Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też generalnie nie oczekuję, że nagle po jednej wizycie zacznie przesypiać całe noce, ale może faktycznie coś zauważy, doradzi, pomoże itp. Nic nie tracimy....tylko pewnie kolejne kilka stówek12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa, moja też się budzi tak po prostu, nie na mleko, czasem wystarczy smoczek albo przekręcenie na bok, albo po prostu pogłaskanie. Często z płaczem się budzi.
Maja od kilku dni "rwie" sobie włosy z głowy, tzn tak ciągnie, ale tak mocno... Głównie przy usypianiu na rękach, lub karmieniu czasem.... Ktoś tak miał? Normalne? -
Chwalipost 🤭
Oluś od kilku dni się puszcza i próbuje stać bez trzymania😁 w czwartek były pierwsze próby, a dzisiaj już dość często i to potrafi wystać kilka sekund 🤩
Więc z umiejętności szeroko pojetego chodzenia mamy:
✔️ wstawanie przy meblach
✔️ wracanie do parteru przez klęk na kolano lub kucanie
✔️ chodzenie bokiem przy meblach
✔️ próby samodzielnego stania
Matka i ojciec pękają z dumy 😍
Suszarka, Inga28, Zulugula, Ewa88 , Annia, KarolinaMaria, kar_oliv, Nowastaraczka, dmg111, Ladyo, Ania81, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Co do fizjoterapeuty i osteopaty to mój też pracuje w nurcie osteopatii, ale sam śmieje się z tego, że niektórzy ostdopaci chcą leczyć dotykiem wszystkie choroby świata.
natomiast do moich problemów ze wzmożonym napięciem mięśniowym i kolanem jest wspaniały.
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulu, zdjęcia do wyboru dostaliśmy po około tygodniu
a gotowych nie mam do tej pory, z tego co kojarzę ona je w okolicy Mikołajek zaczyna wydawać. A ogólnie zadowoleni jesteście?
Anniu, moja Iga ma w tym momencie wg wszelkich tabelek rozmiar 21. Ale buty z Elefanten mam dla niej w tym rozmiarze i mają ten konieczny "zapas". Z tym że ona ma wysokie podbicie i z już wiem że z butami to będzie wyższa szkoła jazdy.
Ewa, ale dorośli też nie śpią całą noc bez pobudek, tylko po prostu od razu zasypiają, a dzieci nie zawsze to potrafią. Ja się mocno zdziwiłam ile mam nieświadomych pobudek jak zaczęłam nosić smartwatch 😁 nie neguję pomysłu z osteopatą, ale to co robi Twoja córka wydaje mi się jednak dość naturalne. Btw jakie macie plany na roczek?
Lalia, brawo dla Olka! Pięknie pędzi z umiejętnościami 🚝
Tajka, moja Iga się też ciągnęła za włosy. Przeszło jej samo. Myślę że po prostu wtedy odkryła, że je ma. Teraz jej czasem pytamy "Gdzie Iga ma włosy?" i wtedy sobie je chwyta 😂
A Igi taka biedna jest, zęby ją męczą, kolejny wieczór z temperaturą 37.9...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, ja się nie znam na "tych" sprawach i muszę zaufać specjaliście bo nie mam innego wyboru , ale sprawdzał też na wizycie wrażliwość sensoryczną, stopień skupienia itp i właśnie zapytała się mnie jak usypiamy dziecko i czy budzi się w nocy itp. i tak jakoś babka zebrała wszystko do kupy i tak jakoś wyszło z propozycją osteopaty
My roczek będziemy obchodzić dopiero w styczniu, bo wtedy będzie nam najlepiej pasowaćpóki co mamy rezerwację w restauracji, szukam właśnie jakieś fajnej sukienki lub spódniczki
polecacie jakąś stronę z taką mega falbaniastą spódnicą? Coś w stylu manufakturafalbanek tylko taniej?
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Suszarko, ja się nie znam na "tych" sprawach i muszę zaufać specjaliście bo nie mam innego wyboru , ale sprawdzał też na wizycie wrażliwość sensoryczną, stopień skupienia itp i właśnie zapytała się mnie jak usypiamy dziecko i czy budzi się w nocy itp. i tak jakoś babka zebrała wszystko do kupy i tak jakoś wyszło z propozycją osteopaty
My roczek będziemy obchodzić dopiero w styczniu, bo wtedy będzie nam najlepiej pasowaćpóki co mamy rezerwację w restauracji, szukam właśnie jakieś fajnej sukienki lub spódniczki
polecacie jakąś stronę z taką mega falbaniastą spódnicą? Coś w stylu manufakturafalbanek tylko taniej?
Ja zamówiłam na Aliexpres, myślę że w tym tyg powinna być, bo już oclona zostałaO ❤️
Z ❤️ -
W kwestii osteopaty i snu to z tego co się orientuje pomaga on wtedy gdy dziecko budzi się z powodu refluksu/refluksu utajonego.
My dziś mieliśmy jedno z dwóch przyjęć. Polunia była troche marudna przez zęby ale dała radę.
Zamówiłam bezę zamiast tortu którą teściowa upuściła więc mieliśmy kupę bezową 🙄🙄🙄 myślałam że ją uduszę jak zobaczyłam tą bezę....
Dostała: scoot&ride, pianinko z fisher price, wbijak, coś jak kulodrom z autkami ❤, zabawki do kąpieli.
Dzięki za wczorajsze odpowiedzi odnośnie nerwów dziecia. Wniosek jest jeden - KONSEKWENCJA. Muszę o tym pamiętać bo.łatwo jest ulec i później mieć problem.
Dziś kończe macierzyński 😳😳😳😳 kiedy to się wydarzyło?
Aniu, wywoływałaś zdjęcia w Empiku ? Ostatnio dużo osób narzeka i moje jakiś czas temu też wyszły fatalne - drukowane na złykłym papierze bo jedwabny wyszedł ok.
Lalia, gratulację dla Olusia! Silny chłopczyk!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 20:28
Ewa88 , Lalia, Annia, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Dasz linka?
https://a.aliexpress.com/_v2sV1O
Ja taka zamówiłam, ale na Ali jest sporo z innymi "falbankami" np. Takie
34,73 zł 30%OFF | Gorące dziewczyny Tutu spódnice stałe puszysty tiul księżniczka suknia Pettiskirt dzieci balet występ na imprezie spódnice dla dzieci W-PP001
https://a.aliexpress.com/_uQ9J0yWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 20:58
Ewa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Anetko, właśnie w Empiku są normalnie nie do pokazania. Mam zamiar jakoś to reklamować, bo inaczej nadają się do śmieci. Pochwal się jakimiś zdjęciami z imprezy! A torcik bezowy to trzeba było udawać że to miał być Eton Mess.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023