Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś zaczynamy adaptację w nowym żłobku, proszę o kciuki!
Miłego dnia ☀️Suszarka, Zulugula, Maminka89, Ewa88 , Lalia, Clover, Ounai, MoTyLeK🦋, dmg111, Wik89, emdar, patrycja92 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Cześć dziewczyny
Kic - powodzenia w Nowym zlobku😊 dziewczyny, współczuję akcji z tesciowymy 🙄 moja niby nie jest zła ale cieszę się że nie mieszkamy zbyt blisko 🤭 rodzice mojego męża żyją w zupełnie inny sposób niż my, mają inny światopogląd.. I ok, każdy ma prawo żyć jak uważa do momentu, dopóki nie komentuje życia innych... Ja się muszę bardzo gryźć w język żeby nie urazić ich przypadkiem... W druga stronę to nie działa.. Ale wychodzę z założenia że są to dziadkowie naszych dzieci, rodzice męża i wolę żeby te relacje (choć nie do końca szczere) były poprawne.... Ja za miesiąc wracam do pracy, mała ie dostała się do żłobka prywatnego... Będziemy kombinować nad opieka...Miłego dnia Wam życzę...
-
Coś w tym jest... ciasne, ale własne🤷♀️ ja uważam,że choćby nie wiadomo jak byli kochani rodzice, to dzieląc wspólnie gospodarstwo domowe , zawsze będzie dochodzić do nieporozumień.To jednak inne myślenie inny światopogląd czy przyzwyczajenia🙄
Zulugula, Enigvaa, Clover, dmg111, emdar, patrycja92 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Witam Mamusie,
Na dzień dobry wstawiam Wam zdjęcia z sesji roczkowej Janka 😊
Proszę nie cytować, później usunę 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 17:28
Lalia, Clover, MoTyLeK🦋, dmg111, Zulugula, Iryska, Gela093, emdar lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o mieszkanie z rodzicami to macie rację, oczywiście jeżeli jest taka możliwość.
My narazie mieszkamy sami, ale nadejdzie ten czas, że będziemy musieli zamieszkać z teściem jak już zacznie niedomagać. Mąż jest jedynakiem i tylko on mu został.
Wtedy to zamiast kawy będę piła codziennie melisę 😂😂😂.Lalia, Clover, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Kic powodzenia! Oby kliknęło!
Z rodzicem czy sam?
Clover haha ja tez unieszkodliwialam Tomka na sankach 😂 super Olus 😊
Pamietam jak na naukach przedslubnych ojczulek mówił, żeby nawet się zapożyczyc ale mieszkać tylko we 2 na np 40m niż z jednymi lub drugimi rodzicami... taka "ciekawostka"
Chyba byśmy na tych samych naukach xDO ❤️
Z ❤️ -
kic83 wrote:Dziś zaczynamy adaptację w nowym żłobku, proszę o kciuki!
Miłego dnia ☀️
Powodzenia 🤞
U Nas super idzie adaptacja. 4 dnia już została do 14.30, zaliczyła 1.5h drzemkę bez usypiania i zjadła obiadek lepiej niż w domu 🙈Lalia, dmg111, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Olek poleca się na zimowe spacery 😁
Ulaa, KarolinaMaria, Maminka89, Meggi110818, Clover, Ona34, MoTyLeK🦋, Ewa88 , Zulugula, Wik89, kic83, emdar lubią tę wiadomość
-
Meggi, ja zamówiłam w CCC firmy Ricosta:
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/polbuty/polbuty-ricosta-72-1222600-182-granatowy
One mają ocieplenie futerkiem.
Mierzyłam Olkowi jeszcze te:
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/polbuty/polbuty-ricosta-74-1531100-264-brazowy
Też są super, one są ocieplane wełną owczą i mają grubszy bieżnik na podeszwie (jak opony zimowe 😅), ale stwierdziłam że nie są mu chyba już potrzebne aż tak ocieplane (no i były droższe 🤣).
A na wiosnę rozmiar większe niż te w gwiazdki wzięłam mu te:
https://ccc.eu/pl/dzieciece/chlopiece/polbuty/polbuty-ricosta-10-1221000-170-granatowy
Te są bez ocieplenia. Też mierzyliśmy w domu i super.
Te buty można znaleźć w CCC (mały wybór ale super ceny), na eobuwie (duży wybór i niezłe promki) oraz na Zalando pod nazwą Ricosta lub Pepino (ceny z dupy 🤔).
Jak mi się uda to spróbuję nagrać gifa jak je wyginam 😅😅Meggi110818, Clover, Zulugula, Ewa88 , patrycja92 lubią tę wiadomość