Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a macie problem z trzymaniem moczu? Ja mam niespodzianki jak kicham 🙈
I widzę na brodawkach ze chyba mleko mi się ulewa bo mam zaschniete takie pozostałości
I udało mi się sprzedać dzisiaj wszystko co mialam po synku. Ponad 100 sztuk ubranekLalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Myślałam, że miałaś heparynę 😱
V Leiden to już trombolifia wrodzona. Każdy lekarz ci da heparynę i to z refundacją..
No właśnie nie miałam bo jak brałam acard to miałam nasilone krwawienia i jeszcze więcej siniaków i doktor nie zdecydował się na heparynę przy staraniach a w ciąży nie dotarlam do niego bo był wirus i było zamknięte ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edyciak wrote:Robię dokładnie tak samo 😂😂 bo mój układ pokarmowy zwariował zupełnie. Wzdęcia, gazy, bóle żołądka, niemożność wypróżnienia się do końca.. masakra 😕
Druga ciąża i to samo było w pierwszej 🙈
Bąki takie konkret, że trzeba wietrzyć mieszkanie 🙈
Ale mąż wie już po 1 ciąży, że to nie ja, tylko wtedy jego córka, a teraz to jego syn puszcza bąki.Lalia, Edyciak, Zulugula, Wik89, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Casteam, ja jak wymiotuję albo mnie tak mocno naciąga na wymioty to potrafię się tak posikać że majty i spodnie do zmiany, więc nic się nie przejmuj 😎
Kic, u mnie nie idzie w zapach, ale głośność, czasami się zastanawiam czy sąsiedzi tego nie słyszą 🤭Zulugula, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
może tym dziewczynom ,którym nie przeszkadza to i i tak już zdradziły swoje nazwy na insta to wpisz przy naszych nickach na 1 stronie?
Chyba sobie założę tego całego Instagrama żeby móc Was obserwować 😘kic83 lubi tę wiadomość
-
Casteam, Lalia ja jak kichnę przy pełnym pęcherzu to coś popuazczę, więc witam w klubie. Przy ostrych wymiotach też coś poleciało... 🙄 A ja myślałam, że to dopiero po porodzie z tym będą przygody. 🤨
Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Haha laski z tymi bąkami 😀 Ja myślałam, że az tak nie mam ale moj mąż mi wczoraj mowil, ze jak sie kładzie spać sporo po mnie i ja juz śpię, to jak wchodzi do łóżka to jest tylko takie prrrrr i że to nie jest taki pryczek elektryczek tylko konkret pierd 🙈
A ja mówię, że po śpiącemu się nie liczy 🤭
"pryczek elektryczek" mnie urzekł 😁😂 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Casteam, Lalia ja jak kichnę przy pełnym pęcherzu to coś popuazczę, więc witam w klubie. Przy ostrych wymiotach też coś poleciało... 🙄 A ja myślałam, że to dopiero po porodzie z tym będą przygody. 🤨
-
Jejku, dziewczyny 🙈 któraś mi wysłała zaproszenie na insta a ja nie wiem która to z Was 🙈
-
A ja się dziś nie mogłam wysikać w pociągu gdy próbowałam to zrobić "Na Małysza". Masakra
myślałam, że dostane wylewu od tego spinania aby coś poleciało.
Byłam w tym kibelku chyba 10 minut zanim udało mi się po trochę opóźnić pęcherz. -
Anet.kaa wrote:A ja się dziś nie mogłam wysikać w pociągu gdy próbowałam to zrobić "Na Małysza". Masakra
Byłam w tym kibelku chyba 10 minut zanim udało mi się po trochę opóźnić pęcherz.
W II trymestrze jest już z tym lepiej, u mnie się znacznie polepszyło i przestałam w nocy wstawać na siku, co pewnie znów wróci do mnie jak bumerang w III trymestrze 🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:A ja się dziś nie mogłam wysikać w pociągu gdy próbowałam to zrobić "Na Małysza". Masakra
Byłam w tym kibelku chyba 10 minut zanim udało mi się po trochę opóźnić pęcherz.
