Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka a jaką huśtawkę macie w domu?
Ja ostatnio próbuję uczyć samodzielnego zasypiania hehe
Tzm kładę do łóżeczka i ona się sama przewraca, robi fikołki, jęczy itp i dopiero na końcu biorę na ręce, wcześniej lulałam od początku do końca na rękach, ale już nie mam siłyprzy mężu całkiem usypia w łóżeczku, ale trwa to godzine!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 20:49
Wik89 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dziewczyny, zaczęło mi się zbierać obowiązków w pracy, po pracy też jest co robić, więc nie mam szans nadrobić wpisów. Ale wpadam pochwalić Martę- poszła do żłobka po 3 dniach przerwy i wyciągnęła ręce do Pani, że chce do niej iść 😁 Maz przyszedł do samochodu ze łzami w oczach, że nasza córka już taka dorosła jest 🤣
Lalia, dmg111, Suszarka, Zulugula, MoTyLeK🦋, Ladyo, Clover, emdar, calanthe, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Zulu ja sie smieje ze Malwina jest na etapie jaskiniowca. Pokazuje palcem co chce i wydaje dziwne dzwieki „ehe” „Hmm” „ugh” „yh” 🤣
Ewa88 , dmg111, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover, emdar, calanthe lubią tę wiadomość
🔸28 lat
faktycznie "czytac" książkę 😃 albo bbox leżal na środku salonu i mówię żeby szedł po piciu i położył na stoliku i to zrobił 🥺 tez mnie zachwycają te kumatości ale noworodzio i kazdy okres po kolei też ma coś w sobie i uwielbiam całość😊choć to różnie bywa. Ale już zna "sia"- samolot, "pa"- lampa, "ka"-kot (walczyłam tyle o tego kota aby mówiła i udawała miauczenie a ona uparcie nie chciała). przynosi albo szuka już wiele rzeczy także aktualizacja wjechała na grubo a niedaano takie ameby były co.ledwo główke unosiły
Lalia, Clover lubią tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Zulu ja sie smieje ze Malwina jest na etapie jaskiniowca. Pokazuje palcem co chce i wydaje dziwne dzwieki „ehe” „Hmm” „ugh” „yh” 🤣
Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Anetka a jaką huśtawkę macie w domu?
Ja ostatnio próbuję uczyć samodzielnego zasypiania hehe
Tzm kładę do łóżeczka i ona się sama przewraca, robi fikołki, jęczy itp i dopiero na końcu biorę na ręce, wcześniej lulałam od początku do końca na rękach, ale już nie mam siłyprzy mężu całkiem usypia w łóżeczku, ale trwa to godzine!!
https://allegro.pl/oferta/kidaboo-hustawka-skandynawska-certyfikat-pasy-bezp-8693479856
Pobierz aplikację Allegro - najlepsze ceny, największy wybór, darmowe dostawy.
https://allegro.pl/apka
Taką mamy.
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Ja w sumie nie wiem, czy jestem #teamkumatybobas czy #teamnoworodzio. Kiedy Oluś był malutki to często mówiłam do męża, że chciałabym, żeby zawsze już był takim maluszkiem, byłam nim tak zachwycona, że potrafiłam go tulić godzinami. Teraz z kolei on już nie chce za bardzo się tulić, ale za to robimy razem mnóstwo innych rzeczy, uwielbiam zabawy z nim i jego wesoły śmiech, pierwsze słowa. Dzisiaj np bawiliśmy się tak, że wrzucaliśmy piłki do takich małych pojemników i Olek tak się śmiał, jakbyśmy nie wiadomo co robili 😂 Ciężko mi się zdecydować, bo kiedyś było inaczej, a teraz jest inaczej ale tu i tu jest bardzo fajnie 😁
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Tomek tez tak stęka ale nie pokazuje palcem i muszę się domyślać co akurat chce😃
Ale często przynosi mi jakies suweniry: książkę żebym poczytała, autko żebym nakręciła, tak że komunikacja u nas tak wygląda 😄ja olałam laskę i mam rozwalony nos
Zulugula, Lalia, Nowastaraczka, Clover, emdar lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Motyl, gratuluję wymarzonej wagi 👏👏👏 Ja niestety nadal +10🥺☹
więc jeszvze powalczę, ale już bez zastrzykow. Może się uda. A jak nie to po prostu poćwiczę, zeby ujędrnić ciałko i być jak nasza hot Kic 😈
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:Ja w sumie nie wiem, czy jestem #teamkumatybobas czy #teamnoworodzio. Kiedy Oluś był malutki to często mówiłam do męża, że chciałabym, żeby zawsze już był takim maluszkiem, byłam nim tak zachwycona, że potrafiłam go tulić godzinami. Teraz z kolei on już nie chce za bardzo się tulić, ale za to robimy razem mnóstwo innych rzeczy, uwielbiam zabawy z nim i jego wesoły śmiech, pierwsze słowa. Dzisiaj np bawiliśmy się tak, że wrzucaliśmy piłki do takich małych pojemników i Olek tak się śmiał, jakbyśmy nie wiadomo co robili 😂 Ciężko mi się zdecydować, bo kiedyś było inaczej, a teraz jest inaczej ale tu i tu jest bardzo fajnie 😁
ja kocham noworodzie, takie maleńkie, ale z drugiej strony uśmiech Matyldy kiedy slyszy swoją piosenkę i szczerzy te 2 zeby jest rozbrajający!
Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Myślicie że balony pompowane powietrzem wytrzymają mi tydzień?
Musimy przełożyć jedną roczkową imprezę na tydzień później i zastanawiam się czy dadzą radę
My tez nadal mamy, wiadomo nie sa juz "napiete" ale spoko mysle ze tydzień wytrzymają (lateksowe bo te foliowe to dziady ale niby mozna zawsze dopompować) a foliowa jedynka z helem u nas dalej dogorywa 🤦♀️🤣