Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja lubię nasze zasypianie na drzemki. Biorę na ręce, Szefowa zawsze sobie ze mną pogada, posmiejemy się trochę, później całuski i tulaski i w ciągu 5 min zasypia taka wtulona i wtedy ja odkladam😍
Ale pewnie to się za jakiś czas zmieni. Dużo rzeczy jest na pewien okres a później przychodzą zmiany 😁😁dmg111, Lalia, emdar, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
-
Moti gratuluje pięknej wagi! Cel osiągnięty 😁💪💪
Tajka- my mamy i grające pianino z odglosami zwierząt itp. Mamy też kule hule o której piszesz i taki stolik już kupiła jej chrzestna ale póki co jest schowany i czeka 😁
Zainteresowanie jest na chwilę a później właśnie woli rzeczy użytku domowego 😁😁w tym hitem jest butelka z wodą.
Ale mnie te grające rzeczy wkurzaja i daje jej do zabawy raz na jakiś czas, nie bawi się tym non stop.MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:A ja lubię nasze zasypianie na drzemki. Biorę na ręce, Szefowa zawsze sobie ze mną pogada, posmiejemy się trochę, później całuski i tulaski i w ciągu 5 min zasypia taka wtulona i wtedy ja odkladam😍
Ale pewnie to się za jakiś czas zmieni. Dużo rzeczy jest na pewien okres a później przychodzą zmiany 😁😁emdar lubi tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Też tak bym chciala, bo mam weekend pracujący i wolałabym się jednak dobrze czuć 🙊
U mnie tez zapowiada się pracujący 😅 zamowilam dostawę ciuszkow. Baaaardzo duzo ciuszkow. 🤩MoTyLeK🦋, dmg111, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Już teraz jestem na siebie zla, że jak szefowa była taka mini, mini to walczyłam z jej odkładaniem przez jakiś czas zamiast z tego korzystać.dmg111, emdar, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Angie1985 wrote:Te przytulanki całuski i bujanie to najpiękniejszy czas i tak szybko się kończy. Trzeba celebrować każdą chwilę.,,❤️
Ale teraz jak swiadomie doczłapie się zeby sie przytulic tez jest cudownie! 😍
Mi osobiscie mega ciezko zdecydowac ktory okres jest fajniejszy, czy jak byla noworodziem i taka slodka malutka i mieciutka kluseczka czy teraz jak jest takim kumatym bobasem co juz bardziej przypomina mala dziewczynke 🙈
W ogole czuje sie spelnienia w roli mamy, lubie byc mamadmg111, MoTyLeK🦋, Lalia, Angie1985, Ladyo, emdar, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , kic83, Clover lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Mi osobiscie mega ciezko zdecydowac ktory okres jest fajniejszy, czy jak byla noworodziem i taka slodka malutka i mieciutka kluseczka czy teraz jak jest takim kumatym bobasem co juz bardziej przypomina mala dziewczynke 🙈
W ogole czuje sie spelnienia w roli mamy, lubie byc mama
Ja to w ogóle czuję dziurę w sercu że już nie będę miała więcej dzieci. Zazdrosze Wam że możecie się jeszcze starać.❤️ -
Ja jestem team #kumatybobas 😁
Clover, nie szczyp się, jak się źle czujesz to się badaj i ciągnij NFZ ile się da. Teraz jest na to najlepszy moment, bo jesteś w domu i masz więcej czasu. Jak kiedyś wrócisz do pracy to będzie gorzej. Może to zwykłe niedobory, ale warto sprawdzić. Ja też się ostatnio słabiej czuję, myślę, że niewyspanie robi swoje.
Co do pilotów, u nas też pilot jest w ciągłym niebezpieczeństwie. Kupiliśmy nawet zamiennik --> pilot siostry szczeniaczka z FP, ale naszy i tak jest lepszy 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 18:48
emdar, Iryska, Clover lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
A co zasypiania maluchów, dziewczyny to naprawdę wszystko minie. Julek zasypiał tylko i wyłącznie w wózku. Żadne ręce,piłka, lulanie, cuda na kiju. Po skończonym roku ( tak gdzieś koło 13 msca) zaczął zasypiać po prostu sam z siebie w łóżeczku samodzielnie. Po prostu go odkładam i zasypia. Noce dalej beznadziejne, ale też o niebo lepiej niż to co było. Ale tez wiem,że w końcu zacznie spać naprawdę ok. Na wszystko potrzeba czasu:) Takie dzieci jak Matylda Motylka czy Jasiek Jednorożca to raczej ewenementy ❤❤( tym bardziej pozytywne zazdro!😘😘).
Lalia, Suszarka, MoTyLeK🦋, Clover lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulugula wrote:Dobrze, wczoraj wieczorem miał chwile ok 38 ale dobrze się czuł, a dziś juz calkiem nic, a Olek?
Olkowi trochę wiatr w oczy 🙈
Przebiła mu się dwójka na dole, ale na razie dosłownie przebiła, a nie wyszła więc go nadal męczy. Dzisiaj w nocy miał 1,5h przerwy w spaniu, a rano musieliśmy go obudzić, bo jechaliśmy na szczepienie na 9. Więc po szczepieniu był śpiący, trochę wkurzony i trochę zmęczony zębami i spał 1,5h. Trochę marudził, trochę nie chciał jeść, zrobił dwie luźne kupy (albo po burakach albo kumulacja zęby i szczepienie) i było ok. Dostał profilaktycznie paracetamol o 10 i o 16, a teraz ma 37,7 i mi zasnął. Przed nami więc noc z termometrem pod poduszką 😅 -
Ja sama nie wiem czy jestem team kumaty bobas czy noworodzio. Z jednej stronynten noworodzio taki słodki pachnący a nie śmierdziel jak teraz potrafi być Pola po kupie
ale to jak ona wiele.już rozumie.jest na maxa wzruszające i czadowe.
Ja jestem raczej z tych mało.wzruszających się a wczoraj popłakałam się jak bóbr gdy Pola przyszła do mnie do kuchni, zawołała Mama pokazując na mnie palcem, po czym odwróciła się wskazała na huśtawkę i pod nią poszła, jak zapytałam czy chce się huśtać odpowiadziała "ta" , wsadziłam ją, z huśtawki wskazała na misia nazywając go "Ka" bo jest kotem, dałam jej go i siedziała z nim przytulona.
No serio.mega wzrusz, nie spodziewałam się że z roczniakiem tak się dogadam. 😿😿😿🥺🥺🥺🥺Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 20:22
emdar, Ewa88 , Lalia, Zulugula, dmg111, Suszarka, MoTyLeK🦋, Ladyo, kic83, Clover lubią tę wiadomość
-
Byłam na tej wizycie u internisty. Całkiem miła babeczka, i wcale nie stara tak jak myślałam, tylko niewiele starsza ode mnie 😅 Trochę się bałam tej wizyty, a miło się zaskoczyłam. Zostałam poważnie potraktowana, dostałam skierowanie na badania podstawowe z krwi i moczu plus lipidogram, hormony tarczycy, kreatynina, glukoza, próby wątrobowe, kwas foliowy. Sama dokupię sobie jeszcze krzywą cukrową i insulinową i wreszcie będę miała je zrobione. Dostałam też skierowanie do neurologa. Przeprowadziła dość obszerny wywiad, o sporo rzeczy pytała. Między innymi o to, czy na pewno nie jestem w ciąży 🤭 Jestem zadowolona z tej wizyty, teraz mam zrobić te wszystkie badania i zgłosić się do niej z wynikami.
Lalia, Suszarka, Ladyo lubią tę wiadomość