Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra, prezenty mamy ogarnięte...
max do srody wszystko przyjdzie.
P. S. Anetka dzięki za polecenie pchacza tego drewnianego, zamówiliśmy go, był u nas na 2 dzien. Mega fajny!!! Myślę ze Tyldzi się spodoba
A ja jutro mam taki dzień dla siebie... Małe Zanzi. Mąż z dziecmi w domu, a ja rano na tatuaż, później szybkie zakupy i obiad i po obiedzie jadę do siostry P, będzie mi farbować włosy 🤩 także sobie odsapnę i się zrobię na bóstwo 😈Suszarka, Jednorożec89, Ania81, Anet.kaa, emdar, Tajka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ja po nowym roku mam nadzieję że będę mogła siebie pozwalać na takie małe zanzi jak motylek mój mąż dostał nową pracę. Nie będzie jeździł już w delegacje za to będzie pracować w trybie zmianowym ale dla mnie to oznacza że na całe przedpołudnie bedzie w czasem w domu uczyli będę mogła na luziku pójść na zakupy do fryzjera czy kosmetyczki
MoTyLeK🦋, Ania81, emdar, Suszarka, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Ja po nowym roku mam nadzieję że będę mogła siebie pozwalać na takie małe zanzi jak motylek mój mąż dostał nową pracę. Nie będzie jeździł już w delegacje za to będzie pracować w trybie zmianowym ale dla mnie to oznacza że na całe przedpołudnie bedzie w czasem w domu uczyli będę mogła na luziku pójść na zakupy do fryzjera czy kosmetyczki
-
Zulu, Nowastaraczka zdrówka dla Waszych chłopaków 💙
Emdar, wydaje mi się że ta 4 z przodu to taki etap gdzie człowiek czuje się spełniony 🙂 masz super męża, ekstra synka, z mieszkania jesteście zadowoleni, zawodowo chyba też spokojnie 👌 wszystkiego co najlepsze! Teraz głównie samych przyjemności i jak najwięcej Zanzibaru 😁
U mnie na maxa wjeżdża świąteczny klimat 🤩 dzisiaj kupiliśmy choinkę i chodzę i patrzę i przekręcam i ustawiam pincet razy a jeszcze jest nie ubrana 🤣Ania81, kar_oliv, Zulugula, Wik89, emdar, Nowastaraczka, Suszarka, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:My jutro ubieramy choinkę 🎄 trochę sobie tego nie wyobrażam przy Tomku ale spróbujemy, w końcu Wy dajecie radę to i my damy 😀
Ale nikt mi nie odpowiedział o zjadaniu igieł, a ja naprawdę jestem ciekawa 🤣 bo trochę się cykam czy taka igła nie zrobi gdzies dziury w jelicie🙈
Tomuś póki co nadal bez goraczki, kij wie co to było wczoraj. Domawiam prezenty, nie mam pojęcia co kupić mężowi. Co Wy kupujecie swoim facetom?
Co do igieł - nie pomogę, bo mam sztuczna i to na wysokim pniu
A co do męża - też nie mam pomysłu jeszcze 🤦♀️ -
Moja choika pewnie jeszcze sobie gdzieś tam rośnie bo my jednak zachowujemy zwyczaj ubierania jej w wigilię
U mnie prezenty dla moich facetów wyglądają tak:
Jaś kostak vtech
Franek i mój P. lego technic
Mój P. Bluza i kominiarka na narty
A ja poprosiłam Mikołaja o nową suszarkę do włosów bo moja stara 10letnia już nie daję rady suszenie moich włosów nią to never ending story jak trzeba mi szybko to zrobić to jest dramatWik89, Ania81 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
KarolinaMaria wrote:Hmmm, czyli masz urodziny 12.12.? Jeśli tak to świętujesz razem z Kic! Nie pytajcie skąd wiem, mam turbo pamięć do dat 🙈
Nowastaraczka, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, dziękuję za życzenia awansem😘! Miałam wczoraj rację, dziś mam kaca jak dawno dawno nie 😩😫😁
Zulu, my od lat z mężem stricte na Święta nie kupujemy sobie nic😊 Kupujemy sobie coś zawsze ekstra w styczniu/lutym, z tym że u mnie od lat najlepszym i sprawdzonym prezentem są jakieś limitowane serie książek. No nie jesteśmy oryginalni, a że żadne z nas nie jest gadżetaciem to problem z wymyślalniem odpada 🙂42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Clover, zapomniałam pogratulować Olusiowi 💙
U nas dzisiaj też rekord 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:23
Ania81, Zulugula, Tajka, Ladyo, Belie, kar_oliv, Clover, Iryska, MoTyLeK🦋, emdar, KarolinaMaria, Ounai, Nowastaraczka, Suszarka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ostatecznie udał się 1.5godzinny spacer w zaspach 😀 akurat mniej sypało, więc spoko 😊 i w miarę ciepło, a ja się ubrałam w bieliznę termoaktywna plus grube dresy, sweter, mega zimowy szalik haha no jak na minus 20 i się upociłam pchając ten wózek 😊 ale nawet w takiej pogodzie uwielbiam spacerować z moją gwiazdką.
