Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, bardzo serdecznie dziękujemy 💙
Nie możemy z mężem uwierzyć jak to możliwe, że ten rok tak szybko minął. Od kilku dni chodzimy i wspominamy same początki i okres jak Oluś był maleńkim bobasem. Ja jestem tak wzruszona i przepełniona miłością do mojego chłopczyka, że ciągle mam oczy pełne łez 💙 rok temu, gdy poród zaczął się na dobre wiedziałam, że dla mojego synka zniosę wszystko, każdy ból, każde zmęczenie i każde zwątpienie i tak było 💙 jestem niesamowicie dumna z mojego porodu, mimo że do łatwych z pewnością nie należał, ale to jak usłyszałam Olusia, przytuliłam go, wynagrodziło wszystko 💙 wraz z jego narodzinami w moim sercu wybuchł pożar ogromnej miłości, nie do ugaszenia 💙 cieszę się że dostąpiliśmy cudu i łaski zostania jego rodzicami 💙a ja będąc mamą czuję się całkowicie spełniona 💙
Imprezę przenosimy na inny termin, pewnie początek stycznia. Stwierdziliśmy że torta nie odwołujemy, bo chcemy świętować, choćby w trójkę. Pewnie zaprosimy teściów na kawę, a jutro przyjedzie na chwilkę mój brat i weźmie też dla moich rodziców kawałek. A na imprezę już upieczemy jakiś domowy tylko ja stane na głowie żeby go udekorować 😅
Oluś w nocy nie miał już wysokiej temperatury, ale nadal ma stan podgorączkowy. Widać że jest chory, ale jest już odrobinkę lepiej.
Nie cytujcie zdjęćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 11:03
Wik89, emdar, AgataAgatka, Ewa88 , Iryska, Maminka89, Zulugula, kic83, Clover, Suszarka, Ladyo, MoTyLeK🦋, madziulix3, Nowastaraczka, Tajka, Inaa89, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Jasiu dziękuję za życzenia 🥰. My powoli szykujemy się na małą imprezkę😁😁.
Edit. Właśnie równo rok temu urodziłam mojego Skarba ❤️❤️❤️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 12:04
emdar, Lalia, Suszarka, Nowastaraczka, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Laila
wszystkiego najlepszego dla Olka, nie wierzę że to już rok minął! Cudne zdjęcia 💙Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziś o 15:00 Wiki ma szczepienie na covid, proszę o kciuki, żeby dobrze to zniosła 'po'.
Lalia, Zulugula, Suszarka, emdar, Belie, Nowastaraczka, Ewa88 , Clover, Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wszystkiego co najlepsze dla Waszych królów Lalia i Maminka 💙
To niesamowite, ze bylysmy razem w trakcie starań, ciąż, porodów a już świętujemy roczek...
Swietujcie ile się da. I pamiętajcie o sobie mamy, to również Wasze świętoLalia, Maminka89 lubią tę wiadomość
-
Maminka, wszystkiego co najlepsze dla Jasia 💙💙💙
Dużo zdrówka, wielu radości, cudownych przyjaciół i samych dobrych ludzi 💙💙💙 gratuluję Ci bycia mamą tak wspaniałego chłopca 💙💙💙Maminka89 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziękujemy za życzenia.
My już po imprezce. Jaś dostał odkrywczy domek i jak narazie jest zainteresowany 😁.
Wrzucam na chwilkę zdjęcia rocznika 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 22:52
Clover, Tajka, Lalia, Zulugula, Annia, MoTyLeK🦋, Suszarka, Angie1985, emdar, Ewa88 , Inaa89, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego cudownego dla Olka i Jasia 😘😘🎂🎂 samych wspaniałych chwil 😊😊
Cudowne dzieciaczki 🤩
Dla was też Mamuśki wszystkiego dobrego 😘
Majusia czworakuje już na dobre 😀 staje z podporem przy meblach, stoliku edukacyjnych i pudle z zabawkami 😀 ale nie siedzi samodzielnie, tylko z podporem jedna ręką 😊
Dzisiaj zaliczyła pierwszy spacer w spacerówce i spala aż 2 godziny 😊 późno, zwlekałam z tą spacerówka ze względu na brak siadu, a mam kubełkowa, więc zupełnie na płasko rozłożyć nie mogę, ale w tygodniu dostałam zielone światło od fizjo 😊 na szczęście gondole miałam dużą, ale i tak ją przyłożyłam dzisiaj do materacyka i trochę na styk, więc musiała mieć nóżki podkurczone lekko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 18:04
Clover, Lalia, Suszarka, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, pięknie czyta się to co piszesz o Olusiu. Kiedyś czytałam przed porodem aby otaczać się kobietami które dobrze wspominają swój poród i Ty jesteś właśnie jedną z nich. Jesteś wspaniałą Mamunią.
Dla Olusia wszystkiego wspaniałego. Pięknego życia z uśmiechem na buzi. 🥳🥳🥳🍾🍾🍾
Maminka, Tobie również gratuluję tego roku, mam nadzieje, że wiesz o tym jak rewelacyjną Mamą jesteś dla Jasia.
Jasiu Słoneczko Tobie również pięknego życia, jesteś przeuroczym roczniakiem 🥳🥳🥳Lalia, Maminka89 lubią tę wiadomość
-
Widziałam zdjęcie z wczorajszego spotkania Warszawianek, wszyztkie jesteście pięknymi kobietami!
Zazdroszczę spotkania i wspólnego Drineczka
Super jest to że część znajomości forumowych można przenieść na inny level
Emdar, naoglądałam się Waszego zdjęcia i śniłaś mi się dziś (nie pamietam co mi się śniło.ale byłaś w tym śnie).
Kicku, kciuki za Wiki, dzielna dziewczynka.z.niej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2021, 20:24
kic83, Lalia, emdar, KarolinaMaria lubią tę wiadomość