Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
emdar wrote:Wow, Motyl, jakoś już zapomniałam że startowałaś z takiej wagi🙄😘 A może Twoje kiepskie samopoczucie i wyniki to właśnie wynik takiego ( w sumie dość szybkiego) dużego spadku wagi. Mówi się,że bezpieczny poziom to 10% wagi w 12 miesięcy,a Ty w niecały rok schudłaś prawie 20%. Może też stąd teraz taka sytuacja że waga ( mimo diety) już stoi?Ja tak miałam jak odchudzałam się 15 lat temu, schudłam bardzo szybko 15 kg, i koniec. Nie jadłam niemal nic( jak sobie teraz to przypomnę, to aż mi samej siebie szkoda, że taka głupia byłam), a nie chudłam już nic a nic. A nie byłam szczypiorem, ważyłam 60 kg przy moich 168 cm,czyli bardzo w normie. Wyniki pamiętam miałam ok, ale byłam młoda jak szczaw na wiosnę, to i organizm inny niż teraz jako hot 40'stka😉 🤣🤣🤣.
zastrzyki mam odstawione, póki nie wyjaśni się sytuacja z moimi wynikami, także zobaczymy co mi w pon dr powie
-
Kic, petarda 🔥🔥
Lalia, petarda 🔥🔥
Emdar, jak Ci się udało schudnąć w okresie świątecznym? 🙈 gratuluję. Ty masz twarz 25latki, serio, cera do pozazdroszczeniaemdar, Lalia, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, dzięki, co do cery to mam dobre geny; a to uważam czasem połowa sukcesu. A co do schudnięcia w czasie około świątecznym to po prostu kwestia mojej zawziętości jak sobie coś postanowię na 100%.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Dziewczyny, Matylda nie ma apetytu. Ma katar, lekki kaszel, ale nie ma dramatu. Natomiast dziś jest 5 dzien, kiedy nie rusza obiadu. Mleko wypije może 2 butelki dziennie, wody nie chce. Nie chcę zjeść kanapek. Ogólnie nic. Kurde! Zaczynam się bać.
-
MoTyLeK🦋 wrote:Dziewczyny, Matylda nie ma apetytu. Ma katar, lekki kaszel, ale nie ma dramatu. Natomiast dziś jest 5 dzien, kiedy nie rusza obiadu. Mleko wypije może 2 butelki dziennie, wody nie chce. Nie chcę zjeść kanapek. Ogólnie nic. Kurde! Zaczynam się bać.
To moja ma tak od miesiąca 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2022, 15:46
O ❤️
Z ❤️ -
Clover, czy Ty grasz w nowej reklamie Vinted? 😂
Właśnie oglądam, patrzę, myślę, skąd ja tą twarz kojarzę i nagle mnie olsnilo, że dziewczyna jest mega podobna do Ciebie! 😁 Ma takie piękne długie włosy jak Ty 😍
Zaczyna ubrana na czarno, a kończy ubrana w różową marynarkę 😁Ladyo lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Motylek, a może gardło ją boli? Może dlatego nie chce jeść, bo połykanie ja boli? 😥
chyba jutro poszukam kogoś prywatnie, niech ja obejrzy 🤔
-
Lalia wrote:Clover, czy Ty grasz w nowej reklamie Vinted? 😂
Właśnie oglądam, patrzę, myślę, skąd ja tą twarz kojarzę i nagle mnie olsnilo, że dziewczyna jest mega podobna do Ciebie! 😁 Ma takie piękne długie włosy jak Ty 😍
Zaczyna ubrana na czarno, a kończy ubrana w różową marynarkę 😁Ale faktycznie jest jakieś podobieństwo, pokazałam mężowi to stwierdził, że podobne brwi, kolor oczu i lubię też malować usta na taki kolor 😁
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ale mamy dzisiaj okropny dzień. Byliśmy na drugiej dawce Bexsero i Olka totalnie poskładało, na szczęście już śpi, bo wieczorem było już ciężko. Wracając ze szczepienia cudem uniknęliśmy wypadku samochodowego, bo droga była nieodśnieżona i tir sobie jechał środkiem, uciekałam na pobocze i gdybym zjechała jeszcze bardziej, to byśmy się znaleźli w rowie, a i tak gościu mało nas nie zaczepił, normalnie z 20-30 centymetrów brakowało 🤬 No i jeszcze chyba złapałam zapalenie pęcherza, kiedyś miałam bardzo często, ale ostatnio był już spokój i zdążyłam już zapomnieć, jak to cholernie boli 😪
-
Clover, współczuję 😥 i trochę się łącze w bólu, Iga od 1.5 dnia ma gorączkę po pneumokokach, do tego wychodzi jej ząb, normalnie płakać mi się chce razem z nią 😥 mam nadzieję że jutro już temperatura przejdzie. Jeszcze mi zakrztusiła apapem przed snem 😭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ewa88 wrote:Suszarko apap jest jakiś smakowy?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022