Jutro mamy sesje 😊
Ja dla mojego kupilam czapkę 😊 ale on nie potrzebuje wiele serio... Nigdy nic nie chce, nic nie potrzebuje, ciężko go ubrać, wszystkie spodnie za krótkie, wszystkie góry za krótki rękaw... Plus jeszcze ma wymagania, jak już coś kupuje. Mu wystarczy czekolada, boczek i piwo hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 15:37
-
Dzisiaj przeglądałam stare zdjęcia, bo chce wywołać, mamoza straszne się włączyła 🤩 to moje ulubione 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 19:35
Zulugula, Belie, kar_oliv, Clover, Dzudi, MoTyLeK🦋, emdar, Ounai, Ania81, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy z mezem nie robi my sobie prezentow na swieta.
A dzieciaki w tym roku dostaja prezent po swietach, bo jako niespodzianke kupujemy im po swince morskiej. Takze wybierzemy sie z nimi do sklepylu zoologicznego by sobie wybraly zwierzatko. Dlugo juz o tym myslelismy, I akurat jest okazja. A ze cora konczy rowniez 8 urodziny wiec dwa w jednym bedzie😂.
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Ja tez dzisiaj przeglądałam noworodka Tomcia i robilam ochy i achy a potem się obudził z drzemki za wcześnie i z rykiem i achy się skończyły 🤪
Poszła taka 💩, że aż pierwszy raz musiałam chłopaka wrzucić do wanny. Także albo cos zjadł albo jakis rotka delikatny
Ja już Maje wrzuciłam raz jak kiedyś pelzala po całym mieszkaniu i nawet nie wiedziałam kiedy, taką kupkę zrobiła, ze wyszła z pampersa i rozmazała się na całym brzuchu plecach i nogach, przeszło na piżamę i przy zdejmowaniu jeszcze ręce w tym umorusala 🤦♀️ dobrze, że był tatuś w domu, to zajął się brudan robota 😀 -
Zulugula wrote:Ja tez dzisiaj przeglądałam noworodka Tomcia i robilam ochy i achy a potem się obudził z drzemki za wcześnie i z rykiem i achy się skończyły 🤪
Poszła taka 💩, że aż pierwszy raz musiałam chłopaka wrzucić do wanny. Także albo cos zjadł albo jakis rotka delikatny -
Suszarka wrote:Zulu, ja kupię albo słuchawki gamingowe (swoją drogą może ktoś ma jakieś do polecenia?) albo voucher na masaż. Tzn masaż bym mogła sama zrobić, ale nie mam na to siły 🥱
Edit, dobra mój mąż mówi że gamingowe są milion razy bardziej wypaśne i muszą mieć kabel żeby szybciej sygnał przechodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 18:46
-
Suszarka wrote:Zulu, ja kupię albo słuchawki gamingowe (swoją drogą może ktoś ma jakieś do polecenia?) albo voucher na masaż. Tzn masaż bym mogła sama zrobić, ale nie mam na to siły 🥱
Ja zamówiłam chłopu jeansową koszule z Lee, bo stara się już przeciera i dokupię coś jeszcze'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm