Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie cytujcie proszę
A ja Wam zazdroszczę tych babć i chwil z mężami. My nie mamy nikogo do pomocy dlatego rozważam zatrudnienie niani z doskoku. Z chorobami i opieka sobie radzimy (Tymek prawdopodobnie jutro znowu idzie na kwarantannę bo dziecko z grupy jest pozytywne), ale na randce nie byliśmy już 4 lata. Niania to jedyne wyjście.
Marta złapała znowu jelitowke, wieczór i noc upłynęły nam pod znakiem wymiotów.
Wczoraj ogólnie ciężki dzień mieliśmy. Dzisiaj mieliśmy podpisywać umowę przedwstępna sprzedaży mieszkania a wczoraj teściowa zadzwoniła ze ona ma tam wszystkie wspomnienia i ona nie chce go sprzedawać. I o to akurat nie mamy pretensji, rozumiemy, ale od roku pytamy które mieszkanie mamy sprzedać, od roku mówi że chce mieszkać w mieszkaniu męża a swoje sprzedać i wycofuje się w momencie jak już znalazł sie kupiec. Gdybyśmy w grudniu podpisali umowę rezerwacyjną domu to teraz zostalibyśmy na lodzie mając w plecy 30tys. Szczerze mówiąc brakuje mi sz słów bo nawet nie wiem jak określić takie zachowanie. Mąż od wczoraj chodzi zestresowany bo musi zadzwonic do kupca i powiedzieć że się wycofujemy i jest wsciekly bo własna matka sprawiła że czuje sie jak ktoś niekompetentny i nieslowny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 12:17
-
My mimo, że mamy babcie i to sporo, to też nie randkowalismy odkąd jest Matylda. Jej nigdzie nie zostawiamy.
A sytuacji z mamą, wspolczuje. I wcale się nie dziwię, że maz się tak czuje. Kupno czy sprzedaż mieszkania to poważna sprawa i w takich kwestiach słowność jest bardzo ważna.jedyne co mogę powiedzieć, to że nie jest to wina Twojego męża, ale jednak to on musi przekazać informację. Bardzo mi przykro, naprawdę. A z teściowa to ja bym sobie porozmawiała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 12:27
-
Motylku, rozmowa tu nic nie zmieni niestety. Ona tak robi całe życie. To nie jest pierwszy raz. I to jest najbardziej wkurzające, że jej nie można w niczym zaufać bo to, że coś obieca albo na coś się umówi o niczym nie świadczy bo zmienia zdanie w zależności od sytuacji i nastroju. Zalatwianie spraw z nią jest jak bomba z opóźnionymi zapłonem. Czekasz tylko czy to co odwali mocno zaboli.
Btw, usuniesz mój post z cytowania?MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja też nigdy nie miałam opryszki, ale wydaje mi się, że to jest tak, że ten wirus jest we mnie, tylko się nie ujawnia. Bo jednak u mnie w domu mama i siostra często miały i mój mąż też ma. 🤷🏻♀️
Wciąż nie mogę uwierzyć, ze mamy kolejną ciężarowke na pokładzie ❤️❤️ zaraz będzie wysyp!
Mój mąż strasznie chce, ale ja nie jestem gotowa ani psychicznie ani fizycznie na to. Dopiero co wróciłam do pracy, nadal nie śpię tyle ile potrzebuje, brakuje mi czasu dla siebie.
Właśnie też muszę moją mamę zaangażować w opiekę częściej. Bo wszystko zawsze ogarniamy sami - jak Julka chora, to albo zdalna, albo chodzimy na zmiany. Niby jak śpi to mamy czas dla siebie, ale wtedy ogarniamy dom i zalegamy przez tv 🤦🏻♀️
Mój mąż ostanio powiedział, że już mu ciężko w nocy wstawać i ganić po domu z Małą, a co dopiero za te 5 czy 6 lat, więc woli teraz xDdmg111, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Motylku, tak, do woreczka i potem przelewasz do pojemnika. Albo bezposrednio do pojemnika, jesli tak sie uda
Jesli chcesz oddac na zwykle badanie i na posiew jednoczesnie, to musi byc w dwoch pojemnikach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 12:48
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Karolina, taaak, czas leci bardzo szybko 🙈 na USG się jeszcze nie umówiłam, będę dzwoniła w tym tygodniu. Wczoraj kupiłam dla bobasa skarpetki, i to na razie jedyne co mam. Na tym etapie ciąży z Igą miałam już wszystko 😅 dobrze, że jednak sporo rzeczy nam odpada tym razem, bo bym zaczęła panikować 😅
dmg111, KarolinaMaria, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Ounai, jak Tymek jest 2 tygodnie po drugiej dawce to kwarantanna go nie obejmuje.
no nic, może to będzie już ostatnia kwarantanna.
Btw, rozumiem że na kwarantannie nie może być szczepiony i musimy zmienić termin? -
Ounai wrote:Niestety druga dawkę mial mieć w tym tygodniu
no nic, może to będzie już ostatnia kwarantanna.
Btw, rozumiem że na kwarantannie nie może być szczepiony i musimy zmienić termin?
Suszarko, a kupujesz jakiś wózek rok po roku czy coś takiego?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas w rodzinie minecraft króluje zarówno wśród 5cio jak i 13tolatkow.
Też mi powiedzieli w lab żeby nie przelewać właśnie ze względu na bakterie tylko cały woreczek zakleić i wsadzić do tego pojemniczka na posiew
MoTyLeK🦋, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie, co tam u Was?? 😘
Kicku z my mamy płytę, moi teściowie drewniany blat, bardzo sobie chwalą 👍 tyle że teść jest na emeryturze i dużo sprząta i bardzo dba 😅
Maminka, co do motywacji do dbania o siebie, to jest jeden sposób żeby schudnąć (deficyt kaloryczny) ale dwie drogi: albo mało się ruszać i mało jeść, albo dużo się ruszać i dużo jeść 🤣 ja jestem zdecydowanie w tej drugiej grupie i mój mąż wszystkim mówi że ja ciągle jem 🤭 na siłownię chodzę 3 razy w tygodniu i spędzam tam 1-1,5 h, oprócz tego że sylwetka się trochę kształtuje, to dodatkowo wychodzę z domu (świetnie to działa na głowę mamuśki) oraz spotykam znajomych i mam okazję pogadać 😉
Clover, pajace ze stopami ma chyba też Carters i M&S (zalando) i to nawet takie co mają ABS 👍 ale musiałabyś wyczaic fajną promocje 🙂
Zulu, u nas dziadkowie i pradziadkowie dostali kalendarze z miesięcznymi zdjęciami Olusia i wszyscy zadowoleni 😁 zamawiałam w colorland i polecam 👌Clover lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Mój mąż ostanio powiedział, że już mu ciężko w nocy wstawać i ganić po domu z Małą, a co dopiero za te 5 czy 6 lat, więc woli teraz xD
Z doświadczenia (mojego) teraz nam łatwiej ganiać za drugim, niż ganiać za dwójką małych dzieci. Oczywiście każdy ma inne podejścieAnnia, Lalia, KarolinaMaria, emdar, Ewa88 , Clover lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność