Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, śliczna gif❤❤ A randka z mężem zawsze spoko, nawet wspólne zakupy jak bez dziecka to w sumie jak randka😉. My ostatnio jak Julek był w żłobku na spokojnie przy stole(!!!) zjedliśmy śniadanie i wypiliśmy ciepłą(!!!) kawę☕☕🥞🥞❤❤. I właśnie się śmieliśmy,że skoro bez dziecka to już randka,nawet zwykłe śniadanie i kawa.
Lalia, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Meggi110818 wrote:Odebrałam właśnie 164, więc rośnie 💪
Lekarz mówił że na spokojnie, do 7-8tc
Gratulacje dla Ciebie, rosnijcie zdrowo🤗Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Meggi110818 wrote:I już panikę mam😬
Szwagrieka była i pod koniec mówiła że swędzą ja usta i chyba będzie robiła się jej opryszczka 😫
Meggi gratuluję, spokojnych 9 miesięcy przede wszystkim. Czekamy na zdjęcie kropka.
Kic, Irysko, Enigvaa i dziewczyny, które niedawno robiłyście kuchnie z czego macie blat kuchenny? Płyta meblowa, spieki, drewno, marmur, granit?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, ja mam naturalne drewno. Od zawsze chciałam mieć drewniany blat. Dość trudny w utrzymaniu, bo trzeba co jakiś czas olejować, ale ( moim zdaniem) po prostu piękny:)
Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:No, ale to szwagierce, a nie tobie wiec spokojnie.
Meggi gratuluję, spokojnych 9 miesięcy przede wszystkim. Czekamy na zdjęcie kropka.
Kic, Irysko, Enigvaa i dziewczyny, które niedawno robiłyście kuchnie z czego macie blat kuchenny? Płyta meblowa, spieki, drewno, marmur, granit?Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
W wolnej chwili podczytywalam, ale wszystkiego nie nadrobie. Oficjalnie sie przeprowadziliśmy i od srody jestesmy na swoim 😍😍😍
Meggi gratulacje! 😍
Moj okres nadal nie wrocil, mam nadzieje ze przejmę brzuszek po Suszarce 😍
Annia ja mam plyte, drewno jest ciezkie w utrzymaniu wiec wolalam plyte a po prostu kiedys wymienie jak juz bedzie nie taki.Annia, Suszarka, emdar, MoTyLeK🦋, Ounai, dmg111, KarolinaMaria, kic83, Nowastaraczka, Gela093, Ania81 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Enigva! Z przyjemnością Ci oddam brzuch, szykuj się na kwiecień 🤩Enigvaa lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Nie miałaś nigdy opryszczki? U mnie to jeden z pierwszych objawów ciąży. Z Igą mialam dosłownie co chwilę. Spokojnie, zakładam że się z nią nie calowalas ani nie używałaś tych samych sztućców co ona. Zresztą chyba najłatwiej się zarazić przez kontakt z tym płynem z wykwitów, a jak jej to jeszve nie wyszło to luzik.
Enigva! Z przyjemnością Ci oddam brzuch, szykuj się na kwiecień 🤩
Nie, nigdy
Pamiętam moja mama miała ciągle, a ja nigdy.
Zdezynfekowalam kubek po niej.Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️