Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam telewizor padł tydzień po gwarancji, w tym wypadku Samsung idealnie wyczuł moment.Ounai wrote:To tak jak z naszą, niecałe 3 lata, czyli idealnie po zakonczeniu gwarancji
Motylku, serdeczne gratulacje 🤩 z tej okazji zrób koniecznie coś tylko dla siebie!
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny, na 51015 noc wyprzedazy. Dla dziewczynek na 86 bez szału ale dla starszaka super ciuchy wyhaczylam w naprawdę dobrych cenach.👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
Starania od czerwca 2025 (5cs po usunięciu jajowodu)
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My wzięliśmy to ubezpieczenie tylko na indukcję (bo wiadomo, spadnie Ci coś, płyta si rozbije i lipa) I na pralkę, bo wszyscy wiemy że pralki lubią lubią psuć. Zmywarkę mam bosha i padl wyswietlacz (wyświetla mi czas na podłodze i teraz zamiast czasu jest plama światła). Lodowke samsunga i działa bez zarzutu, ekspres krupsa i już 2 razy był był serwisie, padl oczywiście po gwarancji i piekarnik electroluxa, odpukać- działa. Telewizory mamy dwa samsunga i jeden działa już 12 lat bez zarzutu, a w drugim wypalił się ekran (mamy ten zakrzywiony i one niestety tak podobno mają) I naprawa wyszła 700zl co jest nadal mniej niż nowy tv. Serwisant powiedział że z 7 lat jeszcze ten tv pociągnie jak nic. Oczyszczacz, nawilżacz, odkurzacz pionowy xiaomi działają bez zarzutu. Samojezdny ilife ostatnio się buntuje troche ale ma już 5 lat to i tak cud że tyle dał radę. Duży odkurzacz mam zelmera i to jest dla mnie cud techniki. On jest chyba nie do zajechania a na allegro można dokupić setki przeróżnych koncowek, nawet takie mini do czyszczenia komputera mam.Suszarka wrote:Nam telewizor padł tydzień po gwarancji, w tym wypadku Samsung idealnie wyczuł moment.
Motylku, serdeczne gratulacje 🤩 z tej okazji zrób koniecznie coś tylko dla siebie!👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
My mamy sterydIryska wrote:Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Ja przede wszystkim dobre jakościowo kosmetyki do kapieli. I fajnie działa krem z hagi baby pod pieluszkę z olejem konopnym. Jest bardzo tlusty, ale olej konopny fajnie pomaga przy azs. Nawet ja go podkradam Marcie.Iryska wrote:My od dzisiaj też stosujemy steryd , ale tylko miejscowo na te najbardziej zaostrzone zmiany. A coś do codziennego nawilżenia tej skóry polecasz?
Srokao ma dużo fajnych zestawień bo jej dziecko ma azs
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2022, 23:33
Iryska lubi tę wiadomość
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
My już na swoim, idziemy spać, pierwsza noc w nowym 🏡
Clover, MoTyLeK🦋, Wik89, patrycja92, Maminka89, emdar, Lalia, KarolinaMaria, Gagatka, Ounai, Suszarka, Ania81, Enigvaa, dmg111, mrsmiki, Ewa88 , Ladyo lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku
Gratulacje!
Ounai
Też bym się jarała takim sprzętem.
Malwi jakie włosy 😯
Inga
Jeśli nie jest szczepiony do szansa na zarażenie bardzo wysoka.
Zulu
Powodzenia z eliminacja nocnych karmień!
