Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mnie pochłonęła choroba Marty. Przedwczoraj wymioty plus biegunka. Dziś w nocy doszła gorączka, 39 stopni w uchu. Wieczorem zadzwoniła dyrektorka żłobka, że nauczycielka Marty jest covid+ więc od poniedziałku Marta zaczyna kwarantannę. Akurat mam na jutro umówiona telekonsultacje więc pogadam z pediatrą, ale czuję że z tym zestawem objawów czeka nas test.
Ja akurat jestem z teamu boję się covid więc przyznam, że stres mnie zżera, że moja mała królewna miałaby walczyć z tym podstępnym dziadem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 23:23
-
Ounai oby to nie był Covid i dużo zdrówka dla Martusi.
Ja też się go boje. U Adasia w przedszkolu cała grupą inna nie Adasia na kwarantannie a ja się boje i kilka dni go przetrzymam w domu.
Filip jutro wraca po tygodniu zdalnego do szkoły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2021, 23:29
-
Dużo zdrowia dla Matyldy i Martusi. Ah te choróbska...
Ten covid chyba nigdy się nie skończy. Mam już go dosyć☹️
Kupiłam śpiworek do spania na zimę ze Smyka Cool club, Michałek nie chce w nim spać, wczoraj wściekł się jak mu go założyłam do spania , cały czerwony był z przegrzania😐 aktualnie śpi w cieniutkim śpiworku na lato i nie wydaje się żeby mu było zimno. Nie wiem jak to możliwe bo mamy 20 st w nocy🤷♀️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Anet.kaa wrote:W kwestii osteopaty i snu to z tego co się orientuje pomaga on wtedy gdy dziecko budzi się z powodu refluksu/refluksu utajonego.
My dziś mieliśmy jedno z dwóch przyjęć. Polunia była troche marudna przez zęby ale dała radę.
Zamówiłam bezę zamiast tortu którą teściowa upuściła więc mieliśmy kupę bezową 🙄🙄🙄 myślałam że ją uduszę jak zobaczyłam tą bezę....
Dostała: scoot&ride, pianinko z fisher price, wbijak, coś jak kulodrom z autkami ❤, zabawki do kąpieli.
Dzięki za wczorajsze odpowiedzi odnośnie nerwów dziecia. Wniosek jest jeden - KONSEKWENCJA. Muszę o tym pamiętać bo.łatwo jest ulec i później mieć problem.
Dziś kończe macierzyński 😳😳😳😳 kiedy to się wydarzyło?
Aniu, wywoływałaś zdjęcia w Empiku ? Ostatnio dużo osób narzeka i moje jakiś czas temu też wyszły fatalne - drukowane na złykłym papierze bo jedwabny wyszedł ok.
Lalia, gratulację dla Olusia! Silny chłopczyk!
Aneta pomaga wtedy gdy dziecko się budzi z powodu zbyt dużych napięć i on je zlikwiduje. Tak nam mówił Brzozowski, na refluks niestety osteopata nie pomoże -
Iryska wrote:Dużo zdrowia dla Matyldy i Martusi. Ah te choróbska...
Ten covid chyba nigdy się nie skończy. Mam już go dosyć☹️
Kupiłam śpiworek do spania na zimę ze Smyka Cool club, Michałek nie chce w nim spać, wczoraj wściekł się jak mu go założyłam do spania , cały czerwony był z przegrzania😐 aktualnie śpi w cieniutkim śpiworku na lato i nie wydaje się żeby mu było zimno. Nie wiem jak to możliwe bo mamy 20 st w nocy🤷♀️ -
@Ounai zdrowia dla Marty!
Nawet jesli to covid, odpukac, to oby przeszla lagodnie! Na szczescie duzo dzieci tak przechodzi
Ale jak najbardziej rozumiem stres i pamietam, jak sie stresowalam pol roku temu o Gucia
trzymajcie sie!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Irysko, Oluś śpi w pajacu bez stópek i w śpiworku ze smyka chyba 1tog, czyli taka podwojona bawełna, a my z mężem pod kołdrą 😂 ale ma też jeden taki grubszy śpiworek i też mu nie przeszkadza 👍 czekam teraz na ten z nogawkami 🤭
Olek wczoraj zasnął o 20 i mieliśmy pobudki na cyca o 23, 00:30, 2, 3:30, 6 i 8, a teraz dalej śpi 🙈Ewa88 , Iryska lubią tę wiadomość
-
U nas bez różnicy w czym śpi, czy śpiworek czy kocyk czy nic 🙉. Ostanio śpi w śpiworku ale zamykam tylko boki, a dół jest otwarty, gdyż jak wstaje rano to jej wygodnie wstawać niż w tym worku.
Nie mogę się już doczekać tego z nogawkami ze Smyka. Mam nadzieję że będzie fajny i nie będę musiała oddawać.
U Nas nocka super 💪 od 21 do 7 rano.
Dziewczyny co dajecie na śniadanie po przebudzeniu? Ja zawsze dawałam mleko, ale teraz robię owsianke z owocami, a mleko dopiero 2h później przed drzemka. Nie wiem czy dobrze, czy jednak to mleko po przebudzeniu jest lepsze 🤔O ❤️
Z ❤️ -
U nas pierwsza noc w śpiworku ze stópkami i rano po przebudzeniu całe ciałko takie cieplutkie 😊 ostatnio przykrywałam córkę kołderką, ale wiadomo co się przekręciła to cała odryta i miała stópki i nóżki zimne 🤔
Megii ja daję na śniadanie kaszkę na mleku 😊Meggi110818 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi110818 wrote:U nas bez różnicy w czym śpi, czy śpiworek czy kocyk czy nic 🙉. Ostanio śpi w śpiworku ale zamykam tylko boki, a dół jest otwarty, gdyż jak wstaje rano to jej wygodnie wstawać niż w tym worku.
Nie mogę się już doczekać tego z nogawkami ze Smyka. Mam nadzieję że będzie fajny i nie będę musiała oddawać.
U Nas nocka super 💪 od 21 do 7 rano.
Dziewczyny co dajecie na śniadanie po przebudzeniu? Ja zawsze dawałam mleko, ale teraz robię owsianke z owocami, a mleko dopiero 2h później przed drzemka. Nie wiem czy dobrze, czy jednak to mleko po przebudzeniu jest lepsze 🤔
U nas zazwyczaj z rana jakaś kaszka, albo z Holle albo robię jakaś jaglankę itp 😊 Gustaw sam odrzucił rano mleko i nie chciał pić, teraz pije tylko przez snem i w nocywedług mnie okej, już ma prawie 11 miesięcy, więc już tyle mleka nie potrzebuje
Meggi110818, Lalia, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Meggi, u nas na śniadanie kaszka, kanapki z bieluchem, naleśniki, placuszki (robię pierdyliard modyfikacji), tosty, jajecznica, jogurt z owocami.
Ostatnio znalazłam też super przepis na gofry, więc jak zrobię na kolację i zostaną, to na następny dzień podgrzewam w piekarniku na śniadanie 😁Meggi110818 lubi tę wiadomość
-
U nas przyleciała znów wróżka zębuszka🧚♂️
Tym razem przyniosła jedynie 10 zł za drugiego ząbka 😉Zulugula, MoTyLeK🦋, Lalia, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność