Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Dziewczyny dzieci okolorocznych-czy korzystacie z nosidel ?
Zastanawiam się, czy inwestować 500 zł w nosiło bo widziałam, że tak mniej więcej kosztują.
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.
U Nas zbyteczne, Młoda jeździ w wózku, lubi go.O ❤️
Z ❤️ -
Motylku-gratulacje 🤩👍
Kic, ale super, że już na nowym mieszkanku, gratulacje 😊😊
I ja mam ulubiony palnik! 😀
U mnie sprzęty w listopadzie będą miały 3 lata 😑 na razie wszystko działa...
Herbatko, u nas też problem z tą butla. Też zawsze je ok 12-1,czyli z 4-5h po zaśnięciu. Potem zazwyczaj już nie je, ale wstaje 6-7. No i budzi się do tego czasu, ale daje jej zazwyczaj smoczka i przysypia jakoś. A rano jak daje butle, to zazwyczaj nie chce jeść....w dzień wydaje mi się, że je sporo. Ale ostatnio zeszła z 2 butli na rzecz dodatkowego posiłku stałego, więc ma 2butle w dzień, jedna(lub dwie) w nocy i 3x posiłek stały. Nie wiem czy to dużo? Posiłku stałego je dużo, czasem wytrzymuje na nim 4-5h.
Ostatnio to w ogóle mamy kryzys jakiś nocami. Wasze dziecię też tak krzyczą bardzo jak się budzą? No dzisiaj jakas masakra, budziła się chyba co godzinę, od północy, dałam druga butle po 4,to dalej płakała jak ją tuliłam na rękach. Nie wiem o co chodzi, czy to zęby, czy zmiana miejsca (dalej jesteśmy u dziadków), czy może jej za ciemno i się boi jak się budzi? 🤔MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Tajka mi się wydaje, że Maja je bardzo dużo 😁😁😁 Ale to dlatego, że nasza Mała w dzień zjada Max 180ml mleka i to przy dobrych wiatrach. A posiłki stale to bardziej probowanie niż jedzenie. Ma jakies swoje ulubione ale nawet jak zje to sa doslownie minimlane ilosci.
Także jestem pewna, że nie ma opcji aby się tym najadla.
Dlatego daje jej w nocy przy każdej pobudce mleko.
Edit. A jaki Wy macie problem z butelka? Bo napisałaś, że macie a po treści nie wyłapałam co może być problemem 🙈🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 09:16
-
ZielonaHerbata wrote:Swoją drogą to zaczynam się stresować, że ma 10m i ani śladu po zębach. Wszytskie dzieci jakie znam i młodsze mają już po kilka zębów.
Jak jej zaczną wychodzić to pewnie wszystkie w jednym czasie i dopiero będzie combo.ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Herbatko Oliwce na początku 10 miesiąca wyszły pierwsze zęby i wszystkie 4 jedynki na raz🙈. Mojej sąsiadki córce w 13 miesiącu zaczęły wychodzić żeby i też wtedy kilka na raz 🙈
Mnie już drażni jak każdy się dziwi, że jak to możliwe że jeszcze nie ma zębów...😑😑 -
Herbata, my co prawda chusta a nie nosidło, ale przydaje się sporadycznie. Najczęściej wtedy kiedy brakło mi jednej rzeczy ze sklepu albo przyszła mi paczka. Takie krótkie wycieczki (15 min) Olek lubi w chuście, ale na dłuższą metę wózek lub teraz nóżki.
Irysko, zgadzam się z dziewczynami, my wymieniliśmy HiPP na krochmal raz w tygodniu i żel Atoderm na codzien😘Iryska lubi tę wiadomość
-
Ja tylko dodam, że naprawdę dobre jedzenie w dzień wcale nie musi przełożyć się na jakąś mega zmianę w ilości jedzenia w nocy. Chociaż jak już wiemy, mój Julek to się wymyka większości reguł i zasad 🤷♀️🤪
Zulugula, ZielonaHerbata, Lalia, Suszarka, Clover, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Nie wiem sama czy nam się przyda bo póki co, to jeździmy w spacerowce. I czy jest sens wydać tyle kasy aby mieć nosidlo na jakieś szybkie wyjścia do sklepu itp.
My mamy nosidło, i nie korzystam z niego. Ostatnio się wybrałam z tym ustrojstwem na spacer i myślałam, że mi plecy odpadną jak nie opuściłam na dobre swojej ulicy ..Mężatka od 20.06.2020 🥂🕊️
Hubert 💙
Sara 🩷 -
ZielonaHerbata wrote:Swoją drogą to zaczynam się stresować, że ma 10m i ani śladu po zębach. Wszytskie dzieci jakie znam i młodsze mają już po kilka zębów.
Jak jej zaczną wychodzić to pewnie wszystkie w jednym czasie i dopiero będzie combo.wiadomo, że nie mamy na to wpływu kiedy dziecku wyrosną zęby, ale jesli wyrastają późno to tylko trzeba się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 10:56
-
Ja korzystam z nosidła, w domu jak jest marudna, czasem do usypiania na drzemkę, czasem na szybkie wyjścia. Chociaż dopóki nie miałam żadnego brzucha to było mi wygodniej - teraz już niestety mocno średnio. Myślę że na pewno się przyda jak druga córka będzie już na świecie, zwłaszcza że nie kupujemy bliźniaczego wózka tylko dostawkę.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022