Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anetka tez mam sporo kg na plusie, tez Wam ostatnio pisalam, ze sie tym martwie, ale chyba faktycznie njepotrzebnie
jesli bylas szczupla przed ciaza to mozesz przytyc wiecej w ciąży
Choc wczoraj bylam na grillu i sie mega objadlam, przesadzilamto akurat warto kontrolowac niezaleznie do wagi eh
Nie spalam zbyt dobrze, wiec dzisiaj tez odpoczywam, a po poludniu idziemy na spacer ze znajomymi i ich kilkumiesiecznym maluchem. Mamy dla niego piekny komplet ubranek w prezencie ale chcialabym tez jakas grzechotke/ksiazeczke dac, tylko nie wiem czy dzis gdzies cos kupie..II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ależ się nie mogę doczekać też wizyty
dziś już mi się śniła.... oraz tak dla odmiany seks
jak jutro lekarz nam nie pozwoli to go zmieniam!!! Dawno nie miałam takiego libido.
Kurka, kończę 1 trymestr i mam +1,9 kg na wadze, skontroluje to jeszcze jutro bo wczoraj przed snem mocno się najadłam i opiłam A wtedy zawsze mam więcej, ale nie jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy:P
Jakie macie plany na dziś? My lenistwo po wczorajszym intensywnym dniu
Kicku chodzi o to czy założyłaś IG o nic mu rozpieszczona_zona, bo nie wiemy która to
P.s Motylku mojego IG nie wrzucaj na 1.stronę.będziemy leniuchować. Pewnie po podwórku pobiegamy troszkę
A jutro rano testy tarczycowe + Krzywa 😷 -
doomi03 wrote:To raczej nie ona... Kic pisala że nie ma insta :p i kic nie mówiła kiedyś przypadkiem ze jest brunetka? 🤔
Aaaaa
Ha ha ha
Nie, ja nie mam insta, i tak, jestem brunetką o ciemnej karnacjidmg111, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Zaczelam 20 tydzień ❤️
Wczoraj czułam jeszcze dzidzie parę razy! Ale nie jako kopniaki, co bardziej obracanie się ❤️
Jeszcze drugie tyle i zobaczę moja Małą ❤️
Już z górki! ⛷️
Ale ten czas leci!
Ja już codziennie czuje synka, zazwyczaj jak się kładę spać ,albo wstaje to i on jest aktywny wtedy 💙dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
[/url]
dmg111 wrote:Gdzieś czytałam, że w ciągu dnia przez to, że się ruszamy, to dziecko się tam kołysze i usypia, a wieczorami jak stajemy się nieruchome, to nasze dzidzie zaczynają tam wyprawiać dyskotekę 🤸♂️🤸♀️🤸♂️
Dokładnie tak jest.
Dlatego później trzeba nosić miesiącami bobasa na rękach i kołysać go żeby się uspokoił i spał 🙈😂dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyDmg, Kic, Wik - jesteście już tak blisko tulenia Waszych skarbów. 😍
To prawda, w ciągu dnia kiedy się ruszamy, dzieci usypiaja bo są kołysane. Natomiast jak odpoczywamy/siedzimy, dzieci się uaktywniają.u mnie zawsze z rana i późnym wieczorem była jazda w brzuchu 😂
dmg111, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Justa91 wrote:Hej kochane ja juz po wizycie i uwaga moja chodowla pieknie pekla wszystkie 3 😂 endo wynosi 12mm i cialko zolte jest wielkosci 3cm. Wspomnialam jej o ❤️ a ona do mnie:
Dawno nie prowadzilam ciazy 👩👧👧👩👧😁😁😁
I powiedziala ze teraz organizm jest bardziej sklonny na ciaze. Dodala ze od pozytywbego test acard zebym nie zapomniala i chce mnie widziec ze 13 dni zeby zobaczyc czy dalej cialko zolte.
A i dodala ze infekcja tak samo jak w tamtym cyklu.
Wiec czekamy
Wewnetrzy spokoj mam caly czas.
Justa super wieści!!! 😁 trzymam kciuki zaciśnięte najmocniej jak się da na obu rękach a nawet na nogach ✊✊✊✊ i wierzę że tym razem się uda i wszystko będzie dobrze!!!
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Justa
trzymam kciuki, a kto wie, może wyjdzie z tego więcej niż jeden bobas!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Motylku, mnie też nie dopisuj 😘
Justa, trzymam mocno kciuki 💚💚💚
Anetka, ja nie jestem kociarą, ale te przepiękne puchatki to Twoje?? 😍
U mnie wczoraj cały dzień był brat 🤩 przywiózł mi od rodziców obiad chyba na tydzień 🤣 rolada z kurczaka z pieczarkami, klopsiki, mielone i rosołek oraz surówkę z białej kapusty 🤓 później graliśmy w simsy, oglądaliśmy Harrego Pottera i pogadaliśmy jak dawniej od serca 💞 dumny wujek oczywiście pochwalił się kolegom 😂
Dzisiaj z mężem cały dzień nie robimy nic 💪 będziemy oglądać The 100, grać w simsy, spać i jeść 🤭SzalonaOna, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia, my wczoraj oglądaliśmy The 100 teraz trzeba tydzień na kolejny odcinek czekać.
Justa trzymam kciuki, oby się udało!
Dmg gratuluję poloweczki. Teraz Ci poleci, druga połowa zawsze biegnie szybciej.
Ja się wczoraj ujawniłam i wrzuciłam zdjęcie z brzuchem na fb sypia się gratulacje
Poza tym zaczęło się. Mała w nocy wali na zmianę w pęcherz i żołądek. Mam taką mocna zgage ze leki nie pomagają, jak leżę w pozycji półsiedzącej to rano mam taki ból kręgosłupa, że nie mogę się rano ruszyć. Do 3 dziś nie mogłam zasnąc przez to. Niestety obawiam się, że lepiej już nie będzie. W toalecie byłam na siku jakieś 15 razy. Nie wiem jak ja wstanę żeby młodego odprowadzić do przedszkolaSzalonaOna, dmg111, Lalia, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:
Poza tym zaczęło się. Mała w nocy wali na zmianę w pęcherz i żołądek. Mam taką mocna zgage ze leki nie pomagają, jak leżę w pozycji półsiedzącej to rano mam taki ból kręgosłupa, że nie mogę się rano ruszyć. Do 3 dziś nie mogłam zasnąc przez to. Niestety obawiam się, że lepiej już nie będzie. W toalecie byłam na siku jakieś 15 razy. Nie wiem jak ja wstanę żeby młodego odprowadzić do przedszkola -
Edyciak wrote:O nie... A ja myślałam, że później będzie lepiej... Kto w ogóle wymyślił, że ciąża to błogosławiony czas... ?
Annia lubi tę wiadomość