Ale Cię męczy Anetka ☹️ ja zauważyłam, że wolniej sikam, ale nie mam problemu jako tako że nie chce cieknąć -
Kochane a ja czuje ze jeszcze dolacze do was zanim urodzicie. Tak mnie energia rozpiera. Jakis czas temu dolaczylam do Agnieszka Groblelna centrum płodnosci i dzisiaj udostepnila material na you... E zapros DZIECIECA DUSZE i podczas relaksowania sie i wykonywania tych polecen co tam mowila poczulam taki wewnetrzny spokoj. ☺️☺️
Mowilam wam o tej mojej owulacji i wlasnie dzis sluz zmienil konsystencje stal sie zwarty i nierozciagliwy taki bardziej mleczny. Wiec faktycznie owulacja miala miejsce a jutro mam na 9:00 ginekologa zeby sprawdzic czy z tej mojej chodowli pekl choc jeden.Koteczka82, Fragaria, doomi03 lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Justa91 wrote:Kochane a ja czuje ze jeszcze dolacze do was zanim urodzicie. Tak mnie energia rozpiera. Jakis czas temu dolaczylam do Agnieszka Groblelna centrum płodnosci i dzisiaj udostepnila material na you... E zapros DZIECIECA DUSZE i podczas relaksowania sie i wykonywania tych polecen co tam mowila poczulam taki wewnetrzny spokoj. ☺️☺️
Mowilam wam o tej mojej owulacji i wlasnie dzis sluz zmienil konsystencje stal sie zwarty i nierozciagliwy taki bardziej mleczny. Wiec faktycznie owulacja miala miejsce a jutro mam na 9:00 ginekologa zeby sprawdzic czy z tej mojej chodowli pekl choc jeden.
Justa ja z całego serca życzę Ci żebyś za chwilę była w ciąży i donosiła ją aż do porodu ✊🍀
Ja miałam taki spokój w cyklu w którym się udało. Jakie leki będziesz miała teraz od ⏸️?
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Chyba muszę dopytać lekarza o tą mutację V Leiden bo na jednym wyniku mam że ilość jaka mi wyszła to mutacje hetero w genie, a w innym wyniku z tego samego dnia mam że nie stwierdzono mutacji w genie V Leiden i protrombiny i już nie wiem o co tu chodzi 🤷♀️
Ale chyba tak czy inaczej powinnam mieć jednak heparynę w ciąży 🤔
Wik89, Edyciak lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Justa, kciuki!!!
Casteam, tak, od jakiegos czasu zaobserwowalam to, pare razy cos takiego mi sie zdarzylo.
Co do bąków to w ogole nic, zero, ale zaparcia miewam dalej (jest lepiej niz w I trymestrze) 😅
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Koteczka, tak, koniecznie porozmawiaj o tym z lekarzem. Z tego co ja czytalam tu na forum o mutacjach, to faktycznie przy v leiden dziewczyny mialy heparyne włączona, niektore od ii kresek a niektore wczesniej
Koteczka82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
KarolinaMaria wrote:Nie rozumiem o co chodzi z fotelikiem? Co znaczy, że będzie w nim płakać? Dlaczego to ma wam uniemożliwić kupienie fotelika przed porodem? ;P
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Justa ja z całego serca życzę Ci żebyś za chwilę była w ciąży i donosiła ją aż do porodu ✊🍀
Ja miałam taki spokój w cyklu w którym się udało. Jakie leki będziesz miała teraz od ⏸️?
Narazie Acard75 1x1, luteine dowcipna 2x1 plus metylowany kwas foliowy . Czekam na wyniki trombofili maja byc jakos w polowie czerwca. I jak wyjdzie mutacja to heparyna jeszcze. Ginekolog mi powiedziala ze jak wynikow nie bd jeszcze a beda dwie kreski to acard da rade a potem dodamy ta heparyne.
Ja wlasnie tez wtedy mialam taki wewnetrzny spokoj jak teraz. I to bylo zaraz po owulacji w tym szczesliwym cyklu i jak sie sluz zmienil to dostalam infekcje i szczeze powiem ze teraz tez mnie tam delikatnie swedzi dlatego uzylam sobie juz kremu tego co mialam przepisany. I nie daje sie zwariowac czekamy na rozwoj sytuacji. Teraz z moim stwierdzilismy ze jak sie uda to dopiero powiemy po usg w 12 tyg chyba ze nie bd widac to dotrwamy dalej.Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....