Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKic, Laila ale z was hot mamuski, 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍😍.
Dziewczyny siedze i becze jak glupia😢😢😢😢😢😢. Moje dziecko bawi sie w pokoju obok z opiekunka. Sylsze, ze sie ladnie bawia, maly jest zadowolony. A mi serce peka, ze moje malenstwo o mnie zapomnialo. Jeszcze mnie szuka. Z jednej strony ciesze, bo wiem ze jest w dobrych rekach, I bedzie mi lzej jak wroce do pracy, a z drugiej strony serce mi peka, bo obca kobieta go przytula jak mu smutno bedzie, smutno mi bo Haris mnie nie szuka. Rany strasznie to ciezkie😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢.kic83 lubi tę wiadomość
-
Lalia,ekstra!!!🔥😘
Jak już jesteśmy w temacie dbania o siebie( chociaż czuję się jak "uboga krewna" przy naszych very hot mamuśkach😉),to pochwalę się,że w końcu wzięłam się za temat powrotu do wagi sprzed ciąży. Temat zaczęłam dokładnie w Dniu swoich urodzin( jako prezent dla siebie samej🎁❤), a do wagi sprzed ciąży brakuje mi już tylko 2 kg😊. A potem do wymarzonej wagi ( 65kg) będzie jeszcze 4 kg. Nie chwaliłam się wcześniej, bo stwierdziłam że trzeba przestać o tym gadać, tylko coś z tym w końcu zrobić😁.Ania81, Lalia, MoTyLeK🦋, Maminka89, Wik89, Suszarka, KarolinaMaria, dmg111, Ounai, Ladyo, veritaa, Enigvaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emdar!!! 🤩🤩🤩 To świetne rezultaty!! Bardzo Ci gratuluję 💪💪💪
emdar lubi tę wiadomość
-
Ania81, bardzo dobrze rozumiem Twoje emocje. Jak Julek dziś z radością wszedł za rączkę ze swoją ukochaną ciocią do sali( bez cienia zawahania puściwszy wcześniej moją rękę) to przez moment pomyślałam " no wiecie co?🥺🥺🥺". Ale po dosłownie paru sekundach pomyślałam " przecież to bardzo dobrze ze tak jest". My, matki to jednak nie jesteśmy do końca normalne 😉😚, zawsze sobie jakiś powód do chlipania znajdziemy 😘. Będzie dobrze, Ania ❤
Ania81, Suszarka, KarolinaMaria, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Lalia
wow ale ramiona, plecy, pupa! Jest moc, super figura 💥Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Emdar!!! 🤩🤩🤩 To świetne rezultaty!! Bardzo Ci gratuluję 💪💪💪
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Dzięki dziewczyny 😘
Teraz pracuję nad tym żeby mi tyłek odrósł 😂 normalnie w biodrach miałam 94cm, jak pocwiczylam i trochę przytyłam to 97 cm, a teraz biedne 90 cm 🤣 tęsknię za moim większym zadkiem 🤭dmg111, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Umowa podpisana, dyrektor przemiła, wszystko nowe, duży plac zabaw, duża sala, jasno, zaczynamy w poniedziałek o 09:15 na 1,5 h.
Maks biegał i wszystko go ciekawiło, dyrektorka niewzruszona 😂MoTyLeK🦋, emdar, Lalia, Wik89, Suszarka, Zulugula, dmg111, KarolinaMaria, Clover, Ladyo, Nowastaraczka, Ania81, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
U mnie ogólnie proces odchudzania stanął. Trzymam wagę teraz już 72-73kg. Mam 175 cm. I tak tak, wiem, że dużo już schudlam. Ale chciałabym dobić między 60 a 65... W poniedziałek będę mieć wizytę diabetologa, z wynikami, to zapytam jak ona dalej to widzi. Może coś poradzi. Bo za Chiny z tej wagi nie mogę zejść niżej dieta 🤔
-
Lalia, plecy sztosik 🤩
Ja na nowo wzięłam się za siebie, bo od jakiegoś czasu stałam w miejscu, a w grudniu to w ogóle przytyłam. Na dzień dzisiejszy minus 2 kg w porównaniu do wagi po Świętach. Byłam u diabetologa i staram się stosować do jej zaleceń, metforminy mi nie włączyła bo stwierdziła, że wyniki źle nie wyglądają. Ogólnie to powiedziała, że lipidogram mam świetny, próby wątrobowe też, no i w ogóle morfologia super. Insulina mogłaby być niższa, ale tragedii nie ma. No i muszę za jakiś czas skontrolować TSH, czy nie wzrosło i poziom witaminy D.
Do wagi sprzed ciąży jeszcze 7 kg, a do takiej, która będzie mnie satysfakcjonować jakieś 12 kg. Ale dam radę 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 12:25
Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Czesc wyników mam. Na morfologii się nie znam, ale chyba dramatu nie ma.
Za to glukoza i insulina miodzio. W życiu takiej insuliny nie mialam!
Glukoza 79,40
Insulina 6,76
Wow. Czekam jeszcze na wynik hemoglobiny glikowanej.Lalia, emdar, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Wow, Motyl, jakoś już zapomniałam że startowałaś z takiej wagi🙄😘 Gratulacje raz jeszcze! A może Twoje kiepskie samopoczucie i wyniki to właśnie wynik takiego ( w sumie dość szybkiego) dużego spadku wagi?Mówi się,że bezpieczny poziom to 10% wagi w 12 miesięcy,a Ty w niecały rok schudłaś prawie 20%. Może też stąd teraz taka sytuacja że waga ( mimo diety) już stoi?Ja tak miałam jak odchudzałam się 15 lat temu, schudłam bardzo szybko 15 kg, i koniec. Nie jadłam niemal nic( jak sobie teraz to przypomnę, to aż mi samej siebie szkoda, że taka głupia byłam), a nie chudłam już nic a nic. A nie byłam szczypiorem, ważyłam 60 kg przy moich 168 cm,czyli bardzo w normie. Wyniki pamiętam miałam ok, ale byłam młoda jak szczaw na wiosnę, to i organizm inny niż teraz jako hot 40'stka😉 🤣🤣🤣.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 12:57
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