Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny, jestem przerażona! Zauważyłam właśnie krew w kupie Szefowej😮😮😮ktoś się z czymś takim spotkał? Umawiać wizytę czy do szpitala ?
Takie dwa pojedyncze pasma.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Clover piękne pierniki 🤩 ja jestem totalnym antytalentem jeśli chodzi o prace manualne, więc podziwiam podwójnie ❤️
emdar, dla mnie siedzenie w kuchni to najlepszy możliwy relaks. A poza tym ja jeszcze mieszkam w domu rodzinnym, w Wigilię i Boże Narodzenie mamy gości, więc siłą rzeczy trzeba coś przygotowaćna pewno jak skończymy budowę i się wyprowadzimy to te świąteczne przygotowania będą u mnie wyglądać trochę inaczej
DMG współczuję trzydniówki, również szczerze nienawidzę tej choroby 🙈
Dziewczyny, ja normalnie nie lubię sernika, a w ciąży bym się dała za niego pokroić. Jak jeszcze raz ktoś napisze o serniku w jakimś wariancie to nie wytrzymam 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 13:41
dmg111, emdar, Clover, Ania81, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Przesyłam trochę świątecznej magii 🎄
[Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2021, 20:29
asias86, emdar, Inga28, Suszarka, Angie1985, Enigvaa, Clover, Ladyo, Ania81, Lalia, AgataAgatka, dmg111, MoTyLeK🦋, kic83, Maminka89, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 , Ounai, KarolinaMaria, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Suszarka, dla mnie kuchnia to też mega mega relaks. Uwielbiam gotować, i naprawdę nieźle mi to wychodzi ( chociaż w ciasta/pierniki nie umiem total), ale tak jakoś się składa,że na Święta nigdy nic nie robię ( ewentualnie u mamy, jak da dojść do kuchni 😉)tylko jadę na gotowe.
Clover, ja to sobie od dawna już nic nie narzucam i nie wkręcam. Żyję i robię po swojemu 😁Suszarka, Clover, Ania81, Lalia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dmg, współczuję choroby:( Nas trzydniówka jeszcze nie dopadła, ale myślę że to kwestia czasu, bo podobno każde dziecko to w końcu przejdzie ( można tylko w ogóle tego nie wyłapać). Zdrowia!!!❤
dmg111 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie jadła nic nowego. Jakis czas temu dałam jej lek i póki co ma 36,9. Do tego od 3dni robi taki mini kupki ale pediatra nic na to wczoraj nie powiedziała.
Coś czuje, że niedosc że święta w iziolazcji to jeszcze w dużym stresie.
Taka alergia może pojawić się tak nagle ? -
Kurde Herbatko, sama nie wiem do końca ( temat alergii jakiekolwiek w ogóle u nas nie występuje póki co),ale myślę że może tak nagle. Jak się bardzo stresujesz to może jakaś teleporada chociaż?42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia wrote:Clover, dobrze, że dodałaś zdjęcie swoich, bo teraz ja moimi się już na pewno nie pochwale 🤣🤣🤣
Chyba że po to żeby stworzyć świąteczny mem: oczekiwania (Twoje) vs. rzeczywistość (moje) 🙈🙈🙈
Kobieto, Twoje pierniki to małe dzieła sztuki ❤️❤️❤️
To lukier królewski, ten z białek?
Tak, to lukier królewski z białka. Przerabiany cztery razy, zanim uzyskałam konsystencję która mi odpowiadała 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Tajka, Majeczka to czysty tatus! Super rodzinka 😍
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Enigvaa wrote:Herbatko a moze to wysiłkowe, moze peklo naczynko lekko, moze ma problem sie zalatwic jak piszesz ze male bobki robi
ja bym obserwowala, jesli sie powtorzy to do pediatry.
-
emdar wrote:Tajka, mała pomocniczka Ci rośnie ❤ Cudownie wyglądacie😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2021, 20:29
Ania81, emdar, Iryska, Lalia, Clover, dmg111, Zulugula, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość