Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiamy 😁
Tu był gif 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2022, 15:33
Clover, dmg111, patrycja92, emdar, Maminka89, Iryska, Meggi110818, Ladyo, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Irysko, dziękuję że pytasz 😘 Nocka była ciężka, wprawdzie gorączka szybko spadła po paracetamolu, ale Olek się budził z płaczem i widać było po nim, że się źle czuje. A dzisiaj od rana już lepiej, całkowicie bez gorączki, bawi się ładnie. W sumie po poprzedniej dawce Bexsero mieliśmy podobnie.
-
Meggi110818 wrote:Nurofen forte ma dobry smak
Z ibuprofenu to właśnie tylko nurofen forte jest u nas "do przyjęcia"
Tylko teraz szukam czegoś zjadliwego z paracetamolem, bo czopki u nas się nie sprawdziły...cała pupa odparzonaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2022, 12:12
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Meggi110818 wrote:Nurofen forte ma dobry smak
Edit: teraz mamy ibum dla dzieci i z ibuprofenem i spoko Iga na niego reaguje. Chociaż jest mniej słodki od nurofenu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2022, 12:51
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
My mamy Panadol syrop i też Olek chętnie wypija 👍
A tak w ogóle to ja mam dzisiaj randkę z mężem..na siłowni 😁 zostawiliśmy Olka z dziadkami a my sobie wyskoczyliśmy na trening 😁Clover, Suszarka, MoTyLeK🦋, emdar, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka, kic83, Ania81 lubią tę wiadomość
-
Ooo Lalia, dobra randka nie jest zła
Ja za to randkuje ze swoją pracą. Dobrze, że maz dziś idzie dopiero na nockę, to ogarnia wszystko. Ja za to mam znów mega katar i do tego jedno oko cake czerwone. Nic mnie nie boli, nic się nie dzieje, ale wyglądam jakbym się w potwora zmieniała 🤣
Wieczorkiem sobie zrobię domowe spa, peeling ciała, maska na włosy, wypoce się w wannie, to może będzie lepiej.
No i serialik obejrzę i dzionek zleci.
Matyldzi wraca pomału apetyt już co nieco zjadła. Widzę, że dolne 3 będą jej szły, więc chyba to było powodem braku apetytu. Tak myślę. -
Clover wrote:Meggi, byłaś dzisiaj zbadać betę? Myślę o Tobie od rana
🍀
Odebrałam właśnie 164, więc rośnie 💪
Lekarz mówił że na spokojnie, do 7-8tcWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2022, 15:48
Iryska, Maminka89, Zulugula, KarolinaMaria, Clover, Ounai, Suszarka, MoTyLeK🦋, calanthe, Lalia, emdar, Belie, Gela093, patrycja92, Enigvaa, Ladyo, Tajka, dmg111, Ewa88 , Nowastaraczka, kic83, Ania81, Ulaa lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️