Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:To postacie z gry "Among us". To taki komputerowy odpowiednik gry w mafię z naszych czasów. Grasz online. Dołączasz do pokoju i czekasz aż uzbiera się tyle osób ile jest potrzebnych do rozgrywki (trwa to ok minutę). Potem losowany jest 1 lub 2 osoby które są Impostorami. Pozostali gracze mają do zrobienia zadania. Gra rozgrywa się na stacji kosmicznej. W każdej chwili możesz zwołać spotkanie. Impostor ma za zadanie wszystkich zabić i nie dać się złapać. Jeśli przechodząc znajdziesz trupa to zwołuje się automatycznie zebranie. Najpierw każdy może napisać co widział albo dlaczego wskazuje kogoś jako zabójcę a później się głosuję. Osoba która dostała najwięcej głosów jest wyrzucana w przestrzeń kosmiczną. Impostor wygrywa Jeśli uda mu się wszystkich zabić, a drużyna wygrywa jesli uda im się wyrzucić impostora. Utrudnieniem jest fakt że impostor może poruszać się wentylacja i nie musi biegac korytarzami tylko nagle może się pojawić obok Ciebie wyskakując z kratki wentylacyjnej. Grac można na komputerze, konsoli albo w telefonie. Z resztą sama czasami rozgrywam partyjkę
U naszych sześciolatków to taki sam hit jak gra Minecraft 😁
Mój 8 latek w to gra 😂 chociaż ostatnio już mówił, że mu się znudziło i teraz coś ciągle wspomina o grze pixel World 🤭 -
Ulaa wrote:Mój 8 latek w to gra 😂 chociaż ostatnio już mówił, że mu się znudziło i teraz coś ciągle wspomina o grze pixel World 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 22:46
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Nam fizjo ostatnio tez mowila ze Malwi ma wrażliwe stopy i zeby ja puszczac jak najwiecej bez skarpet seby odwrazliwiac. Tak jak u Was Ewa, sa opory przed dotykaniem nowych przedmiotów. A latem jak ja polozylam na trawie to mina komiczna i raczki i nozki w gorze zeby tylko nie dotykac 🙈
Ewa88 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2021, 23:15
-
Ounai wrote:Oooo w to jeszcze nie graliśmy, u nas nadal króluje Minecraft i Among Us. I mąż się że mnie śmieje, bo mam w telefonie Merge Mansion, młody zobaczył i też chciał więc mąż mu ściągnął i czasem po poludniu jest "mama , a Ty masz już taki statek w butelce? Bo ja mam" albo "Tymek chodź zobaczyć jaki mam sweter, a jak połączysz swetry to wychodzi kurtka!". I mąż właśnie leje że mnie ze jestem jak dziecko 😂 Bezczelny! Ja tam się nie śmieje ze lata z diamentowym mieczem
Dogadałabyś się z moim synem 😆 on marzy o takiej mamie, która będzie z nim grała albo chociaż pozwalała więcej niż raz w tygodniu pograć 😂
Jego koledzy grają codziennie po szkole, a Olek ma 2 godziny tygodniowo i jest tym załamany. Jak to mówi mój syn "jestem oburzony Twoim zachowaniem matko" 🤣🤣🤣dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Mamy to ❤️
Pierwsze kroki Matyldy - oczywiście przy mamuni były najpierw, a jak tata wrócił to nagraliśmy 🤩
Ale mam mega wzruche 😪💖
https://youtu.be/XKtlTqg0Q5QAnia81, dmg111, Maminka89, Zulugula, Suszarka, Belie, Lalia, emdar, Angie1985, Ewa88 , asias86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój syn tak Apropos gier... Gra sobie na telefonie starym mojego P w Brawl Stars czy coś w tym stylu. Zawsze kiedy nie jest pewien, to pyta czy np to jest bezpłatne itd. ZAWSZE. Az do dziś. Tzn wczoraj. Dzis po 6 mój P zaczął dostawać maile o jakichś zakupach i oburzony mnie obudził co ja kupuje 🤣 mówię mu, ze nic... Za chwilę dostał sms, ze zablokowali jego kartę do bankomatu. Już myśleliśmy przez moment ze gdzieś zgubił i ktoś używa karty 🤦♀️ a tu się okazało, ze miał dodana kartę w Google Play, mój syn sobie grał i zaczął sobie klikać w jakieś zaje....ste diamenciki co trzeba kupić. No i kupił za 200 zł. Bo tyle było na koncie. Była również próba kupienia dimaencikow za jedyne 479 zł... Ale ze mamy kasę na 2 koncie, to nie poszło. I przez tyle prób przyblokowali mu kartę 🤣 teraz się z tego smieje, ale musielibyście mnie zobaczyć jak o 7 wparowalam do pokoju Filipa!!! Myslalam, ze go rozniosę. Choć częściowo to wina P, bo nie poblokowal takich rzeczy. Tyle, ze gdyby kasy więcej na jego koncie było, to by poszło wszystko 😪 na szczęście od razu zareagowałam i zgłosiłam użycie karty w Google Play przez członka rodziny bez naszej wiedzy i właśnie dostajemy maile, ze nam to zwracają. Więc suma sumarum uda się odzyskać kasę, ale co się nadenerwosalam...
Już oczywiście Filipowi wyjaśniliśmy wszystko, wszystko też zostało zabezpieczone. Ale uwierzcie, nasze miny byky bezcenne. Zwłaszcza, ze Filip to naprawdę najrozsądniejsze dziecko w domu. Serio serio.Wik89, Ania81 lubią tę wiadomość