Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Calanthe ale piekny!!! Super wyglada
Moja corka koniecznie chciala byc wilkiem.. Kupilam na allegro bo ja to jestem dwie lewe rece jesli chodzi o takie prace😅
Herbata my uzywamy nosidla w zasadzie prawie codziennie bo odprowadzam corke do przedszkola i nie chce mi sie syna na 15 minut w wozek brac.. .wiec ma tylko body, spodenki na to nosidlo i mam kurtke dla dwojgadla mnie super opcja. I przy corce tez używałam. Ale moje lubia chusty /nosidla.
calanthe lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulugula wrote:Od wczoraj trochę lepiej ale nadal mam napady kaszlu i katar. Robilam test z apteki, wyszedl negatywny. Wlasnie mialam Cię pytac, bo nie pamiętam. Wam ten pozytyw wyszedł z testu aptecznego? Bo mi mówią, że test kłamie i pewnie mam covida 🙄 a to po prostu klasyczny wirus ze żłoba
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Od wczoraj trochę lepiej ale nadal mam napady kaszlu i katar. Robilam test z apteki, wyszedl negatywny. Wlasnie mialam Cię pytac, bo nie pamiętam. Wam ten pozytyw wyszedł z testu aptecznego? Bo mi mówią, że test kłamie i pewnie mam covida 🙄 a to po prostu klasyczny wirus ze żłoba
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za Wasz odzew odnośnie nosidla☺
Ja nosiłam Mała w chuscie jak była mniejsza i lubiła być tak noszona. Teraz jeździmy ciągle w wózku i lubi.
Chyba póki coś się wstrzymam bo szkoda mi widać 500 zł aby mieć profilaktycznie w razie w nosidlo 😁😁
Właśnie chciałam kupić pod kątem jakby nadeszły gorsze czasy i musiałabym ja nosić na rękach 🙈Ewentualnie właśnie latem na szybkie wyjścia do sklepu ale wtedy nie trzeba się grubo ubierać więc i można szybko wyjść w spacerowce 😁 -
Tajka u nas właśnie też nie ma upomnienia sie o jedzenie. Wiec też co jakiś czas chodzę za nią i proponuje jej mleko 🙈🙈
Mysle, że Maja je dobrze, tym bardziej, że mówisz ze zjada dużo stałych posiłków i jest w stanie się nimi najeść. Pewnie gdyby była głodna, to w nocy budzilaby się na jedzenie aby nadrobić. Tak jest właśnie u nas. Pediatra mi mówiła, że właśnie dzieci które niedojadaja w dzień jedzą w nocy .
A wage jak na 9m to faktycznie ma imponującą 😁😁konkretna kobitka 😁 -
nick nieaktualnyZielonaHerbata wrote:Swoją drogą to zaczynam się stresować, że ma 10m i ani śladu po zębach. Wszytskie dzieci jakie znam i młodsze mają już po kilka zębów.
Jak jej zaczną wychodzić to pewnie wszystkie w jednym czasie i dopiero będzie combo.
Kochana, nie denerwuj sie mojemu dopiero wychodza (wydaje sie ze wszystkie na raz), a ma prawie rokZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, których dzieci są bez bmk, mam pytanie. Oliwka jeden raz je mm, koło 240 ml. A tak już stałe pokarmy. A że jest bez bmk, to unikam tego w normalnym jedzeniu. I teraz się boję, że za mało wapnia jej mogę dostarczać.
Co jedzą wasze dzieci, bogate w białko, wapn?O ❤️
Z ❤️ -
ZielonaHerbata wrote:Tajka u nas właśnie też nie ma upomnienia sie o jedzenie. Wiec też co jakiś czas chodzę za nią i proponuje jej mleko 🙈🙈
Mysle, że Maja je dobrze, tym bardziej, że mówisz ze zjada dużo stałych posiłków i jest w stanie się nimi najeść. Pewnie gdyby była głodna, to w nocy budzilaby się na jedzenie aby nadrobić. Tak jest właśnie u nas. Pediatra mi mówiła, że właśnie dzieci które niedojadaja w dzień jedzą w nocy .
A wage jak na 9m to faktycznie ma imponującą 😁😁konkretna kobitka 😁
Ale Maja budzi się w nocy i je. A Twoja dużo je w nocy, ile razy? Ja od wczoraj daje jej na noc mm z kleikiem ryżowym. Wczoraj nie pomogło, a dzisiaj zobaczymy, jeszcze ibum jej dałam na zęby to może będzie spokojniejsza noc.
No waga konkretna, ale ona ma tyle energii w sobie, chwili nie usiedzi czy nie poleży ciągle się rusza, wspina, biega czworaki em 😀 że zaraz to spali 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 20:17
-
Tajka wrote:Ale Maja budzi się w nocy i je. A Twoja dużo je w nocy, ile razy? Ja od wczoraj daje jej na noc mm z kleikiem ryżowym. Wczoraj nie pomogło, a dzisiaj zobaczymy, jeszcze ibum jej dałam na zęby to może będzie spokojniejsza noc.
No waga konkretna, ale ona ma tyle energii w sobie, chwili nie usiedzi czy nie poleży ciągle się rusza, wspina, biega czworaki em 😀 że zaraz to spali 😀
No to skoro się budzi i je to niech sobie jeja też póki co nie zaczynam redukcji mleka w nocy.
Ona w nocy je na jedno karmienie 90ml, czasami zdarzy się że nawet i 120 wciągnie Ale to mało kiedy.
Budzi się różnie ale zazwyczaj od 3 do 4 razy. -
Meggi110818 wrote:Dziewczyny, których dzieci są bez bmk, mam pytanie. Oliwka jeden raz je mm, koło 240 ml. A tak już stałe pokarmy. A że jest bez bmk, to unikam tego w normalnym jedzeniu. I teraz się boję, że za mało wapnia jej mogę dostarczać.
Co jedzą wasze dzieci, bogate w białko, wapn? -
Jeśli już jesteśmy przy BMK. To mam pytanie, jak u Was objawiala się alergia ? Zmiany skórne?
U nas skóra czysta. Na panelu pediatryczny w skali 0-5 wyszło 1.
I przy każdej kupie są małe, cienkie , czaene nitki.Alergolog twierdzi, że to krew i że to alergia.
Ale zrobiliśmy badania na krew utajona w kale(dla pewności powtorzylisny 3 razy)I wyszło że nie ma krwi.
Więc co to są za nitki ? Mleko ma alergię podajemy już miesac i nitki jak były tak są.
Nie, to nie banan 😁
Zaczynam sie zastanawiać, czy to faktycznie alergia na bmk czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 20:43
-
ZielonaHerbata wrote:Jeśli już jesteśmy przy BMK. To mam pytanie, jak u Was objawiala się alergia ? Zmiany skórne?
I przy każdej kupie są małe, cienkie , czaene nitki.Alergolog twierdzi, że to krew i że to alergia.
Ale zrobiliśmy badania na krew utajona w kale(dla pewności powtorzylisny 3 razy)I wyszło że nie ma krwi.
Więc co to są za nitki ? Mleko ma alergię podajemy już miesac i nitki jak były tak są.
Nie, to nie banan 😁
Zaczynam sie zastanawiać, czy to faktycznie alergia na bmk czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2022, 20:54
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:Jeśli już jesteśmy przy BMK. To mam pytanie, jak u Was objawiala się alergia ? Zmiany skórne?
Nie, to nie banan 😁
Zaczynam sie zastanawiać, czy to faktycznie alergia na bmk czy nie.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022