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nam ostatnio alergolog poleciła Dermilen krem liposomowy. Smaruję te łagodniejsze zmiany, bo na cięższe mamy maść na receptę. Całkiem fajnie schodzą, ja też stosuję, bo mam egzemę na dłoniach. Ale kiedy zamawiałam w aptece (bo nigdzie nie było i trzeba było zamówić) to pani mnie ostrzegła "proszę pani, ale ten krem jest DROGI!"Iryska wrote:Koszmar, małemu idą czwórki, od 21 miał już 4 pobudki z płaczem. Ciekawa noc będzie 😆 Musieliśmy przestawić łóżeczko z powrotem do nas, a od paru dni spał już w swoim pokoiku 😥
Co polecacie z emolientów na takie suche czerwone plamy na skórze , coś w stylu AZS . Mamy Dermedic Linum Baby, ale nie pomaga ☹️
Myślałam, że nie wiadomo ile kosztuje, a okazało się, że za 50 ml coś ponad 50 zł, czyli nie najgorzej. Na poprzedniej wizycie dostaliśmy receptę na tubkę kremu 15 g za 80 zł 😅
-
Motylku, gratuluje!
Kic, achh te emocje! Kolorowych snów
Herbatko, u nas tez przez dlugi czas byly dwie butelki, kilka miesiecy temu zaczelismy ta druga stopniowo rozwadniac i zmniejszac porcje. Skonczylo sie na jakichs 90 ml i 2 miarkach. I z czasem przestal sie domagac drugiej butelki. Juz od jakichs 2-3 miesiecy (chyba, o ile mnie pamiec nie myli;)) ma tylko jedna i teraz tez ograniczamy ilosc i rozwadniamy, bo liczymy, ze w ten sposob przestanie sie domagac mleka. Juz mial kilka noc bez (bez mleka, nie bez pobudki ;P)
Ale oczywiscie to wszystko stopniowo, sama pewnie uznasz, kiedy jest dobry moment, moze wkrotce zacznie wiecej jadac w dzien
kic83, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Irysko, łącze się w bólu. U nas druga noc dramat i wołanie Mama, mimo że pół nocy śpi z nami w łóżku. U nas się nałożyło szczepienie i czwórki więc totalny armagedon 😵 dzisiejszej nocy Oluś godzinę spał w łóżeczku, godzinę wisiał na piersi, odnosiłam go, godzinę spał, a godzinę jadł i tak pół nocy. Druga połowa z tą różnicą że już go nie nosiłam tylko spał z nami ale nadal spał godzinę a godzinę ciumkał cyca..
-
Kicku, niech Wam się dobrze mieszka ❤️
Irysko, u nas steryd jest na takie ostre zmiany. Na codzien używamy Balsam Bioderma Atoderm, tyle że latem wystarczy smarować raz dziennie, a teraz zimą minimum dwa, a jak było dużo zmian to nawet cztery razy. Może spróbuj smarować tym co masz, tylko po prostu częściej. My mieliśmy brzydkie zaostrzenie, 3-4 dni smarowalam cztery razy dziennie i poprawa ogromna. Teraz pojedyncze przesuszone plamy więc znowu smarujemy 1-2 razy.
Iryska lubi tę wiadomość
-
Tak chyba zrobię, bo do tej pory smarowalam tylko raz dziennie po kąpieli.Lalia wrote:Kicku, niech Wam się dobrze mieszka ❤️
Irysko, u nas steryd jest na takie ostre zmiany. Na codzien używamy Balsam Bioderma Atoderm, tyle że latem wystarczy smarować raz dziennie, a teraz zimą minimum dwa, a jak było dużo zmian to nawet cztery razy. Może spróbuj smarować tym co masz, tylko po prostu częściej. My mieliśmy brzydkie zaostrzenie, 3-4 dni smarowalam cztery razy dziennie i poprawa ogromna. Teraz pojedyncze przesuszone plamy więc znowu smarujemy 1-2 razy.
Myślę nad zmianą kosmetyku do kąpieli, mam HiPP ale mam wrażenie że on pogarsza sprawę 😀12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Dla mnie hipp jest za słaby na azs. To dobry kosmetyk dla zdrowych dzieciIryska wrote:Tak chyba zrobię, bo do tej pory smarowalam tylko raz dziennie po kąpieli.
Myślę nad zmianą kosmetyku do kąpieli, mam HiPP ale mam wrażenie że on pogarsza sprawę 😀👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.

-
Ja nieZielonaHerbata wrote:Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.