Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:To tak jak z naszą, niecałe 3 lata, czyli idealnie po zakonczeniu gwarancji
Motylku, serdeczne gratulacje 🤩 z tej okazji zrób koniecznie coś tylko dla siebie!MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Suszarka wrote:Nam telewizor padł tydzień po gwarancji, w tym wypadku Samsung idealnie wyczuł moment.
Motylku, serdeczne gratulacje 🤩 z tej okazji zrób koniecznie coś tylko dla siebie! -
Iryska wrote:Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️ -
Iryska wrote:My od dzisiaj też stosujemy steryd , ale tylko miejscowo na te najbardziej zaostrzone zmiany. A coś do codziennego nawilżenia tej skóry polecasz?
Srokao ma dużo fajnych zestawień bo jej dziecko ma azsWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 23:33
Iryska lubi tę wiadomość
-
My już na swoim, idziemy spać, pierwsza noc w nowym 🏡
Clover, MoTyLeK🦋, Wik89, patrycja92, Maminka89, emdar, Lalia, KarolinaMaria, Gagatka, Ounai, Suszarka, Ania81, Enigvaa, dmg111, mrsmiki, Ewa88 , Ladyo lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
Gratulacje!
Ounai
Też bym się jarała takim sprzętem.
Malwi jakie włosy 😯
Inga
Jeśli nie jest szczepiony do szansa na zarażenie bardzo wysoka.
Zulu
Powodzenia z eliminacja nocnych karmień!MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️Myślałam, że nie wiadomo ile kosztuje, a okazało się, że za 50 ml coś ponad 50 zł, czyli nie najgorzej. Na poprzedniej wizycie dostaliśmy receptę na tubkę kremu 15 g za 80 zł 😅
-
Motylku, gratuluje!
Kic, achh te emocje! Kolorowych snów
Herbatko, u nas tez przez dlugi czas byly dwie butelki, kilka miesiecy temu zaczelismy ta druga stopniowo rozwadniac i zmniejszac porcje. Skonczylo sie na jakichs 90 ml i 2 miarkach. I z czasem przestal sie domagac drugiej butelki. Juz od jakichs 2-3 miesiecy (chyba, o ile mnie pamiec nie myli;)) ma tylko jedna i teraz tez ograniczamy ilosc i rozwadniamy, bo liczymy, ze w ten sposob przestanie sie domagac mleka. Juz mial kilka noc bez (bez mleka, nie bez pobudki ;P)
Ale oczywiscie to wszystko stopniowo, sama pewnie uznasz, kiedy jest dobry moment, moze wkrotce zacznie wiecej jadac w dzien
kic83, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Irysko, łącze się w bólu. U nas druga noc dramat i wołanie Mama, mimo że pół nocy śpi z nami w łóżku. U nas się nałożyło szczepienie i czwórki więc totalny armagedon 😵 dzisiejszej nocy Oluś godzinę spał w łóżeczku, godzinę wisiał na piersi, odnosiłam go, godzinę spał, a godzinę jadł i tak pół nocy. Druga połowa z tą różnicą że już go nie nosiłam tylko spał z nami ale nadal spał godzinę a godzinę ciumkał cyca..
-
Kicku, niech Wam się dobrze mieszka ❤️
Irysko, u nas steryd jest na takie ostre zmiany. Na codzien używamy Balsam Bioderma Atoderm, tyle że latem wystarczy smarować raz dziennie, a teraz zimą minimum dwa, a jak było dużo zmian to nawet cztery razy. Może spróbuj smarować tym co masz, tylko po prostu częściej. My mieliśmy brzydkie zaostrzenie, 3-4 dni smarowalam cztery razy dziennie i poprawa ogromna. Teraz pojedyncze przesuszone plamy więc znowu smarujemy 1-2 razy.Iryska lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kicku, niech Wam się dobrze mieszka ❤️
Irysko, u nas steryd jest na takie ostre zmiany. Na codzien używamy Balsam Bioderma Atoderm, tyle że latem wystarczy smarować raz dziennie, a teraz zimą minimum dwa, a jak było dużo zmian to nawet cztery razy. Może spróbuj smarować tym co masz, tylko po prostu częściej. My mieliśmy brzydkie zaostrzenie, 3-4 dni smarowalam cztery razy dziennie i poprawa ogromna. Teraz pojedyncze przesuszone plamy więc znowu smarujemy 1-2 razy.
Myślę nad zmianą kosmetyku do kąpieli, mam HiPP ale mam wrażenie że on pogarsza sprawę 😀12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Tak chyba zrobię, bo do tej pory smarowalam tylko raz dziennie po kąpieli.
Myślę nad zmianą kosmetyku do kąpieli, mam HiPP ale mam wrażenie że on pogarsza sprawę 😀 -
Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.