Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, Julek też po takiej nocy nie wydaje się zmęczony. Jak to ostatnio napisała Suszarka,"chciałabym mieć te baterie co moje dziecko". Mam wrażenie, że dzieci ładują się energią z kosmosu 🚀🛸 ( i mąż mówi że jeszcze się z nimi komunikują w tym swoim niezrozumiałym dla wszystkich języku 😅)42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Maniaaa. wrote:Jejku dziewczyny Ala dzisiaj kończy rok 😭 a ja od rana wyje jak głupia 🤣 kiedy ten czas tak zleciał 😱 dopiero czekałam razem z wami która bedize rodzić szybciej 🤣🤣 a tu już cały rok minął 🙊🙈 najpiękniejszy i najtrudniejszy rok w zyciu ❤️
Gratulacje dla Aluni i najlepsze życzenia ❤️ to fakt, dopiero co rodziłyśmy, niewiarygodne że nasze dzieciaki to już pełnoprawne roczniaki 🙈Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Grażyna właśnie kupiła pończo Patulove z minetkami, z odpinanym kapturem, lisek za 149zł i się zastanawia czy się pospieszyła i mogła poczekać na większą okazję 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 12:22
Ladyo, Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Anetka myśle, że to normalny etap dzieci 😊 Gustaw ostatnio robi dokładnie tak samo. Największa afera o to jak się bawi otwartą zmywarką i mu zamkniemy 😅 wtedy to płacz aż grochy lecą 🤷🏻♀️😅
Ja go wtedy biorę na ręce i tłumacze jak mogę, i staram się go zając czymś innymkiedyś to minie, nie ma co się stresować 😊
Wik89 lubi tę wiadomość
-
My właśnie jesteśmy w trasie do Lublina, jedziemy na weekend
Dziewczyny, tak a’propos buntu roczniaka, dwulatka to powiem Wam ze chyba jednak najgorszy jest bunt trzynastolatki 😂 czasami sama się sobie dziwie ze daje rade! Domi cieszę się ze nie jestem sama w tym trudzie
chociaż mam nadzieje ze to jednak minie
Megi gdzie dorwalas ponczo w takiej mega cenie? Jeszcze z dwiema minetkami gratis 😂 Mania sto lat dla Ali ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 12:58
dmg111, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Ladyo wrote:My właśnie jesteśmy w trasie do Lublina, jedziemy na weekend
Dziewczyny, tak a’propos buntu roczniaka, dwulatka to powiem Wam ze chyba jednak najgorszy jest bunt trzynastolatki 😂 czasami sama się sobie dziwie ze daje rade! Domi cieszę się ze nie jestem sama w tym trudzie
chociaż mam nadzieje ze to jednak minie
Megi gdzie dorwalas ponczo w takiej mega cenie? Jeszcze z dwiema minetkami gratis 😂 Mania sto lat dla Ali ❤️
Na olx takie bajery są 🤪 Raz było za 120 i nawet króliczek i też z "minetkami" , ale nie zdążylam kupić.
Lublin moje miasto 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 13:12
O ❤️
Z ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2021, 16:47
Zulugula, MoTyLeK🦋, Annia, Lalia, Meggi110818, Ania81, Ulaa, Inga28, Clover, emdar, Enigvaa, KarolinaMaria, Ladyo, Tajka, Ewa88 , dmg111, Suszarka, calanthe, Nowastaraczka, kic83, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:
Apropo tematu. Mój 👼
Podobają mi się takie zdjęcia 🙈 Cała prawda o dzieciach 😅
Ps. Nawet rozryczana jest śliczna 😍
dmg111 lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶
26t6d -1100g👶
30t6d -1650g👶
32t6d -1900g👶
34t6d -2500g👶
36t6d -2750g👶
38t6d -3400g👶
Alex
08.04.2022
9:04
3760g ❤️ -
Maniaa sto lat dla Alicji.
Anetko Pola nawet rozpłakana ma swój urok.
Emdar, ale po takiej nocy przespal 2.5 godziny. Ja 1.5 godziny a i tak czuje się jak flak. Właśnie wjeżdża kolejna kawka. 🥱
Maniaaa. lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyManiaaa sto lat dla Ali, zdrowka, wszystkiego najlepszego, pieknych prezentow, pieniazkow i szczescia ❤️❤️❤️.
Emdar, Karolina zycze szybkiego powrotu do zdrowia ❤️❤️❤️.
Co do buntow dzieci, to ja mam wrazenie, ze one wiecznie sa w jakies formie buntu😂😂😂. Mam pelny przekroj w domu😂😂😂. Calatne bunt 4latka to nic w porownaniu do buntu 5latka😂😂😂. Czasami sie zastanawiam czy ich nie wyslac w kosmos, albo do okna zycia tyle ze to juz za duze stworzenia sa🤦♀️😂😂.emdar, KarolinaMaria, dmg111, calanthe, Clover, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
Anetko, zdjęcie do reklamy fotografa pod tytułem "Instagram versus Rzeczywistość"☺😘
Ania81, a co wiecznego buntu to coś jest w tym co piszesz. Każdy wiek ma swoje "za uszami". Chociaż bratowa która ma 5 dzieci, mówi że serio nie wie się o macierzyństwie nic dopóki nie ma się w domu nastolatków ( czyli Ladyo może być u nas "najbliżej " prawdy 😘).
Annia, Julek spał niecałe 2h, ja ponad 3h, ale nie trudna będzie odpowiedź na pytanie kto jest w lepszej formie 🤪😂 Kawa o 16:05???poproszę podwójne espresso ☕☕🙄Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2021, 16:07
Ania81 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja też ledwo żyję dzisiaj, już marzę o 19 żeby iść spać razem z nią, bo od 4.40 nie śpię. Wy to chociaż na drzemkach śpicie, a ja no nie potrafię ☹️ nie odkładam jej do łóżeczka, bo po pół godz się budzi i już raczej nie zasypia. Więc kładę się z nią na łóżku i na każdej jej drzemce leżę razem z nią, przytulam. Ale Maja nie śpi takim snem zabitym, tylko stęka, kręci się, budzi. I muszę dolulać, przytulić itd. A teraz jeszcze ma fazę, że śpi na brzuchu, i często w trakcie snu głowę podnosi i ręce jak na wysoki podpór i się wybudza, to wtedy muszę jej główkę położyć i śpi zazwyczaj dalej. I w nocy to samo 🤦♀️ czy to minie?
-
emdar wrote:Anetko, zdjęcie do reklamy fotografa pod tytułem "Instagram versus Rzeczywistość"☺😘
Ania81, a co wiecznego buntu to coś jest w tym co piszesz. Każdy wiek ma swoje "za uszami". Chociaż bratowa która ma 5 dzieci, mówi że serio nie wie się o macierzyństwie nic dopóki nie ma się w domu nastolatków ( czyli Ladyo może być u nas "najbliżej " prawdy 😘).
Annia, Julek spał niecałe 2h, ja ponad 3h, ale nie trudna będzie odpowiedź na pytanie kto jest w lepszej formie 🤪😂 Kawa o 16:05???poproszę podwójne espresso ☕☕🙄
Najświętsza prawda ja mam w domu 16 latka i czasami nachodzą mnie takie myśli czy jeszcze do okna życia wejdzie? Tak więc cieszcie się buntami kilkulatków bo im dalej w las tym gorzej. 😋🤣
Ps Ale pocieszyłam🥴Ania81, calanthe lubią tę wiadomość