Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Tuptiwood extra safe 😉
-
ZielonaHerbata wrote:Tajka a co lekarz Wam mówił na te bąki i wybudzanie?
-
Zulu, w końcu celebryci leczą się tylko u najlepszych fachowców! Cena nie gra roli 😎 a tak poważnie, to jak się czujesz? Uspokoiłaś się trochę, bo jest plan?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 20:31
Zulugula, Suszarka, dmg111, Lalia, Ladyo, kic83 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu, naprawdę chyba Ktoś nas Tobą czuwa, bo nie zaszłas w ciążę, nie porzuciłas tematu mimo że lekarze próbowali Cię zbyć, i na koniec trafiłaś na kogoś kto zna się na rzeczy i się Tobą zajmie. Teraz oby do szczęśliwego zakończenia 🙏 a wiesz co mnie przeraża? Że kilku "lekarzy" nie widziało że masz płyn w brzuchu i uszkodzoną macicę, nie mogę w to uwierzyć normalnie...przecież to nie jest mini torbiel czy coś trudnego do dostrzeżenia na USG. Poziom wiedzy wśród lekarzy mnie przeraża 🤯
KarolinaMaria, Zulugula lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Herbatko, pediatra to powiedziała, to co pisałam o kolacji. A gastroenterolog (w październiku chyba czy listopadzie jak bylismy), to tylko, że wszystko ok, jest zdrowa i nie ma się do czego przyczepić, a wybudzanie może być z powodu ząbków.
Nie powiem nic odkrywczego Ale chyba potrzeba uzbroić się w cierpliwość ☺Tajka lubi tę wiadomość
-
Zulu, masz niesamowitą intuicję, że nie odpuściłas tematu ✊ wierzę że trafiłaś na dobrego lekarza który tak załatwi sprawę że bez obaw będziecie mogli planować rodzeństwo dla Tomcia w swoim czasie 😘
-
KarolinaMaria wrote:Wow, a miałaś jakieś objawy?
W ciąży miałam cukrzycę i teraz robiłam krzywą. Mogłam jej nie robić i żyć w nieświadomości 😭
Jestem załamana. Ważę 47 kg , dużo się ruszam , i nie wydaje mi się, żebym miała jakąś fatalną dietę bo staram się pilnować A tu taki wynik ☹️☹️☹️12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Teraz w żeromie pracuje (wracam do źródła).
Będę się go trzymać, bo takto bym trafiła na losowego operatora, nie daj Bóg tą samą babę, a tak może cos bardziej się przyłoży jesli zostawię u niego trochę pieniądza.
Wierzę, że teraz już bedzie dobrze. A mówił coś na temat tego co może być przyczyną? Dlaczego to się nie zrosło? -
Iryska wrote:U mnie glukoza na czczo 112. Tak czułam, że nie będzie ok ☹️
Edit, teraz doczytałam że już robilas. Ja vym poszła zrobić insuline i glukoza na czczo (muszą być z tego samego pobrania zeby wynik byl wiarygodny). A jakie masz pozostałej wyniki krzywej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 21:43
-
Ounai wrote:Nie martw się jeszcze. To dopiero stan przedcukrzycowy miałam podobny wynik. Odstawisz słodycze i wyniki się poprawia. Jesli będziesz robic krzywą cukrowa to koniecznie dorzuć sobie insulinowa bo duzy cukier na czczo może być wynikiem io.
Edit, teraz doczytałam że już robilas. Ja vym poszła zrobić insuline i glukoza na czczo (muszą być z tego samego pobrania zeby wynik byl wiarygodny). A jakie masz pozostałej wyniki krzywej?12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Po 2h glukoza 92.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 22:06
-
KarolinaMaria wrote:Zulu, w końcu celebryci leczą się tylko u najlepszych fachowców! Cena nie gra roli 😎 a tak poważnie, to jak się czujesz? Uspokoiłaś się trochę, bo jest plan?
Zulu
Karolina dobrze mówi, teraz już musi być dobrze, kwiecień tuż za rogiem.
Trzymaj się!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Co do depilatora laserowego bo kilka z Was pytało to teraz mogę potwierdzić, że to cudo naprawdę działa!
Za mną dopiero cztery zabiegi, a włosów pod pachami nie mam w ogóle!
Włosy na nogach i linii bikini są rzadsze i jest ich już o połowę mniej.
Naprawdę polecam, uważam że warto wydać tą kasę i na wiosnę/lato mieć spokój z goleniem 🏝️Ounai, Lalia, patrycja92, Suszarka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność