Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:U nas też coś się dzieje, Jula już tydzień w domu, bo miała katar, a pozniej na zmianę byliśmy chorzy z mężem, teraz ja kończę zapalenie krtani, a Julka dzisiaj 38.7 😭 Czekamy na wyniki krwi. Czuje, że święta spędzimy w domu.
Co do covid - ja kupiłam 5pak testów z Lidla za ok 80-90zl i za każdym razem jak mam obawy to po prostu go robię. Polecam, bo uspokaja.
Moja siostra i jej cała rodzina przeszła ostatnio covid i na pcr jechali po dodatnich lidlowych i się potwierdziły.
Takie czasy, że człowiek będąc przeziębionym myśli tylko o covidzie 😥
Mojej mamie też wyszedł najpierw ten z Lidla i później zrobiła pcr. Sąsiadka natomiast zrobiła z apteki i też jej pcr potwierdziłO ❤️
Z ❤️ -
Dziś w nocy byłam już tak wykończona próbami ululania Olka, że w końcu odłożyłam go do łóżeczka około 4.00 - zaczął się bawić, więc położyłam się "na chwilę" z myślą, że jeśli będzie płakał to spróbuję go lulać dalej. I wiecie co? Przebudziłam się po 5.00, patrzę, a on śpi, widocznie się zmęczył zabawą i zasnął sam. Spał do 9.30 😂
Suszarka, emdar, Ladyo, dmg111, Lalia, AgataAgatka, Ewa88 , Nowastaraczka, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Zulu, u nas hit to ogórkowa 🙈 z gniecionymi ziemniakami albo z ryżem. Może Tomek też okaże się koneserem wyraźnych smaków 😁
DMG dużo zdrowia dla Was!
Madziulix dawaj dawaj, jesteśmy z Tobą 🤩
A w Sylwestra siedzimy w domu, może przyjdą znajomi moich rodziców to zejdziemy do nich na jedzonko 🤤Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 13:00
Zulugula, dmg111, madziulix3 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Herbatko dużo zdrówka, lekkiego przebiegu przede wszystkim! Kwarantanna na święta jest beznadziejna.
Irysko, do kiedy na razie masz wychowawczy?
Clover, ja mam na odwrót, niezbyt lubię kobiety ginekolog. Nie wiem czemu, wg mnie mężczyzni są delikatniejsi przy badaniu. 🤷🏼♀️
Dziewczyny, a jakie macie plany Sylwestrowe?dmg111 lubi tę wiadomość
-
A ja w sylwestra robię imprezkę
tzn zapraszamy do siebie dwie pary znajomych i będziemy świętować w swoim gronie. Koleżanka jest w ciazy wiec tez na żadna większa imprezę się nie wybierali, my mamy przecież Amelkę wiec na spokojnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 13:00
dmg111 lubi tę wiadomość
-
My na Sylwestra zapraszamy do nas znajomych, będzie nas w sumie 5 par. Co roku razem spędzamy, a w tym roku dodatkowo chcemy się przebrać w stroje z lat 80. 😁 Dla nas zaproszenie ich do siebie to najlepsza opcja, bo my jako jedyni nie mamy z kim dziecka zostawić, to po prostu położymy Olka spać a my będziemy sobie siedzieć. Nie przewidujemy głośnej imprezy czy tańców, po prostu usiądziemy sobie i będziemy jeść dobre żarełko i pić drinki 😁 Może zagramy w jakąś planszówkę.
Pamiętam, że w zeszłym roku byłam na końcówce ciąży i już nawet mi się tej imprezy nie chciało, ale myślałam, że może trochę sobie humor poprawię kiedy się spotkamy ze znajomymi. Niestety w kółko był wałkowany temat ciąży i porodu, mimo, że wyraźnie podkreślałam, że to ostatnia rzecz o której chciałabym rozmawiać. Dwie z koleżanek (jedna po sn, jedna po cc) odpowiadały o swoich legendarnych porodach, a miarka przebrała się, kiedy jedna z nich "konspiracyjnym" szeptem zapytała, czy robię masaż krocza. Nasi mężowie mieli z niej niezły ubaw, a ja resztę wieczoru spędziłam rozmawiając z nimi, a koleżanki kontynuowały temat ciąży i porodu już beze mnie. Teraz mi się śmiać z tego chce, ale wtedy miałam naprawdę dość.emdar lubi tę wiadomość
-
Martt95 wrote:A ile takiego mleka modyfikowanwfo powinno pic dziecko ogolnie?
