Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, my mamy Atoderm, żel pod prysznic i balsam do ciała 😉 a do buzi krem emolium 🙂 na mróz Linomag Cold Cream i też jest fajny 💙
Motylku, a ma dość elastyczne te butki? Bo ja jak ubrałam Olkowi Bobux to chodził jak bocian, tak podnosił do góry i stawiał nóżki 🤣MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Zulu, my mamy Atoderm, żel pod prysznic i balsam do ciała 😉 a do buzi krem emolium 🙂 na mróz Linomag Cold Cream i też jest fajny 💙
Motylku, a ma dość elastyczne te butki? Bo ja jak ubrałam Olkowi Bobux to chodził jak bocian, tak podnosił do góry i stawiał nóżki 🤣 -
Lalia nie miałam nigdy butów bobux w ręku, ale to podobno jedna z lepszych marek 🤔
A jaki rozmiar zamówiłaś Olkowi teraz i na wiosnę? Możesz jeszcze raz wstawić ten ostatni filmik?
DMG pewnie piszesz o bosej stópce 🤭 też właśnie oglądalam ich asortyment i ceny 😯😯
dmg111 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Aniu to jaki rozmiar ma teraz Mikołaj? 😱
Dmg jak sprawdzałam asortyment w bosej stópce, to już i tak większość była wyprzedana z butów zimowych w rozmiarze 21-22 a zostały tak jak piszesz same powyżej 300zl... Ale brakuje mi tam chociażby takich marek jak emel
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa, Olek ma rozmiar 19. Te wiosenne mamy 20 i to są takie bardziej przejściowe, więc nawet jak będą dobre w marcu to będą super.
Nie wiem czy się wstawi ten filmik bo usunęłam z telefonu a nie wiem czy link jest jeszcze aktywny 🙈
Jeśli chodzi o wykonanie to Bobux były śliczne (zamawiałam takie z wełną) ale pod względem elastyczności to mój mąż stwierdził że to traktory 😂 tyle że miał porównanie do tych z Ricosty 😉dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ewa, muszę sprostować jedną rzecz.
Bobuxy, które zamówiłam to były typowo zimowe, mocno ocieplane, wysokie buty.
Gdyby to miałybyc Olka co najmniej drugie, a nawet trzecie buty, to bym je mocno rozważyła. Myślę że za rok będą spoko.
Ale na pierwsze buty, to nawet te brązowe Ricosty z wełną były bezkonkurencyjne pod względem elastyczności. Gdyby Olek zaczął chodzić końcem listopada albo początkiem grudnia, to na pewno wybrałabym te z Ricosty (z 289 na 170 zł) zamiast Bobux (z 329 na 164zl).
Przyznam jednak, że tak naprawdę wszystko sprowadza się do macania, bo jak pojechałam do CCC oddać te których nie chciałam, to z ciekawości przeszłam się po dziale dziecięcym i naprawdę każdy jeden model (nie marka!!) jest inny. Ja zamówiłam Olkowi jedne Primigi i były dramatyczne, a w sklepie były jedne jedyne dziewczęce i były bardzo fajne (mam na myśli to wyginanie). -
Ewa88 wrote:Aniu to jaki rozmiar ma teraz Mikołaj? 😱
Dmg jak sprawdzałam asortyment w bosej stópce, to już i tak większość była wyprzedana z butów zimowych w rozmiarze 21-22 a zostały tak jak piszesz same powyżej 300zl... Ale brakuje mi tam chociażby takich marek jak emelMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dzisiaj sprawdziłam przyrost bety. Wyniki tak z tych 3 powtórzeń. 54->167->467. Przyst jest ładny, ale nadal martwię się że wyniki niskie. Z miesiączki wychodzi prawie 5tc...
Lalia, dmg111, Annia, Zulugula, emdar, kic83, patrycja92 lubią tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia, Ty jestes chyba skarbnicą wiedzy o butach dziecięcych. Już wiem do kogo udam się po poradę jak Michalek w końcu zacznie chodzić i trzeba będzie kupić buty 😃
Meggi, a kiedy masz wizytę? Jeśli przyrosty są dobre to nie martw się na zapas🙂Lalia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Lalia chyba nie idzie, bo mi się nie wyświetla 🤔 no trudno...
Z tymi bobuxami to serio dziwne bo są mega polecane nawet przez fizjoterapeutów 🤔
Edit Lalia doczytałam 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 16:12
Lalia lubi tę wiadomość
11.2024 staramy się o rodzeństwo