Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Kic a jaki będziecie mieć zlew? Bo przy granicie polecam podwieszany
super to wygląda i brud czy resztki jedzenia nigdzie nie wchodzą w szpary
Granitowy podwieszany pod blat Franke/podblatowy
A Wy jaki macie do star Galaxy?Annia, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kicku, a między mną a moim bratem jest 1,5roku różnicy i moja mama mówi że nie wie kiedy ja (starsza) urosłam jak się mój brat urodził, bo się bardzo usamodzielnilam 😅
Wydaje mi się, że nie ma reguły czy dzieci są rok po roku, czy tej samej czy różnej płci, bo maluchy są tak różne że każda jedna konfiguracja może być albo zaskakująco łatwa albo wykańczająco męcząca 😅😅KarolinaMaria, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Piękny. Też nam Franke polecają.
a w jakiej tonacji macie waszą sypialnie?
Annia
Nasza sypialnia jest biała, łóżko z białą ramą, ściany białe, szafeczki nocne białe, lustrzana szafa/garderoba, drzwi białe, a łazienka małżeńska cała na szaro (to już kiedyś foty załączam).
Kuchnia będzie na biały połysk, czarne szklane AGD - lodówka dwudrzwiowa, piekarnik i piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofali, blat granitowy, zlew czarny.
Salon na szaro/granatowo + wolnostojący Biokominek, kanapa, fotel i zasłony na granatowo (ta sama tonacja).
Przedpokój wielka lustrzana szafa.
Jak chcesz jeszcze o coś pytać to śmiałoAnnia, Lalia, emdar, Ewa88 , dmg111, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Kicku, a między mną a moim bratem jest 1,5roku różnicy i moja mama mówi że nie wie kiedy ja (starsza) urosłam jak się mój brat urodził, bo się bardzo usamodzielnilam 😅
Wydaje mi się, że nie ma reguły czy dzieci są rok po roku, czy tej samej czy różnej płci, bo maluchy są tak różne że każda jedna konfiguracja może być albo zaskakująco łatwa albo wykańczająco męcząca 😅😅kic83, Lalia, emdar, Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Kicku, a między mną a moim bratem jest 1,5roku różnicy i moja mama mówi że nie wie kiedy ja (starsza) urosłam jak się mój brat urodził, bo się bardzo usamodzielnilam 😅
Wydaje mi się, że nie ma reguły czy dzieci są rok po roku, czy tej samej czy różnej płci, bo maluchy są tak różne że każda jedna konfiguracja może być albo zaskakująco łatwa albo wykańczająco męcząca 😅😅
Dokładnie, nie ma reguły, niech każda z nas robi dzieci kiedy tego chce. Najważniejsze żeby nic nie robić wbrew sobie i żeby się nie zajechaćAnnia, KarolinaMaria, Iryska, emdar, Ewa88 , Suszarka, dmg111, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Annia
Nasza sypialnia jest biała, łóżko z białą ramą, ściany białe, szafeczki nocne białe, lustrzana szafa/garderoba, drzwi białe, a łazienka małżeńska cała na szaro (to już kiedyś foty załączam).
Kuchnia będzie na biały połysk, czarne szklane AGD - lodówka dwudrzwiowa, piekarnik i piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofali, blat granitowy, zlew czarny.
Salon na szaro/granatowo + wolnostojący Biokominek, kanapa, fotel i zasłony na granatowo (ta sama tonacja).
Przedpokój wielka lustrzana szafa.
Jak chcesz jeszcze o coś pytać to śmiało
Ja czekam na nasze wizualizacje, jako kolory które oczekuje we wnetrzach dalam: cieple szarosci, szalwia, mieta, brudny groszek, bez. Az ciekawa jestem co zaproponują.emdar lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej mamuśki,mam przy niedzieli pytanie z cyklu "problemy pierwszego świata "😉. Któraś stosowała Cosmelan albo Dermamelan? Mam trzy paskudne przebarwienia po ciąży, których nic nie rusza:( Zbieram opinie po znajomych:) Któraś robiła?