Martt95 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Martt95 wrote:A ile takiego mleka modyfikowanwfo powinno pic dziecko ogolnie?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Madziulix urodziła 👶❤!!! Gratulacje raz jeszcze 👏👏👏i zazdro szybkiej akcji😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 13:32
Clover, Nadzieja94, Zulugula, Enigvaa, madziulix3, Maminka89, dmg111, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nadzieja94 wrote:W takim.razie nie ma co liczyć na to 🙃
A Ty wracasz do pracy czy idziesz na urlop ?
Ja musze wrocic. Chcialam zapetlic macierzynski ale nic z tego nie wyjdzie poki co, wiec wracam 🙈🔸28 lat
Enigvaa wrote:Ja musze wrocic. Chcialam zapetlic macierzynski ale nic z tego nie wyjdzie poki co, wiec wracam 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 13:42
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja94 wrote:no właśnie coś widziałam kiedyś że chcecie drugie dzieciątko jednak się wstrzymaliście?
Nie, po prostu Malwina skutecznie blokuje mi powrot cyklu i poki tak czesto jest na piersi to raczej nie mam co sie spodziewac owulacji. A nie potrafie jej odstawic, wiec zostawiamy wszystko samemu sobie, ani sie nie staramy ani nie robimy nic aby zapobiec.🔸28 lat
Enigvaa wrote:Nie, po prostu Malwina skutecznie blokuje mi powrot cyklu i poki tak czesto jest na piersi to raczej nie mam co sie spodziewac owulacji. A nie potrafie jej odstawic, wiec zostawiamy wszystko samemu sobie, ani sie nie staramy ani nie robimy nic aby zapobiec.
Mi wróciła chociaż cykl bardzo mi się wydłużył. .tem mam małego cycolinka i chcemy rodzeństwo ale podchodzimy na luzie do tego wiemy że przez karmienie piersią może być to trudniejszeStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Nadzieja94 wrote:Aha a wróciła Tobej miesiączka?
Mi wróciła chociaż cykl bardzo mi się wydłużył. .tem mam małego cycolinka i chcemy rodzeństwo ale podchodzimy na luzie do tego wiemy że przez karmienie piersią może być to trudniejsze
Nadal nie wrocila. Myslalam ze wroci w listopadzie a mnie w bambuko zrobila i nie przyszla 🤷🏻♂️🔸28 lat
Enigvaa wrote:Nadal nie wrocila. Myslalam ze wroci w listopadzie a mnie w bambuko zrobila i nie przyszla 🤷🏻♂️
Możemy sobie przybić piątkę z brakiem miesiączki. Jak będę karmić jeszcze trochę to dobiję zaraz do 2 lat bez miesiączki.
Jak wróci obawiam się, że nie będę potrafiła użyć tamponadmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Herbatko dużo zdrówka, przykro mi , że tak wyszlo, teraz przy świętach:(
Dziewczyny podziwiam za urlopy wychowawcze, ja bym fisia chyba dostała jakbym jeszcze dluzej miala siedziec tak w domu.
My na sylwestra idziemy do znajomych, ktorym dziecku praktycznie od zawsze śpi nocki (2msc starsze). Ale się zdziwią 🤣
U nas równo o 3 znow pobudka 🙄 a z każdym przebudzenie darcie jakby obdzierali ze skóry. Juz naprawdę nie wiem o co chodzi.
Jakie zupy piją Wasze dzieci? Tomek nie chce pić, raz wypił rosół, więcej juz nie tknal jak tylko kilka łyków . Dzis zrobilam mu pomidorowke i też tylko kilka lykow. Nie wiem czy do jakiejkolwiek się przekona , a chciałabym mu dawać przed drzemką, może za głodny się budzi -
Anet.kaa wrote:T
Możemy sobie przybić piątkę z brakiem miesiączki. Jak będę karmić jeszcze trochę to dobiję zaraz do 2 lat bez miesiączki.
Jak wróci obawiam się, że nie będę potrafiła użyć tampona
Ja az sie boje co to za kosmos bedzie jak wroci 😬🔸28 lat