Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ja tez myslalam, że nic z tego ale dość poszło. Sponsorem był cocomelon i wheels on the bus.... 🤪🤪
Chyba najpoerw popracuje na sucho na męża stopie, a później ma szybko u córki.
Ja z tejpow to taki pasek 1cm szerokości i długości około 10, naklejam na noc. Od spodu dużego palca do góry na stopę, tak żeby paluch do góry trochę się podniósł. Wtedy jest pionizacja języka.
W ogóle na https://www.facebook.com/Easy_Mowa-101988998290833/
Pokazana jest droga jak mama logopeda ćwiczy z synem, który od małego miał obniżone naoeicie w buzi i otwarta buzię i brak pionizacji języka. Dużo z nim pracuje ale efekt bez podcięcia superO ❤️
Z ❤️ -
Zulu- pięknie dziękuję 😁😁💚💚
Spróbuje ją tak pomosaowac, chyba nawet jeśli nie zrobię tego idealnie, to nie powinnam zaszkodzić takim masażem
Tajka- może to zęby męczą? A może właśnie zmiana miejsca. Już jest duża i mocno kumata więc może w taki sposób przeżywa i odreagowuje ?
Ounai- trzymajcie się, zdrowia!! -
Dziewczyny, sama nie wierzę, że to piszę: pierwsza noc bez cyca za nami 😳🥳 wczoraj tak źle się czułam, że bez sentymentów o 21 ostatni raz nakarmiłam Mati (no dobra było parę pamiątkowych fotek i mówiłam małej, żeby zrobila papa cycusiom 🤭) i poszłam spać do sypialni. Mała zasnęła bez problemu w ramionach taty po 22, parę pobudek w nocy, ale wystarczyło, że ją przytulił i zasypiała dalej. Dziś rano się do mnie przytuliła, nie płakała, nie szarpała bluzki 😳 coś za lekko to poszło.
Ja się czuję lepiej, byłam na wymazie, myślę, że będzie negatyw.emdar, Zulugula, Wik89, Ladyo, Clover, dmg111, Lalia, Suszarka, Enigvaa, Ewa88 , Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam. Moja teściowa walnęła focha na nas, bo nie zaprosiliśmy jej matki na roczek Olka. Nie wiem, co jej się uroiło w głowie że ją zaprosimy, skoro od dawna podkreślaliśmy, że będą tylko domownicy i moi rodzice z moim bratem (chrzestni nie mogli przyjechać, mieszkają za granicą). Nie wiem, może to niegrzeczne, ale jakoś tak nawet nie myśleliśmy o tym, żeby zaprosić też pradziadków i tyczy się to obu stron. Zresztą, mojej teściowej nie chodzi o to, żeby zaprosić pradziadków, tylko chodzi jej wyłącznie o jej matkę. Z mojej strony są tylko trzy osoby i jakoś nikt się nie obraża 🤷♀️ No niestety, ale matka mojego męża nie będzie nami dyrygować tak, jak to robi ze swoją córką. Zresztą nie wiem, kto by miał babcię wnieść do nas na górę - kiedyś powiedziała, że ona sama by do nas nie dała rady wejść. Przypuszczam, że moja teściowa będąc u niej palnęła głupotę, że będzie zaproszona, a teraz jej głupio, bo jednak okazało się, że nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 12:03
-
Clover, widzę że Twoja teściowa mocno dba o to żeby Wam dostarczać emocji w życiu 🙄. Nie przejmuj się jej fochami, robicie jak uznajecie. Jeśli ona sobie coś uroiła, albo już nawet coś obiecała swojej mamie, to jej problem.
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Clover wrote:Karolina, gratuluję nocy bez cyca! 😁 I trzymam kciuki za negatyw
Ounai, dużo zdrowia dla Was. A z dietą super, gratuluję spadku wagi! 🤩 Obserwuję tę babeczkę na ig i też się zastanawiałam nad dietą od niej -
emdar wrote:Meggi, jak u Ciebie sytuacja?
Czuję się tak jak w normalny okres, średnie krwawienie, troszkę brzuch boli, ale delikatnie, ledwo czuć. Gdybym nie wiedziała że byłam w ciąży, to uznałabym że typowy okres. Nie wiem czy tak powinno być, obawiałam się krwotoku i mega bólu. Może dopiero się rozkręca, sama nie wiem 😑
Edit. Dzwonił mój lekarz, mówił że mam się nie martwić przebiegiem, bardzo dobrze się że zaczęło samo krwawienie i jak się skończy wpaść na usg do niego z wynikiem bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2022, 14:01
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi, fajnego masz lekarza. Taki stały kontakt musi działać uspokajająco
trzymaj się ciepło.
Clover, w moim rodzinnym domu też tak było, że kogoś 'wypada' zaprosić, na szczęście plusem (chyba jedynym) pandemii jest to, że nagle się okazało, że imprezy rodzinne mogą się odbyć bez pociotków i wujaszków i wszyscy żyją, świat się nie zatrzymał! Moi rodzice (a właściwie mój tata) nie wtrącali się w listę gości na chrzciny, mimo, że wiem, że przed pandemią tata chętnie dopisałaby mi swoje rodzeństwo z rodzinami, czyli jakieś 15 osób. Róbcie tak jak czujecie. Zawsze możecie odwiedzić prababcię, albo zaprosić ją na kawę w innym terminieTwój mąż jest po zabiegu, Olek słabo śpi, masz prawo cieszyć się roczkiem swojego synka po swojemu. Nie zazynaj się dla innych
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Anetka widzę ze macie praktycznie taki sam zestaw zabawek jak Leo 😃😃😃
To tez wielbiciel ksiazek, jego ulubioną sa rozwalone wiersze z niebueskiego pudełka na szczescie wiekszosc znam juz na pamiec, i ksiazeczka gdzie jest kółko granoaste bo.zamiast mowic ze zrobili bęc mówię jego ukochane baCH (akcent na ch musi byc ). Leoś z ciekawszych rzeczy mówi "lew", a tak to mama tata baba dziadzia, hau hau, adne czyli ładne, jeje jeje czyli leje leje (konewka woda etc) awka czyli kawka. Ogolnie powtarza wszystko po swojemu szczegolnie jak mu się spodoba jakieś słowko.
Podziwiam Waszą forumową wiedzę na tematy wędzidelek i fizjo. Szacun ogromny mamasity, jesteście niesamowite❤️🔥
Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość