Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Lalia, Ty jestes chyba skarbnicą wiedzy o butach dziecięcych. Już wiem do kogo udam się po poradę jak Michalek w końcu zacznie chodzić i trzeba będzie kupić buty 😃
Meggi, a kiedy masz wizytę? Jeśli przyrosty są dobre to nie martw się na zapas🙂
Na razie byłam w luxmedzie u randomowego bo potrzebowałam luteinę i clexane.
Zapisałam się przez rejestrację do tego co pierwsza ciążę prowadziła ale termin na koniec marca 🙈 napisałam mu sms i ma mi jakieś miejsce znaleźć, ale kazał zbadać jeszcze glukoze i tsh i jutro wysłać mu wyniki.O ❤️
Z ❤️ -
Suszarka wrote:To taki sam rozmiar jak Iga. Mój mąż ma stopę 45, mam nadzieję że ona tak nie skończy 😂
Nie ma problemu ze znalezieniem rozmiaru?😬 Mój ma rozmiar 46. 2 lata temu jechaliśmy na wesele autokarem 300 km do łodzi. Oczywiście po przylocie do Polski wypakowalam jego buty od garnituru, żeby się z nimi nic nie stało no i na 220 km sobie przypomnialam, że chyba ich nie spakowałam z powrotem...kuzynka objechala 9 sklepów na miejscu I nigdzie takiego rozmiaru, efekt końcowy był japonki i garnitur w kościele 🤦♀️🥴 po mszy pojechaliśmy 50 km od łodzi I znaleźliśmy rozmiar 44, więc zakładał tylko jak szedł na parkiet 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2022, 16:14
Lalia, dmg111, Nowastaraczka, Clover lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Zulugula wrote:Dziewczyny przypomnijcie co macie do kąpieli dla maluchow na suchą skórę/azs?
U nas Tymek wymioty i kwarantanna do końca tygodnia. Jutro mąż z nim zostaje a ja w środę -
Gela093 wrote:Nie ma problemu ze znalezieniem rozmiaru?😬 Mój ma rozmiar 46. 2 lata temu jechaliśmy na wesele autokarem 300 km do łodzi. Oczywiście po przylocie do Polski wypakowalam jego buty od garnituru, żeby się z nimi nic nie stało no i na 220 km sobie przypomnialam, że chyba ich nie spakowałam z powrotem...kuzynka objechala 9 sklepów na miejscu I nigdzie takiego rozmiaru, efekt końcowy był japonki i garnitur w kościele 🤦♀️🥴 po mszy pojechaliśmy 50 km od łodzi I znaleźliśmy rozmiar 44, więc zakładał tylko jak szedł na parkiet 😂
Gela093 lubi tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:A jakie kwasy robiłaś?
Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Meggi110818 wrote:Dzisiaj sprawdziłam przyrost bety. Wyniki tak z tych 3 powtórzeń. 54->167->467. Przyst jest ładny, ale nadal martwię się że wyniki niskie. Z miesiączki wychodzi prawie 5tc...
Moze mialas pozniej owulacje? Ja mialam podobne wyniki bety, a teraz ma juz rok 🤪dmg111 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Gela093 wrote:Nie ma problemu ze znalezieniem rozmiaru?😬 Mój ma rozmiar 46. 2 lata temu jechaliśmy na wesele autokarem 300 km do łodzi. Oczywiście po przylocie do Polski wypakowalam jego buty od garnituru, żeby się z nimi nic nie stało no i na 220 km sobie przypomnialam, że chyba ich nie spakowałam z powrotem...kuzynka objechala 9 sklepów na miejscu I nigdzie takiego rozmiaru, efekt końcowy był japonki i garnitur w kościele 🤦♀️🥴 po mszy pojechaliśmy 50 km od łodzi I znaleźliśmy rozmiar 44, więc zakładał tylko jak szedł na parkiet 😂
Lalia, Gela093 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Meggi a może po prostu późna implantacja i tyle? Nie ma sztywnych norm bety, nie nakręcaj się niepotrzebnie. Przyrosty są prawidłowe, a to jest kluczowe.
Suszarko, a czy Iga też ma wysokie podbicie? Jakie butki jej podpasowały? Zastanawiam się czy niechęć Mikołaja nie da się przełamać innymi butami. Chyba zamówie 10 par do domu...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny! Amelka oszalała! Edit: to jest gif bo nie wiem czy widać 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 08:28
Annia, emdar, KarolinaMaria, Lalia, Gela093, Enigvaa, Maminka89, Nowastaraczka, Iryska, Zulugula, Suszarka, dmg111, Ona34, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Aniu! Na pewno pierwszy taki wyjazd to jest stres, to normalne! Ale pomysł sobie ze Miki będzie zaopiekowany, ze swoim tatą, który tak samo jest jego rodzicem jak i Ty. Żadna krzywda mu się nie będzie działa
a Ty przewietrzysz głowę i wrócisz do niego z dobra energia
Posłuchaj sobie podkast „Tak mamy”, tam jest odcinek z Whatannawears i ona fajnie tłumaczy jak jej mąż został ich córka a ona wyjechała jak mama miała 2 miesiące. Ze ludzie się dziwili ze zostawiła dziecko, a przecież córka została z tatą, wiec w ogóle co to za komentarze ze zostawiła dziecko!
Annia, Lalia, emdar, Clover lubią tę wiadomość
-
Annia, "walę Cię w głowę"( sama chciałaś)😘😚. Będzie super, zobaczysz:) Ale rozumiem oczywiście Twoje emocje i przeżyw.
Ladyo, mój Julek też tak stał i się kiwał jak był w wieku Amelki( nawet młodszy był). Cóż Ci mogę powiedzieć, no nudy nie będziesz mieć "za chwilę"😉Ladyo, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ladyo, Emdar, dzięki. Ja w sumie bardzo się cieszyłam i też myślałam, że odpocznę (wiecie po robocie 4 gwiazdkowy hotel, basen, sauna i czas dla siebie), a teraz włączyła mi się mamoza i mi szkoda, że go zostawiam na tyle (chociaż wiem, że będzie mieć dobrą opiekę).
Emocje matki są niezrozumiałe.
Ladyo, wow, ale szybko! Marta od Ounai też była chyba takim szogunem szybkim. Mikołaj w wieku Amelii jeszcze nie siedział sam.Ladyo lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:W ogóle jadę jutro w podróż służbową i wracam w nocy z piątku na sobotę, wcześniej bardzo się cieszyłam na ten wyjazd, a teraz mi smutno, że zostawiam Mikołaja.
Walnijcie mnie w głowę.
Annia lubi tę wiadomość
-
Aniu a jakie teraz Mikołaj ma buty?
Mój mąż też ma rozmiar 45/46 i większość zamawiamy przez internet, w tych rozmiarach jest na necie poprostu większy wybór niż stacjonarnie.
Ale mam nadzieję, że córka nie chce go dogonić bo zimowe już mamy 22 (ale ma zapas)12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo