Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/588c8ecb0ca1.jpg.html
Świętowanie 40 urodzin czas zacząć 3 dni przed 🥳🍸🍹🍷 Do mnie i do bratowej, udało się dokoptować dwie przyjaciółki ( cudem się wyrwały) i zrobiłyśmy sobie prawdziwe babski( włoski w końcu 🍕🍨🎂) wieczór prawie w środku tygodnia 🥰😘. Było ekstra!
Ps. Już czuję jutrzejszy ból głowy 😉Wik89, Tajka, Iryska, Zulugula, Suszarka, KarolinaMaria, Ladyo, Nowastaraczka, AgataAgatka, Ania81, kar_oliv, Clover, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Gratuluję kolejnych umiejętności 👏👏🤩🤩
U nas nocki słabe odkąd wróciłyśmy od dziadków... Budzi się z 20 razy z krzykiem... Chyba zęby, bo wychodzą górne jedynki, ale juz z 1.5mca temu pediatra mówiła, że wychodzą. Może się teraz przebijają. W dzień też słabiej śpi, po pół godziny i jak "zając pod miedzą" jak to moja mama mówi 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 06:35
-
Tajka wrote:Gratuluję kolejnych umiejętności 👏👏🤩🤩
U nas nocki słabe odkąd wróciłyśmy od dziadków... Budzi się z 20 razy z krzykiem... Chyba zęby, bo wychodzą górne jedynki, ale juz z 1.5mca temu pediatra mówiła, że wychodzą. Może się teraz przebijają. W dzień też słabiej śpi, po pół godziny i jak "zając pod miedzą" jak to moja mama mówi 😀
Julek śpi jak "mysz pod miotłą" powiedzenie mojej mamy 😊😂 -
emdar wrote:https://naforum.zapodaj.net/588c8ecb0ca1.jpg.html
Świętowanie 40 urodzin czas zacząć 3 dni przed 🥳🍸🍹🍷 Do mnie i do bratowej, udało się dokoptować dwie przyjaciółki ( cudem się wyrwały) i zrobiłyśmy sobie prawdziwe babski( włoski w końcu 🍕🍨🎂) wieczór prawie w środku tygodnia 🥰😘. Było ekstra!
Ps. Już czuję jutrzejszy ból głowy 😉
Hmmm, czyli masz urodziny 12.12.? Jeśli tak to świętujesz razem z Kic! Nie pytajcie skąd wiem, mam turbo pamięć do dat 🙈Anet.kaa, Zulugula, Ania81, emdar, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anet.kaa wrote:Jak dziś Tomuś i Leoś się miewają?
Emdar, przyspieszone spełnienia marzeń! Wygląda wspaniale to jedzonko, narobiłaś mi.smaka
Solenizantki - w takim razie wszystkiego dobrego i przespanych nocek gdybym przegapiła na forum urodzinkowy dzień😘emdar lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Gratuluję kolejnych umiejętności 👏👏🤩🤩
U nas nocki słabe odkąd wróciłyśmy od dziadków... Budzi się z 20 razy z krzykiem... Chyba zęby, bo wychodzą górne jedynki, ale juz z 1.5mca temu pediatra mówiła, że wychodzą. Może się teraz przebijają. W dzień też słabiej śpi, po pół godziny i jak "zając pod miedzą" jak to moja mama mówi 😀Tajka lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Hmmm, czyli masz urodziny 12.12.? Jeśli tak to świętujesz razem z Kic! Nie pytajcie skąd wiem, mam turbo pamięć do dat 🙈
KarolinaMaria, emdar, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Chodzicie na spacery jak sypie mocno śnieg? Tak właśnie się zastanawiam, bo u nas śniegu już po kostki i ciągle sypie 🤔 ale Maja w sumie jeszcze w gondoli 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2021, 10:26
-
Tajka wrote:Chodzicie na spacery jak sypie mocno śnieg? Tak właśnie się zastanawiam, bo u nas śniegu już po kostki i ciągle sypie 🤔 ale Maja w sumie jeszcze w gondoli 😀
Jak urodziłam w grudniu to całą zimę chodzilam na spacery. Pamiętam jak taran wózkiem przez zaspy😅.O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Jak urodziłam w grudniu to całą zimę chodzilam na spacery. Pamiętam jak taran wózkiem przez zaspy😅.
Nów alsnie bym poszła tylko zawsze chodzę na drzemki więc jak zaśnie to 2h czasem śpi (chco ostatnio pół h), to nie wiem czy damy radę tyle czasu 😀 -
Ja wychodzę z założenia że spacer to ma być przyjemność. Jak śnieg leży, to spoko, idziemy. Ale jak mocno sypie, tak że zasypuje wózek, wieje mi w oczy, i wszędzie mam śnieg, to jaka to radość z takiego spaceru? 😄
kar_oliv, Ladyo, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper, ze Tomus i Leos juz lepiej, zdrowka dla wszystkich.
Jak ja wam zazdroszcze tych rozmyslan czy wyjsc na spacer jak snieg pada czy nie. Ja tez tak bym chciala🙈. U nas to jest tak wyjsc czy nie bo deszcz pada troche lzej ale jak znowu lunie i gdzies mnie po drodze zlapie to bedzie klapa,plus ten wiaterek co glowe urwac moze😂😂🤦♀️🤦♀️🙈🙈🙈. To sa nasze zimy. Niecierpie ich.
Dziewczyny slijcie nam mroz i snieg blagamNowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Rozklada mnie coś na sto porcent na razie zaczyna się katar ale ból gardła też już wchodzi miałam mieć w poniedziałek pierwszą dawkę. Jak mnie rozłoży to nic z tegoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Rozklada mnie coś na sto porcent na razie zaczyna się katar ale ból gardła też już wchodzi miałam mieć w poniedziałek pierwszą dawkę. Jak mnie rozłoży to nic z tego