Ounai, zachowanie teściowej🤦♀️🤯🥺🤦♀️. Współczuję stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2022, 19:55
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:Też wydaje mi się, że baaaaardzo wiele zależy od charakteru dziecka. Natomiast przy stosunkowo małej różnicy wieku, po przetrwaniu pewnego etapu pojawia się mega plus: dzieci bawią się razem. Moja dobra koleżanka ma bliźniaczki, mają teraz 3.5 roku i mama i tata nie są potrzebni do zabawy, bo dziewczyny mają siebie. 🥰42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Annia wrote:A pokoje dzieci?
Ja czekam na nasze wizualizacje, jako kolory które oczekuje we wnetrzach dalam: cieple szarosci, szalwia, mieta, brudny groszek, bez. Az ciekawa jestem co zaproponują.kic83, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, jeszcze na dodatek xzis zadzwonila i walnęła tekstem "ja już byłam w kościele a Wy pójdziecie po południu, bo trzeba chodzić". I zaczęła przepytywać Tymka czy zna "Ojcze Nasz". Tak mi ciśnienie podniosła. I jie chodzi o to czy chodzimy czy nie, ale co to za zarządzanie moim czasem? Jak ta kobieta mnie denerwuje!BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia wrote:A pokoje dzieci?
Ja czekam na nasze wizualizacje, jako kolory które oczekuje we wnetrzach dalam: cieple szarosci, szalwia, mieta, brudny groszek, bez. Az ciekawa jestem co zaproponują.
Ten tydzień działa jeszcze stolarz, pochwalę się na pewno!
Co do pokoi dzieci to nie będę oryginalna: królować będą biele, szarości i granaty, u jednego i drugiego dziecka.
A gabinet męża jeszcze nie wybrany.Lalia, Annia lubią tę wiadomość
[/url]
Annia, jak będziesz mieć wizualizacje to musisz się pochwalić chociaż jedną 🤩
Kic, pięknie się zapowiada 💙Annia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Anniu, początkowo byłam zdecydowana na wózek rok po roku. Po namyśle zdecydowałam się jednak kupić porządną, dużą dostawkę do wózka który już mamy. Przemawia za tym kilka argumentów:
-wozkiem rok po roku byłoby mi ciężko obrócić się nawet w sklepowej alejce,
-i tak bym zostawiła obecny wózek - bo czasem trzeba będzie iść z tylko jednym bobasem np. do lekarza, a wtedy bez sensu się pchać bliźniaczym,
-wiosnę, lato oraz wczesną jesień spędzimy w ogrodzie i na podwórku, Iga na nogach/jeździku a bobas w gondoli. Może gdybyśmy nie mieli ogrodu to faktycznie sens zakupu dużego wózka byłby większy, bo bez niego po prostu ciężko byłoby się ruszyć z domu,
-Iga średnio lubi spacery w wózku, a od kiedy się nauczyła chodzic to zdecydowanie preferuje "własny napęd" 😅 większą radość jej sprawia bieganie i eksplorowanie świata niż patrzenie z perspektywy siedziska spacerówki. W razie czego mam jeszcze w zanadrzu nosidło Kavka.
Nowastaraczka, ja mam siostrzeńca 7 lat i on jest fanem hot wheels, LEGO, lubi też autka Siku i planszówki.Annia, Lalia, Clover lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Czy tylko mój bobas mimo, że w domu biega to na dworze zdecydowanie preferuje wózek?
Emdar, mi przebarwienia po ciąży zniknęły po Dermapenie.
Lalia, na pewno czymś się pochwalę.
Suszarko, rzeczywiście własny ogródek rozwiązuje wiele "problemów" logistycznych co do spędzania wolnego czasu, zwłaszcza jeśli Iga nie jest typem wózkówej spacerowiczki.Lalia, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Karolina, tak, z Olkiem już wczoraj było dobrze, po południu poszliśmy nawet na sanki 😁
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 23:47
kic83, Zulugula, Lalia, Ounai, Suszarka, Tajka, Ewa88 , dmg111, emdar lubią tę wiadomość