okaże się to prawdą to znaczy ze ten plemniczek co sie zagnieździł to jakiś naprawę Heros.
Jak na złość mąż w zeszłym tyg zrobił wazektomie …
Powiem wam ze jestem załamana.
Co myślicie o tych cieniach kresek na testach?
Boże ta sytuacja jest aż kuriozalna. Mąż tez nie może uwierzyć, mówi ze schizuje ze to niemożliwe a ja poprostu wiem czuje ze zaciążyłam. Miałyście taka pewność jak byłyście w ciąży ?
Jutro mam termin @. Test robiłam dziś.Kiciakocia lubi tę wiadomość
-
Suszarko ślicznie wyglądasz 😍 Cudny brzusio ♥️
Suszarka lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Ja te butki ktore Suszarka kupila Idze mialam dla corki rok temu
super sa!! I wtedy byly w 3 kolorach dostepne, tez w takim musztardowym i takie wlasnie miałyśmy.
BARDZO je polecama nawet nie wiedzialam ze jakas mama je poleca w sieci ale nie znam tych wszystkich blogow 😅
W tym roku chcialam tez je kupic ale niestety nie znalazlam.Suszarka, Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Ounai wrote:Ja w pierwszej ciąży nie byłam pewna a w drugiej wiedziałam jeszcze przed terminem miesiączki. Test był tak słaby że mąż się ze mnie śmiał że to niemożliwe. Powtórz test rano z porannego moczu albo idź do laboratorium zrobić badanie beta hcg, ono wszystko wyjaśni. Jak sama piszesz, nie jesteś już dzieckiem więc wiesz, że stosunek przerywany jest tak samo dobrym zabezpieczeniem jak tabletki przyjmowane co drugi dzień albo dziurawa prezerwatywa. Szanse na ciążę są.
Ounai, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Jednorożec89, kar_oliv lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:Ja w pierwszej ciąży nie byłam pewna a w drugiej wiedziałam jeszcze przed terminem miesiączki. Test był tak słaby że mąż się ze mnie śmiał że to niemożliwe. Powtórz test rano z porannego moczu albo idź do laboratorium zrobić badanie beta hcg, ono wszystko wyjaśni. Jak sama piszesz, nie jesteś już dzieckiem więc wiesz, że stosunek przerywany jest tak samo dobrym zabezpieczeniem jak tabletki przyjmowane co drugi dzień albo dziurawa prezerwatywa. Szanse na ciążę są.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Moti, Irysko na co szczepicie?
Lalia, u nas ta druga dolna dwójka co została daje KOSZMARNIE popalić. Wydaje mi się, że szykują się też górne czwórki... w każdym układzie daje to wyraźny regres snu... -
dmg111 wrote:Suszarka, kuuuusisz! 🤣 Piękny brzuszek ❤️
Ounai, ja tu widzę potencjał na trzecie dziecko w ilości pokojów 🤣🤰
S tak serio to napaliłam się strasznie. Mam nadzieje że go kupimydmg111 lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:My mamy zaległe bexero, bo albo lekarka na urlopie, albo Mati miała rota, albo dużo pacjentów i tak się bujamy już 5 tygodni. Jutro będę telefonicznie atakować przychodnię 🙄
Jesteśmy po sesji świątecznej, modele z nas żadne, śmiejemy się, że za rok Matylda musi wynająć sobie starych z agencji modeli 🤣🤣
Ale było super, poczułam klimat świąt!
Angie1985, dmg111, Gagatka, Suszarka, Wik89, Nowastaraczka, kar_oliv, Enigvaa, Clover lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Wydaje mi się że post na który odpowiadasz to troll 🙈
MoTyLeK🦋, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️