Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarko, pytałaś o zdrowie. Dzięki, jest juz ok, ale nadal mamy jakieś sensacje jelitowe 🙄 także jak mi ktoś jeszcze kiedyś powie, że covid to zwykła grypa to parsknę śmiechem prosto w twarz. Jak tam, torba spakowana?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Kurde Malwi i Iga takie duże
chyba serio lubią sobie pojeść
U nas dalej każdy posiłek to cudowanie i zabawianie żeby cokolwiek zjadła...
Anetka który żłobek w końcu wybrałaś? Tam gdzie byłaś kilka dni temu? Od kiedy ostatecznie dajesz Polę?
Dostałaś już zaświadczenie żeby ją szczepić na ospę za free?
Lalia gratuluję nockiJa wciąż na taką czekam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 12:03
Lalia lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, pytałaś o zdrowie. Dzięki, jest juz ok, ale nadal mamy jakieś sensacje jelitowe 🙄 także jak mi ktoś jeszcze kiedyś powie, że covid to zwykła grypa to parsknę śmiechem prosto w twarz. Jak tam, torba spakowana?
KarolinaMaria, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, nie pospałam, bo najpierw nie mogłam zasnąć, a później musiałam wstać przed 6, bo dzisiaj miałam medycynę pracy 🙈
U nas noce ostatnio są naprawdę w porządku 👌 czasami wystarczy dać mu bboxa do ręki, napije się wody i idzie spać, czasami wystarczy włączyć szumy, nie myślałam że może być tak dobrze 😅Wik89 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Nie miała. Dziwne ale się nie zaraziła. Ciekawe czy Mikołaj od Ani się zaraził czy nie.
Teraz w żłobku do którego idzie (dziś podpisujemy umowę 😬😬😬) panuje ospa. Mam nadzieje, że nie załapała przed krótka chwilę jak tam była.
Chciałam ją zaszczepić w tym tygodniu na ospę ale dostała wczoraj kataru....
Tymek był szczepiony?
Asia gratuluję.Trochę zazdroszczę.
Iga i Malwi to prawdzie modeleczki, śliczne dziewczyny.
Cieszę się też, że u Was dobre noce się pojawiają.U nas noce są okej, nie wiem jak funkcjonowaliśmy jeszcze kilka miesięcy temu jak Mikołaj nie spał.
Suszarka, asias86 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ewa88 wrote:Kurde Malwi i Iga takie duże
Anetka który żłobek w końcu wybrałaś? Tam gdzie byłaś kilka dni temu? Od kiedy ostatecznie dajesz Polę?
Dostałaś już zaświadczenie żeby ją szczepić na ospę za free?
Lalia gratuluję nockiJa wciąż na taką czekam...
Umowa podpisana od kwietnia ale nie wiem czy dam ją od tego czy następnego poniedziałku.
Dostałam zaświadczenie i myślałam że zaszczepie przed jej adaptacją ale ma lekkiego gila i muszę sprawdzić czy to się jakoś rozwinie czy nie.
