Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:U nas przy czwórkach też banany prosto z lodówki się sprawdzały.
Btw Clover, Twój Olek jest trochę jak mój Tymek, w górnych centylach, więc też bym się aż tak nie martwiła bo nawet jak schudnie to zleci troszkę z centyla i tyle. Gorzej jest jesli przestają nagle jeść takie chucherka jak np Polcia od Anetki, które I tak już przyrosty miały w dolnej granicy. Wtedy wiadomo, że człowiek się stresuje, ale tu naprawdę nie panikowałabym tylko przeczekała i zaczęła reagował jesli po zagojeniu rany nadal jie będzie nic jadł.
Ja robię tak jak mówicie, proponuje częściej jedzenie, po każdym posiłku staram się proponować mleko i tyle. Co mogę więcej zrobić. Choć i tak mam wrażenie że moje życie kręci się w okół proponowania Poli jedzenia i sprzątania po tym jedzeniu 😫 -
Wg mnie ząb. Gratuluję pierwszego ząbka 🧚♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 10:03
Agaciorka lubi tę wiadomość
-
Polcia na swojej pierwszej wycieczce rowerowej
Kupiliśmy Hamax Siestę i wydaje mi się być całkiem ok. Akurat dziś o krzesełku rowerowym posta dała fizjomommy i siesta ma wszystkie jej wytyczne. Na razie nie bedziemy ją brać często na wycieczki ale czasami na krótką przejażdżkę tak.
Kask chyba nie najlepiej założony ale to nie było łatwe zadanie.
Byliśmy też dobierać fotelik w foteliki.info, okazuje się że mamy mocno zadartą kanapę i jedyny obrotowy który nam pasuje to BeSafe za 2700 zł 😬😬😬😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 10:10
Ounai, Clover, dmg111, Nowastaraczka, Ewa88 , Ladyo, MoTyLeK🦋, emdar, kic83 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, współczuję ciężkiej nocy 😔 ale miłego czasu u kosmetyczki!
Magda, ja w liceum miałam takie dni tematyczne, ale wtedy to się raczej przebieraliśmy i jak np był dzień piżamy a ktoś był przebrany to wtedy był zwolniony z pytania 😂
Agaciorka, mi też to wygląda na ząbek 😘 jak córka marudzi to smaruj żelem i dawaj Nurofen 😘
U nas noce też są naprawdę ok 👌 tylko w tym tygodniu Olek nauczył się wchodzić i schodzić z kanapy i przeżywam zawał średnio co 5 min.. mam uzasadnione obawy że wrócę do pracy siwa 😳 bo oczywiście on się nie wspina i nie siada tylko albo biega albo się rzuca 🙈Agaciorka, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Zulu,
zazdroszczę nocy. U nas ostatnio fatalnie, z 5 pobudek 😪😪😪😪My idziemy powoli w kierunku odstawienia, ale u nas nie obędzie się bez mojej eksmitacji z sypialni. Pola zasypia z mężem wieczorem leżąc czyli do usypiania nie ma piersi i mamy proges bo ona sama chce leżeć i zasypiać a nie być bujana, ale około 23 i później w nocy kilka pobudek które ciężko ogarnąć bez piersi. Dziś w nocy zjadła cała butlę i wtedy zasnęła bez piersi ale co z tego skoro za 2h już się budziła i jojczyła.
Dziś kładę się w salonie i zobaczymy jak to będzie.
Generalnie czuje się strasznie nie pewnie z tym odstawieniem, nie wiem jak to poprowadzić aby było dobrze, bezboleśnie dla nas obu i skutecznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 10:17
-
Ooo Anetka jak ten Hamax? Też chcę go kupić 😁 Cisnę męża ale coś się obija z tym rowerem. A ja bym już chciała pojeździć 😭
Anetka a nie rozważacie w razie czego nieobrotowego? Może byłby większy wybór. Ja za to kocham naszego citroena z regulacją pochylenia kanapy dla kazdego fotela osobno, bo dosłownie każdy fotelik pasuje nam do auta:)
Btw gdzie kupowałaś kask?
Co do jedzenia to cóż, nic więcej nie zrobisz, tak jak piszesz. Na siłę dziecku nie wciśniesz.
