Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:My juz po bilansie roczniaka. Musiałam budzić bo mieliśmy na 8😭 jak ustalalam ponad miesiąc termin to Tomek budził się max o 6 😄
Mierzy 77cm i waży 9020g. Waga trochę średnia, w domu nam wychodziło 9300. Ale skoczył wzrostem może dlatego, jeszcze chwile temu mial 74cm.
No i udało nam się w końcu zaszczepic bexsero (od czerwca podchodzilismy). Pobralismy tez krew. Oby nic mu nie było po szczepionce 🙏 podalam juz paracetamol, bo tak mówiła pielęgniarka
Mam nadzieję, że Tomusiowi nic nie będzie po szczepieniu 😚02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Dzisiaj roczek ma Kacperek 🎁 wszystkiego co najlepsze słodziaku! 🍬 dużo, dużo zdrówka i uśmiechu 💙
Domi, jesteś super mamą swojego chłopczyka 💙Zulugula, Meggi110818, Suszarka, dmg111, kar_oliv, KarolinaMaria, Clover, Inaa89, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dzisiaj roczek ma Kacperek 🎁 wszystkiego co najlepsze słodziaku! 🍬 dużo, dużo zdrówka i uśmiechu 💙
Domi, jesteś super mamą swojego chłopczyka 💙
Domi i Kacpi, nasza prawie porodowa paro, wszystkiego co najlepsze!!! Bądźcie zdrowi, szczęśliwi i...wyspani 😃 🥳🥳Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Cześć Mamusie w nowym tygodniu! Ja niestety nadal chora, totalnie mnie rozłożyło. Melcia na szczęście póki co, odpukać, czuje się doskonale. Rano leżałam w łóżku a tatuś postanowił nakarmić córeczkę, zrobił jej jajecznicę na parze, wsadził do fotelik, założył śliniaczek. Zapomniał tylko przykręcić talerz do maty i po sekundzie Amelka wzięła talerz w ręce i rzuciła naszemu psu 😂 myślałam ze padnę ze śmiechu! Ina gratuluje nowej pracy, świetna wiadomość
i bardzo się cieszę ze Tymus tak świetnie sobie poradził z adaptacja! Zuch chłopak! Zulu Tomciu pięknie rośnie, jak na mężczyznę przystało
Domi i Kacperku życzę Wam wszystkiego co najpiękniejsze w dniu Waszego święta! Bądźcie szczęśliwi każdego dnia! Jesteś super mamusia! I poproszę o więcej aktualizacji na insta
Motylku super zdjęcie! Dzieciaki fajnie w tych strojach razem wyglądają
pokaz jeszcze jakieś zdjęcie gdzie jesteście wszyscy, ciekawa jestem Ciebie, P. No i Z
Lalia, dmg111, MoTyLeK🦋, Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Ja dalej w temacie prezentów 🙈
https://erli.pl/edukacyjne-tablice/dwustronna-tablica-manipulacyjna-z-imieniem-gratis,56870268?gclid=CjwKCAiAs92MBhAXEiwAXTi250AfA3LafbbIcsIKmu1ZDCcg6djDlojEp2Qx9GT5lG3oyBW7U9rNHRoC7qMQAvD_BwE
Czy taka tablica się sprawdzi? Siostry męża chcą się zrzucić na coś droższego i wpadła nam ostanio taka tablica, ale nie wiem czy dzieci się nie w ogóle bawią 🤔O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, mój Olek by się bawił bo on lubi grzebać, kręcić, obracać, wyciągać itd 😅
Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Ja dalej w temacie prezentów 🙈
https://erli.pl/edukacyjne-tablice/dwustronna-tablica-manipulacyjna-z-imieniem-gratis,56870268?gclid=CjwKCAiAs92MBhAXEiwAXTi250AfA3LafbbIcsIKmu1ZDCcg6djDlojEp2Qx9GT5lG3oyBW7U9rNHRoC7qMQAvD_BwE
Czy taka tablica się sprawdzi? Siostry męża chcą się zrzucić na coś droższego i wpadła nam ostanio taka tablica, ale nie wiem czy dzieci się nie w ogóle bawią 🤔
Mojemu bratankowi na Mikołaja również kupiliśmy 😁 -
My mieliśmy sesję świąteczną wczoraj. Pola prawdziwa modelka super pozuje. Sesję po nas miała moja siostra ze swoją córką i dziewczyny miały zdjęcia razem tylko we dwie. To było mega wyzwanie, żeby się zgrały 😀
Ja się trochę zmartwiłam moim powrotem do pracy po rozmowie z koleżanką z pracy. Wcześniej byłam pewna, że będzie wszystko ok. Jest inna kierowniczka już nie taka spoko. Chcą wprowadzić trzy zmiany. To mój największy problem i zmartwienie. Wiem, że mogę nie wyrazić zgody na pracę w nocy, ale jak to będzie odebrane. I tak chciałam w grudniu porozmawiać o moim powrocie. W najgorszym wypadku będę musiała poszukać nowej pracy...MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Maminka89 wrote:Meggi ja właśnie będę kupować na Mikołaja albo pod choinkę podobną tablice dla Jaśka. Moim zdaniem powinna mu się spodobać😁.
Mojemu bratankowi na Mikołaja również kupiliśmy 😁
A jaka masz na oku? Ja tą znalazłam, ale na rynku jest tego dużo i nie wiem na co się zdecydować 🤔O ❤️
Z ❤️ -
Kupiłam sobie butelkę martini. Za dwa dni kończę antybiotyk potem mam zamiar ją wypić. Klasyczne topienie smutków w alkoholu
Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas