Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Ja też myślę, że miałam cukrzycę z synem i dlatego ważył 4,62kg i miałam 62cm
-
Meggi110818 wrote:A jakie?
Na niby też miałam ryzyko cukrzycy, ale krzywa ładnie mi wyszła 🤔
Moja krzywa z żyły wyszła dobrze, 84-158-102. Może glukometr był rozkalibrowany, już nic z tego nie rozumiem.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Stan przedezucawkowy który na 90% miałam, duża masa urodzeniowa dziecka, zagrożenie zamartwicą.
Moja krzywa z żyły wyszła dobrze, 84-158-102. Może glukometr był rozkalibrowany, już nic z tego nie rozumiem. -
Zulugula wrote:Prądnik Biały:)
-
Zulugula wrote:Dużo lepiej 🙏 zrobilam tak jak mówiłam, że sam wszedł, podalam mu zabawki, zrobiłam brum brum parę razy z nim i wyszlam. Trochę się poplakal ale szybko się uspokoil i juz potem się bawił 🥰 jak przyszlam po niego i mnie zobaczył to dopiero po chwili się rozplakal ale szybciutko przestał, wiec tez duzo lepiej niż wczoraj👌. No i nie padł od razu na drzemke tylko się normalnie bawi.
Jutro idzie na 1,5h wstępnie, chyba że będzie kiepsko to po 1h będą dzwonic.
A u Was?
Ja nie jestem zbytnio zadowolona, mąż dziś był i podziela moje odczucia i obawy. Jutro dzień trzeci adaptacji z rodzicem. Zobaczymy.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ja nie jestem zbytnio zadowolona, mąż dziś był i podziela moje odczucia i obawy. Jutro dzień trzeci adaptacji z rodzicem. Zobaczymy.
Dżudi, wiele z nas miało tutaj cukrzycę ciążową. Ja od I trymestru się z nią bujałam i udało się samą dietą wyregulować.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja już po lekarzu..
Mam powiększona sledzione. Jest do skonsultowania z moim diabetologiem i podjęciem decyzji do dalej. Wizytę mam 24.01.
A poza tym mam przepuklinę i muszę iść do chirurga. Jestem już umówiona na wtorek...
Takze tak. 30ka się zbliża, a ja się sypie na starość. -
MoTyLeK🦋 wrote:Ja już po lekarzu..
Mam powiększona sledzione. Jest do skonsultowania z moim diabetologiem i podjęciem decyzji do dalej. Wizytę mam 24.01.
A poza tym mam przepuklinę i muszę iść do chirurga. Jestem już umówiona na wtorek...
Takze tak. 30ka się zbliża, a ja się sypie na starość.
A priopo śledziony, moja mama ma dwie 😅 i wyszło to dopiero jakieś 8 lat temu.Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
MoTyLeK🦋 wrote:Ja już po lekarzu..
Takze tak. 30ka się zbliża, a ja się sypie na starość.
Też mam powiększoną śledzionę, nic poważnego, taka uroda 😁 -
Meggi110818 wrote:A priopo śledziony, moja mama ma dwie 😅 i wyszło to dopiero jakieś 8 lat temu.
Clover, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:A priopo śledziony, moja mama ma dwie 😅 i wyszło to dopiero jakieś 8 lat temu.
Motylku, nie zawsze powiększenie śledziony świadczy o czymś poważnym, czasami są to łagodne schorzenia, więc na razie spokojnie, chociaż domyślam się, że ciężko jest Ci się nie denerwować. Co do przepukliny, to moja mama miała operację jakieś 3 lata temu i już nawet nie pamięta o tym, poza tym ona miała klasyczny zabieg, a teraz chyba nawet częściej robi się to laparoskopowo. Dobrze, że się badasz i chcesz zadbać o swoje zdrowie, będę trzymać kciuki za kolejne wizyty u lekarzy!MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Ja też niedawno byłam na usg brzucha i śledzionę też mam dużą, ale w granicach normy
Lalia dużo zdrówka dla Olusiaa myślisz, że drugi raz coś załapał od tej choroby w grudniu? Czy poprostu był niedoleczony?
My mamy w przyszłym tygodniu mmr i pneumokokiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2022, 20:47
Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Ja też niedawno byłam na usg brzucha i śledzionę też mam dużą, ale w granicach normy
Lalia dużo zdrówka dla Olusiaa myślisz, że drugi raz coś załapał od tej choroby w grudniu? Czy poprostu był niedoleczony?
My mamy w przyszłym tygodniu mmr i pneumokoki
Ewa, myślę że złapał coś kompletnie innego. Dwa tygodnie temu miał tak naprawdę tylko 2 dni gorączki, a teraz nie ma nawet stanu podgorączkowego tylko katar i mokry kaszel.
My mieliśmy mieć pneumokoki i mmr 18 stycznia, ale przełożyliśmy na 1 lutego żeby doleczyć Olka 👍