Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A my dzisiaj skończyliśmy 3 miesiące 🤭
I w nagrodę Julian pospał do 8 rano 💪 standardowo dwa razy budził się na jedzenie, ale nocka zdecydowanie udana 😍
dmg111, Lalia, Meggi110818, MoTyLeK🦋, Ania81, calanthe, Annia, Clover, Zulugula, Ladyo, Angie1985, Tajka, Ewa88 , Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ania... Jak piszesz o nieśpiącym 5latku to krew mi w żyłach się zmroziła... Błagam nie mówicie, że to niespanie może i 5 lat potrwać, bo Mikołaj się nie dorobi rodzeństwa w tym układzie. 🤣
Annia nie jest zle, dzis nocka super bo nie budzil sie 💪.
Ja mam nadzieje, ze mu z wiekiem przejdzie, nadal czekam😂😂😂😂.Annia lubi tę wiadomość
-
U mnie Filip odkąd skończył 2,5 roku to spał ladnke u siebie.
Kornelia za to ma 3,5 i od roku co nic do nas przychodzi i tak się kręci, ze nie da się spać. Lacznie z tym, ze wymachuje rękoma i nogami i jesteśmy pobici 🤣
Ja konsekwentnie ja odnoszę, ale niestety wraca jak bumerang. -
Dziewczyny jaki rozmiar buta mają wasze maluchy? Mikołaj ma stopę 13 cm i wychodzi, że powiniem mieć 21/22 w zależności od firmy...
Drugie pytanie: reklamlwalyście kiedyś jakość wywołanych online zdjęć?
Moti, masz jutro wizytę u lekarza z Matyldą?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny jaki rozmiar buta mają wasze maluchy? Mikołaj ma stopę 13 cm i wychodzi, że powiniem mieć 21/22 w zależności od firmy...
Drugie pytanie: reklamlwalyście kiedyś jakość wywołanych online zdjęć?
Moti, masz jutro wizytę u lekarza z Matyldą? -
Tajka Majeczka cudna co za uśmiech skradła moje serce.😍🥰❤️
Ula Juleczek ma tak fantastyczną minę. Słodziak 😍❤️.
My dzisiaj mieliśmy sesje. Było super. Jagódka się rozpłakała przez chwilę ale potem się uśmiechała. U nas głęboka zima. Nasypało z 15 cm śniegu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 16:09
MoTyLeK🦋, Ulaa, Clover, Annia, Ladyo, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
U nas trochę popadał śnieg, ale się topi i na drodze jest chlapa 🙄
Ja już wymieniłam opony na zimowe w swoim samochodzie, bo jutro jadę na przegląd 😏 W aucie męża mamy wielosezonowe, co jest świetnym rozwiązaniem, bo on nigdy nie pamięta o wymianie... Wcześniej miał lekkie sportowe auto z napędem na tył i notorycznie zdarzały się sytuacje, że spadł śnieg, a on jeszcze miał letnie opony założone i ciężko było jechać, bo auto się zakopywało 🙄MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Clover wrote:U nas trochę popadał śnieg, ale się topi i na drodze jest chlapa 🙄
Ja już wymieniłam opony na zimowe w swoim samochodzie, bo jutro jadę na przegląd 😏 W aucie męża mamy wielosezonowe, co jest świetnym rozwiązaniem, bo on nigdy nie pamięta o wymianie... Wcześniej miał lekkie sportowe auto z napędem na tył i notorycznie zdarzały się sytuacje, że spadł śnieg, a on jeszcze miał letnie opony założone i ciężko było jechać, bo auto się zakopywało 🙄
Moj maz to wcale nie ogarnia rzeczy z autem. Generalnie ja jestem bardziej w tym kierunku 🤣 -
Zielona jak nie znalazłaś z colorstories to polecam ten grow up z slepee
byliśmy w piątek na zajęciach u neurologedy i ona zaleciła nam wizytę u osteopaty właśnie ze względu na pobudki w nocy(nie na jedzenie), niby może być to spowodowane w naszym przypadku wrażliwym układem nerwowym czy coś w tym rodzaju
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Zielona jak nie znalazłaś z colorstories to polecam ten grow up z slepee
byliśmy w piątek na zajęciach u neurologedy i ona zaleciła nam wizytę u osteopaty właśnie ze względu na pobudki w nocy(nie na jedzenie), niby może być to spowodowane w naszym przypadku wrażliwym układem nerwowym czy coś w tym rodzaju
A dużo macie pobudek?O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A dużo macie pobudek?
Na mleko zazwyczaj 2, ale są też takie pobudki że mała albo sama siada jakby podczas snu albo jęczy i np wystarczy dać smoczek i śpi dalej, zazwyczaj właśnie te pobudki są tak jakby podczas snu, chociaż takie że się wybudza całkiem też są...ale ok 4-5 podczas nocy chyba jest12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Na mleko zazwyczaj 2, ale są też takie pobudki że mała albo sama siada jakby podczas snu albo jęczy i np wystarczy dać smoczek i śpi dalej, zazwyczaj właśnie te pobudki są tak jakby podczas snu, chociaż takie że się wybudza całkiem też są...ale ok 4-5 podczas nocy chyba jest
Nie zjedzcie mnie, ale wg mnie teraz ta osteopatia to jakaś moda, że niby lek na wszystkie bolączki dzieci od kolek, asymetrie, niepokoje, napięcia i sen.
Ewa88 , Suszarka, Ulaa, Ounai, kic83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ewa88 wrote:Na mleko zazwyczaj 2, ale są też takie pobudki że mała albo sama siada jakby podczas snu albo jęczy i np wystarczy dać smoczek i śpi dalej, zazwyczaj właśnie te pobudki są tak jakby podczas snu, chociaż takie że się wybudza całkiem też są...ale ok 4-5 podczas nocy chyba jest
Ja od kiedy śpię w drugim pokoju to mogę powiedzieć,. Że moje dziecko śpi 😅. Słyszę tylko ją raz o 6. 30 jak się buzi i płacze mocno. A tak nie wiem co robi w nocy. Znaczy mam kamerkę, ale nie wybudza mnie.
Wcześniej każdy jej ruch, zmienianie pozycji mnie budziło, bo spała obok mnie 😅. Ja sama w nocy czasami się wybudzam, otwieram oczy, wiercę się za nim pójdę znowu spać😉Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Annia wrote:Brzmi jak normalne dziecko dla mnie.
Nie zjedzcie mnie, ale wg mnie teraz ta osteopatia to jakaś moda, że niby lek na wszystkie bolączki dzieci od kolek, asymetrie, niepokoje, napięcia i sen.
owszem, warto iść, skonsultować, ale nie pokładajmy w tym od razu nadzei, że dziecko się odmieni.
Edit dodam jeszcze, że to jak z Vojtą i Bobathem, jednemu maluchowi pomoże praca V, innemu B, jeszcze innemu osteo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 18:40
Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm