Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka wrote:Asia, super, gratulacje 😘
A kiedy miałaś OM?
Ja mam jutro wizytę ale dopiero na 18, może być jeszcze za wcześnie na serduszko...Tajka lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Herbata jeśli obserwujesz fizjomommy, to ona ma dodać na dniach polecajki kapci
jeśli to też bierzesz pod uwagę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 14:04
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Herbatko my dla Melci mamy takie buciki jak attipasy ale kupione w smyku plus trampki ze smyka te polecane tutaj
zakładam jej właśnie jak np idziemy na olać zabaw bo sobie chodzi trzymając się piaskownicy itp i nie chce jej puszczać na bosaka. Jak dla mnie Ok, a Mela tez się przyzwyczaiła szybko do nich
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Asia, gratulacje! Zdjęcie powinno mieć podpis 'gdy przesilenie wiosenne wejdzie za mocno' 🤣 spokojnej ciąży i jak najmniej żłobkowych chorób Kuby.
Dmg, miałam już dawno pytać, czy odbyło się już wielkie spotkanie Julii i Maksa? ❤ pozdrów Kic.
Lalia, masz już obmyśloną stylowke na piątek?
Suszarko, ciągle o Tobie myślę, jutro w pracy będę zaciskać kciuki. Jeszcze chwilę i przywitamy drugą Jagódkę na wątku
Angie, odzywaj się czasem. To niesamowite, już prawie rok od Twojego szybkiego porodu
Emdar, nie ma nic gorszego niż zasypanie dziecka o 22-23. Byłam w tym 13 miesięcy. Ostatnio jest trochę lepiej (o 21 fajrancik), ale Mati potrafi wstać o 3.30, a ja idę do pracy na 7 😒 jednak z dwojga złego, wolę o 21 mieć godzinę dla siebie, niż trzymać oczy na zapałkach o 23, gdy bobas nie chce spać i bawi się w najlepsze.
Motylku, wg mnie Twoja morfo nie jest taka zła, pewnie masz jakąś małą infekcję.
Ja mam dziś dzień urlopu, byłam u chirurga, bo planuję usunąć 3 pieprzyki. Ogólnie kwiecień jest lekarzowy, USG piersi, brzucha, cytologia, morfologia i takie tam.MoTyLeK🦋, asias86, Ladyo, dmg111, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Irysko, starania, takie pełna parą planujemy bliżej wakacji 😘 teraz jedziemy na spontanie, czasem nam się trafi kilka dni przed owu, czasem niby w owu, czasem długo po owu 😅 że tak napiszę: cieszymy się pożyciem małżeńskim😂
Karolina, stylowka na piątek to jest kabaret 😁🤭
Zezwalam na reakcje w stylu: 🤦, 🤨, 🤣 i komentarze "co za problem ma ta baba" 😂
Pierwsza myśl była żeby pójść w klasykę: jasna obcisła bluzka, jeansy mega slim fit i białe sneakersy-> byłoby widać jak wróciłam do formy po ciąży 😎🤭
Ale ostatnio pojawiła się opcja numer dwa, że może sukienka w panterkę, czarne rajtki i czarne trampki- niby z pazurem, niby na sportowo 🔥😂
W każdym razie wczoraj zrobiłam (u sąsiadki) wiosenne mani z okazji powrotu do pracy i planuję wyjątkowo sumiennie wydobyć skręt z moich niesfornych włosów, hahaha 😂😂😂
Czy tylko ja mam takie (bezsensowne) problemy związane z powrotem do pracy? 🤣🤣Iryska, KarolinaMaria, Ewa88 , Nowastaraczka, dmg111, Clover, emdar lubią tę wiadomość
-
Lalia panterka góra!!! Zreszta Ty jesteś taka dżaga ze nawet w worku pokutnym być wygladała czasowo! Karolina nawet trzecia Jagódka na wątku, bo jeszcze moja 14 letnia
Suszi czekamy na Jagodke ❤️
Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
My jutro rano idziemy na bexsero i trochę się boje jak Melcia to zniesie. Mam nadzieje ze dobrze! Ja tez ostatnio wdrażam czas lekarzowy, wczoraj byłam na wizycie u gina, na szczęście po cc już wszystko dobrze, chociaż na @ to się prędko nie zapowiada
-
Lalia, pantera 👍👍
Suszarko, trzymam kciuki za jutrzejszy dzień i powitanie Jagódki❤️ już nie mogę się doczekać nowej dzidzi na forum 🤩🤩Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Motylek ja dopiero teraz zobaczyłam Twoja morfologie. Nie ma tam nic nie wiadomo co ale czy Ty nie masz jakies infekcji? Bo na to ona wskazuje. Crp bym zrobila, chyba ze mialas... bo takie przesunięcie na rzecz neutrofilii to czesto na infekcje bakteryjna wskazuje. No i podwyższone leukocyty.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021