Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimo negatywnego testu z apteki lekarz na teleporadzie skierował mnie na wymaz. Umówilam się na jutro rano, oby sprawnie poszło, bo nie mam siły czekać w kolejce 😔 już nie wymiotuję, ale gorączka mimo leków nie odpuszcza.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Enigvaa wrote:Ja tez polecam sposob Patrycji. U nas juz 1,5tyg spania osobno i z 8-12 pobudek zjechalismy na 3-4!
U nas też się to sprawdziło. Olek przespał w swoim pokoju 10 nocy (dzisiaj 11) i tylko raz mieliśmy więcej niż 4 pobudki (noc po szczepieniu), zazwyczaj są 3-4 a raz zdarzyły się 2 👍
Jeśli chodzi o samodzielne zasypianie to od tygodnia zasypia sam na noc, a od trzech dni również na drzemki. Sama nie wierzę że nie lulamy i nie bujamy w wózku 🙈Enigvaa, Iryska, emdar, Ewa88 , Clover, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać 😅
(Oglądałyście alo alo?😀)
Masujesz środkową kostką palca wskazującego.
Zaczynasz od wewnętrznej krawędzi stopy od dużego palca, ciągłym ruchem, powoli, dosc mocno przyciskając, idziesz w stronę pięty. Powtórzyć 10razy. Potem od pięty w stronę kolana, 10 razy. Następnie po zewnętrznej stronie, zaczynasz od kolana do pięty, 10x, i od pięty do małego palca, 10x. I druga stopa to samo
Meggi mam filmik jak tejpowala fizjo, chcesz to Ci wyślę na jakiegos lewego maila;) i zdjęcia szablonów
Czekaj mam takiego nawet 😅 wysyłaj śmiało Ela.kwas10.interia.plLalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Meggi poszło 😀
Za często z niego nie korzystam 🙈
Czejak bo hasła też chyba nie pamiętam 🤦Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 08:30
O ❤️
Z ❤️ -
Czy 10 miesiąc to jakiś regres snu?
Dzisiejsza noc najgorsza chyba od narodzin. Wstała przed 11 z krzykiem, na mleko krzyk, na wodę krzyk, z rąk się wyrywa, w łóżeczku krzyk, bujanie na piłce, na rękach chodząc po pokoju, kilkanascie prób odłożenia śpiącej do łóżeczka kończyło się głową w górze i wstaniem w łóżeczku przy szczebelkach. Na rękach po 15 min też się budziła. W łóżku u nas też. W końcu po 3h,ok 2 się udało, zasnęła na 2h, wstała z krzykiem, zjadła 150ml i zasnęła na godzine, wstała o 6, znowu bujanie i nieudane próby odkładania. Z 11h spala może 6...a my ze 2...
Jutro powrót do domu. Mam nadzieję, że to przez zmianę miejsca, bo się całkiem popsuło u dziadków od tygodnia. Nie ma też już zasypiania samej w łóżeczku, tylko bujanie na rękach, drzemki po 30 min..
Zamiast być wypoczęta po pobycie u rodziców (bo coś tam pomagają), to jestem styrana ☹️ -
Zulugula wrote:Aha Meggi, tasmy trzyma się 5dni, po ściągnieciu dzien przerwy. W dniu założenia dzien dziecka i nie kąpiemy
do ściągania mamy spray stick off
Dodaje do przyjaciółek, tam podam lepszy adres, bo ten stary coś ni tak🤦
Zobaczę najpierw czy Młoda mi da je nalepić. Ja zwykłą Oliwką dla dzieci nasączam i też fajnie odchodzą. Nawet nie wiedziałam że są jakieś środki do tego 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 08:35
O ❤️
Z ❤️