Ostatecznie żłobek ten gdzie byłam na spotkaniu. Przeważyło to że o nim jest dużo opinii - samw dobre, i dziecko znajomej tam chodzi i inne z jej polecenia, a o tym nowym opinii brak. Mają też swoje podwórko i super catering co dla nas jest ważne. Lokakizacja też miała tu duże znaczenia, poza tym że jest przy ruchliwej ulicy to większość drogi mamy przez park więc ja będę po nią biegać. To żłobek prywatny ale ma dofinansowsnie na ktore za jakis czas liczymy.Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Kurde Malwi i Iga takie duże
Niestety, Malwi zyje ostatnio tylko cyckiem. Jeden kęs lub dwa zje, reszta systematycznie zrzucana na podloge. Nigdy nie jadla duzych porcji, ale ostatnio to prawie nic nie je 🙄🔸28 lat
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Zupełnie tego po niej nie widać
Wygląda jakby jadła konkretne porcje
Taak, to nie moje geny 😅 ja bylam kurdupelek. Dalej jestem, ale juz nie waga piórkowa 🤣 ona po mezu, on zawsze duzy byl. 😁Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ja też wyglądam jakbym jadła konkretne porcje, a tymczasem jestem człowiek - dieta 😂 a tak na serio to moja Iga na zdjęciu wyszła bardziej pyzata niż jest w rzeczywistości, to też kwestia perspektywy, ale oszukiwać nie będę - jest ponad siatką centylową jak chodzi o wzrost, wagowo się mieści na siatce rzutem na taśmę... Czy ja wiem czy ona je znowu aż tak dużo, wydaje mi się że jak na dziecko które już nie pije mleka ani w dzień ani w nocy to raczej normalnie. Nie biegam za nią z jedzeniem, nie zmuszam, zjada ile potrzebuje. Ona urodziła się bardzo duża i tego trendu się trzyma, zresztą mój mąż to jest niezły kawał chłopa, a ona ewidentnie poszła w jego geny. Jak widzę te długie nogi i stopy w rozmiarze 23 to zaczynam szukać miejsca w drużynie koszykarskiej 😂😂 Druga córeczka zapowiada nam się znacznie mniejsza, jestem ciekawa czy to się utrzyma, czy będzie "rownała" do siostry.
Ewa88 , Lalia, Iryska, dmg111, emdar, veritaa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Lalia, gratuluję nocy. U nas może kiedyś też to nastąpi
aktualnie mamy pobudkę o 23 i 3-5. Natomiast mamy sukces, jak dla mnie duuuży - Pola dwa wieczory zasnęła przy mnie (na mnie) bez cycy. Sama z siebie więc chyba dorasta moja dziewczynka. Jak widzę że ona sama eliminuje powoli pierś to nie odstawiam jej na siłę tylko daje jej czas, szczególnie że idzie do żłobka.
Teraz zostawiam te nocne karmienie piersią o 23 a często o 3-5 daje jej butlę, zależy czy chce mi się wstać
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Ja też wyglądam jakbym jadła konkretne porcje, a tymczasem jestem człowiek - dieta 😂 a tak na serio to moja Iga na zdjęciu wyszła bardziej pyzata niż jest w rzeczywistości, to też kwestia perspektywy, ale oszukiwać nie będę - jest ponad siatką centylową jak chodzi o wzrost, wagowo się mieści na siatce rzutem na taśmę... Czy ja wiem czy ona je znowu aż tak dużo, wydaje mi się że jak na dziecko które już nie pije mleka ani w dzień ani w nocy to raczej normalnie. Nie biegam za nią z jedzeniem, nie zmuszam, zjada ile potrzebuje. Ona urodziła się bardzo duża i tego trendu się trzyma, zresztą mój mąż to jest niezły kawał chłopa, a ona ewidentnie poszła w jego geny. Jak widzę te długie nogi i stopy w rozmiarze 23 to zaczynam szukać miejsca w drużynie koszykarskiej 😂😂 Druga córeczka zapowiada nam się znacznie mniejsza, jestem ciekawa czy to się utrzyma, czy będzie "rownała" do siostry.
Zresztą ona jest proporcjonalna, tylko kawał kobiety.
Grażynki, polecam Wam buty Bobbi Shoes z Deichmana, oczywiście trzeba pomacać każdy bucik, ale ja znalazłam kilka fajnych modeli w cebulowych cenach.
I na te sandałki z Elefanten jest teraz- 30 procent.
https://naforum.zapodaj.net/4b73ad5a3a99.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 15:48
Lalia, Suszarka, Ounai, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nam dzisiaj przyszły trampeczki ze smyka 👌
Zostawiliśmy pomarańczowe na teraz 🍊🧡, a niebieskie w rekiny na lato🦈 💙
Te pomarańczowowe na pierwszy rzut oka nie porywają urodą, ale muszę przyznać że jak Olek był ubrany na granatowo to całkiem fajnie to wyglądało, dodaje ten kolor trochę pazurka 🤭dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość