Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Znalazłam zdjęcie Julci w ponczo - zdjęcie slabe, ale tutaj macie pokazany rozmiar M.
Ps. Wiem, modelką nie będzie 🤣dmg111 lubi tę wiadomość
-
Dżudi, cudny synek 💙
Karolina, dużo zdrówka dla Ciebie! 💪
KarolinaMaria, Dzudi lubią tę wiadomość
-
Dżudo, aż mnie ciary przeszły jak zobaczyłam te zdjęcie🤩 cudne 🤩 ehh kiedy to było ...
Karolina, zdrowia!! 😘
A dzisiaj Maja jechała pierwszy raz autobusem 😀😀😀
A wiecie co zrobiła wieczorem?? Zaczęła się podnosić przy pudle z zabawkami... Normalnie się zawiesiła i na kolanach się podnosiła 🤩 a później dawałam jej moją rękę i opierając się o przedramię się tak podnosiła i w tej pozycji wytrzymywała kilka minut... przecież ona jeszcze nie czworakuje i nie siedzi a już się tak podnosi? 😀
O mniej więcej takWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 11:00
kic83, Wik89, calanthe, Lalia, KarolinaMaria, Dzudi, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ululałam jedno, zrobiłam trening, ululałam drugie, zżarlam pizzę i pije gin 🍸
Miłego weekendu dziewczyny 😚Zulugula, Wik89, calanthe, KarolinaMaria, Lalia, MoTyLeK🦋, Suszarka, Ania81, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Clover wrote:Dziewczyny, czy macie jakiś sprawdzony sposób żeby po suszeniu w suszarce bębnowej pranie ładnie pachniało? Suszarka "wyciąga" całkowicie zapach płynu do płukania... Kupiłam jakieś gwiazdki zapachowe które się wrzuca razem z praniem, ale nic nie dają 🙄 Czy jest coś, co się u Was sprawdza?
-
Upiłam się przy pomocy martini i wina. Upiłam się bardzo na smutno ryczę jak głupia mąż znosi to z epickim spokojem. Jutro będę mieć mega kaca
Anet.kaa, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
To się nacieszylam z lepszych nocy... Znowu x pobudek i wstała 4 40,nie chce spać ani jesc, bawi się na macie. Super
-
Zulugula wrote:Tajka pokazuj Mai pozycję na kolanach, np przy takim podnóżku do kibelka z ikei, że stawiasz Maję przy nim na klęczkach a ręce są na podnóżku, żeby nie utrwalała takiego podciągania się tylko z nóżek żeby to szło:) takie my mieliśmy zalecenia od fizjo, bo Tomuś tez tak robił
Edit: mamy też tą sowę, ja się osobiście jej boję 🤣
No ta sowa jest przerażająca, to fakt 😀
Nie bardzo rozumiem, ona ogarnia pozycje na kolankach, w miejscu cały czas na kolanach, podnosi pupe i się rusza, jeździ na nich. A podnosiła się też na kolanach, no tylko wspomagała się i podciągała na pudełku. A jak ma być poprawnie? -
Karolina, jak dziś samopoczucie? Dużo zdrówka!
Tajkaz gratulacje dla Majuni, silna dziewczyna! Pola też wstała szybciej niż usiadła i czworakowała także luz, niektóre dziecj tak mają.
Pochwaliłam noce że Polka śpi to teraz budzi się non stop z wrzaskiem, gdyby nie cycy to nie wiem jakbym ją uspała.
Mieliśmy wczoraj sesję świątczną, nie dość że pojechaliśmy tam z mężem pokłóceni (zrobił mi aferę o jego sweter) to jeszcze Pola nie zrobiła ani jednego uśmiechu, było z nią tak trudno zrobić cokolwiek że masakra. Aż babka fotograf się spociła
Jednorożcu, czasami trzeba upić się na smutno, oby pomogło i dziś kaca nie byłoMoTyLeK🦋, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:U nas w środku nocy przerwa w spaniu 2.5h i pobudka o 7. Zaraz mi głowa odpadnie.
Karolina, zdrowia!!!
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