A tak poza tym Polcia jest przeeeeecudowna!!!BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziękuję Wam za odpowiedź 💐❤️❤️❤️ najgorsze że idą chyba dwa na raz 🥴IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Agaciorka, to na bank zęby
no niestety, te skubańce lubią wychodzić parami. Jak Mała płacze i nie śpi to daj Nurofen bez wyrzutów sumienia 🤗
Aneta, świetny fotelik, sami się zastanawiamy czy nie kupic. Polka cudna 😍
U nas noc tragedia, pobudki co godzinę z wielkim płaczem... Iga uczy się wieczorem zasypiać z moim mężem i to też jest nieraz okupione łzami, choć staramy się to łagodnie przeprowadzić. Chyba wolę żeby trochę popłakała przy mnie, jak mogę ewentualnie reagować, niż ma wpaść w histerię jak będę w szpitalu...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Hej
żyjemy, rzadko zaglądałam od ostatnich tygodni.
Maks miał rekord w żłobku bo chodził ciągiem 4,5 tygodnia.
Teraz siedzimy w domu bo złapał bostonke.
Ja wróciłam do żywych, śpię do 10:00, mąż rozwozi dzieci po placówkach, ja wstaje, sprzątam, trenuje, gotuje, jem, odbieram dzieci, chodzimy na spacery codziennie. W końcu odpoczywam!
Do pracy wracam dopiero po majówce
Mieszka nam się fantastycznie w nowym miejscu, stare mieszkanie wystawiliśmy na sprzedaż.
Wychodzą nam równocześnie trzy trójki, więc już tylko zostały nam piątki z zębów.
Wciąż karmimy się piersią i noce tragiczne mamy, co chce odstawić to wciąż temat się odwleka 🤦
Przesyłamy Wam moc uścisków!
Suszarka, Ewa88 , Lalia, Ladyo, MoTyLeK🦋, Ounai, emdar, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Polcia na swojej pierwszej wycieczce rowerowej
Kupiliśmy Hamax Siestę i wydaje mi się być całkiem ok. Akurat dziś o krzesełku rowerowym posta dała fizjomommy i siesta ma wszystkie jej wytyczne. Na razie nie bedziemy ją brać często na wycieczki ale czasami na krótką przejażdżkę tak.
Kask chyba nie najlepiej założony ale to nie było łatwe zadanie.
Byliśmy też dobierać fotelik w foteliki.info, okazuje się że mamy mocno zadartą kanapę i jedyny obrotowy który nam pasuje to BeSafe za 2700 zł 😬😬😬😬
Znam ból tez nam tylko besafe pasowal 😵💫😵💫Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 11:47
-
Zulugula wrote:Agociorka , ząb tylko jeszcze się nie przebił przez dziąsełko.
Dziewczyny na answear jest -20%, można dziecku kupic taniej buciki
Zamowilam geoxy, bo z ccc spadają, jakby byly za szerokie, elefanty wydają mi się nie az tak lekkie i elastyczne. Oszaleje z tymi butami
Ja w zyciu nie rozmyslalam nad swoimi butami co nad Leosiowymi!! Kosmos -
Zulugula wrote:Haha Anetka ponoć kask powinien się zaczynać gdzieś w połowie czoła 😄
To nie wrzuta, porostu rozbawilo mnie😘
Ale u fizjomommy u Emi tez jest jakos wysoko 🤔
Polcia cudnie się prezentuje 🥰
Dmg dzięki za info!🤑
Właśnie coś mi nie grało, następnym razem będę próbować lepiej go założyć. Na razie oswajamy ją z nimOunai, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ooo Anetka jak ten Hamax? Też chcę go kupić 😁 Cisnę męża ale coś się obija z tym rowerem. A ja bym już chciała pojeździć 😭
Anetka a nie rozważacie w razie czego nieobrotowego? Może byłby większy wybór. Ja za to kocham naszego citroena z regulacją pochylenia kanapy dla kazdego fotela osobno, bo dosłownie każdy fotelik pasuje nam do auta:)
Btw gdzie kupowałaś kask?
Co do jedzenia to cóż, nic więcej nie zrobisz, tak jak piszesz. Na siłę dziecku nie wciśniesz.
A tak poza tym Polcia jest przeeeeecudowna!!!
Ten Hamax super jest, my zamontowaliśmy troche za wysoko, musimy obniżyć ale fajnie dziecko w nim siedzi. Wszystkie części mają regulacje więc można dostosować pod siebie. No i plusem jest to że jak w innych roeerach jest adapter to przepięcie zajmuje chwile.
Kask jest z Decathlonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 11:59
Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość