Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaa wrote:Motylek ja dopiero teraz zobaczyłam Twoja morfologie. Nie ma tam nic nie wiadomo co ale czy Ty nie masz jakies infekcji? Bo na to ona wskazuje. Crp bym zrobila, chyba ze mialas... bo takie przesunięcie na rzecz neutrofilii to czesto na infekcje bakteryjna wskazuje. No i podwyższone leukocyty.
-
Suszarko, spokojnej nocy ❤️ jutro czeka Cię kolejny przewrót życiowy, ale jakże piękny 😍
-
Zielona herbata, u nas Attipasy nie sprawdziły się zupełnie. Gdy mały siadał lub raczkował, to mu zjeżdżały ze stopy i stając w nich, koślawil stopy. Moim zdaniem są przereklamowane.
Ja na twoim miejscu kupiłabym już po prostu buty do chodzenia, jeśli chodzi ci o to, żeby dziecko czasami mogło stanąć na nogi w publicznym miejscu.
Ja akurat małego trzymałam ciągle na rękach lub kolanach. Dopóki dobrze nie chodził, to nie puszczałam go w przychodni itp.. -
Dziękuję Wam dziewczyny, od wczoraj mam gigantyczny kryzys, ale odkąd weszłam do szpitala i machina ruszyła jest trochę lepiej. Jestem w trakcie przyjęcia, dam znać jak będzie po wszystkim. Jesteście wspaniałe ❤️
Lalia, Iryska, Ladyo, KarolinaMaria, Zulugula, Clover, emdar, Tajka, Nowastaraczka, madziulix3, Ewa88 , veritaa, MoTyLeK🦋, Belie, Enigvaa, asias86, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
KarolinaMaria wrote:Lalia, głosuję na panterkę!
Gdybym potem zapomniała, to kciuki za jutro ✊😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 10:12
Lalia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