Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Ja urodziłam Julkę pod koniec października i w lutym miałam permanentny ❤️ Mi zrobiła bez znieczulenia, ale chyba mój próg bólu po porodzie mocno się przesunął, bo mnie nie bolało, a wręcz zasnęłam tam 🤣
To tak jak ja na tatuażu 😂dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Dzięki dziewczyny! To jeszcze muszę zacząć robić testy owulacyjne żeby wiedzieć kiedy ta owulacja u mnie jest 😃
Muszę się zatem zaopatrzyć 😂
Mogę Ci wyslac za koszty przesyłki sporo testowmi sie juz na pewno nie przydadza 😁
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Napisałam 3 razy długi post i za każdym razem mi się kasował 😖😤🤪😵🤪😵 napisze teraz na 2 części
Aniu, piękne włosy, super kolor i widać że są zdrowe
Motylku, wszystkiego wspaniałego dla Kornelki! Duża z niej pannica
Motylku, to pewnie ta tarczyca była sprawcą Twojego złego samopoczucia.
Kiedy masz wizytę u endo?
Ula, ale super ekipa chłopaków! Julek już taki duży a niedawno się urodził, ale ten czas leci.
Angie, Aniu pokażcie swoje maluchy jak się zmieniły
MoTyLeK🦋, Annia lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Napisałam 3 razy długi post i za każdym razem mi się kasował 😖😤🤪😵🤪😵 napisze teraz na 2 części
Aniu, piękne włosy, super kolor i widać że są zdrowe
Motylku, wszystkiego wspaniałego dla Kornelki! Duża z niej pannica
Motylku, to pewnie ta tarczyca była sprawcą Twojego złego samopoczucia.
Kiedy masz wizytę u endo?
Ula, ale super ekipa chłopaków! Julek już taki duży a niedawno się urodził, ale ten czas leci.
Angie, Aniu pokażcie swoje maluchy jak się zmieniły -
Byłyśmy wczoraj na badaniach krwi. Obawiałam się o nie ponieważ Pola nie je bardzo urozmacienie ale wszystko wyszło bardzo dobrze. Wit D3 46,9 czyli mogłoby być lepiej więc mamy podawać 1000 jednostek a na lato gdy będziemy dużo na zewnątrz przerwać podawanie - w sumie to nie przerwiemy bo w MM jest też witamina D3.
Dziś szczepienie 5w1 i ospa 1 dawka. Najgorsze szczepienie - chyba po wczoraj Pola miała uraz do igły więc wrzask i wyrywanie były niesamowite.
W poniedziałek startujemy ze żłobkiem - jakieś tipy na zostawienie jej tam samej? 😭
Chyba się nie chwaliłam ale praktycznie już mamy odstawione KP. Od jakiegoś czasu coraz częściej proponowałam MM w nocy. Wcześniej zazwyczaj była ostra awantura, szlochy i rzucanie butelką, nikt ani nic poza cycem nie było w stanie jej uspokoić. Od jakiegoś czasu coraz częściej zdarzało się że przyjęła to MM, co nie oznacza że były jeszcze dni z rzucaniem butelką. I tak z dnia na dzień, bez spiny coraz częściej i więcej piła MM i teraz w nocy dostaje 2-3 razy MM bez awantury o cycy. W dzień też już nie karmię od dawna, czaaaaaasami zdarzy się do zaśnięcia gdy męża nie ma lub nie chce mu zasnąć.
Bardzo się ciesze że tak wyszło, bez płaczków, odebrania jej tego cycy, powoli, na zasadach Poli.
Teoretycznie czas jest kiepski bo zaczynamy żłobek ale skoro samo tak wyszło to nie będę protestować.Lalia, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ula, u nas Maja z bzyków codziennych około owolucji 😀 nie wiem z którego 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 16:15
Ulaa lubi tę wiadomość
-
Asia, jak Ty się czujesz, jutro masz wizytę tak?
Ja mam straszne mdlosci. Muszę je zajadać landrynkami cały czas 😀 nie mam w ogóle ochoty na słodkie tylko wyraźne. -
Tajka wrote:Asia, jak Ty się czujesz, jutro masz wizytę tak?
Ja mam straszne mdlosci. Muszę je zajadać landrynkami cały czas 😀 nie mam w ogóle ochoty na słodkie tylko wyraźne.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Anetka wg mnie Pola ma poziom D3 wystarczający. Moja córka miała 60 i lekarz powiedział, że jak dla dziecka to za dużo, bo najlepiej to w granicach 40-50. Sama byłam zdziwiona, ale na necie podobnie wyczytałam. Wcześniej dawałam 800 plus mm, a teraz mamy zmniejszyć do 400 plus mm i powtórzyć badania za ok 3-4 miesiące.
ps Co jeszcze badałaś Poli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 20:52
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Anetka ja tez bym nie zwiekszala dawki tym bardziej ze ida miesiace gdzie slonca i naturalnej syntezy bedzie coraz wiecej
a poziom ma bardzo dobry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 06:18
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Anetka ja tez bym nie zwiekszala dawki tym bardziej ze ida miesiace gdzie slonca i naturalnej syntezy bedzie coraz wiecej
a poziom ma bardzo dobry
-
Ewa88 wrote:Anetka wg mnie Pola ma poziom D3 wystarczający. Moja córka miała 60 i lekarz powiedział, że jak dla dziecka to za dużo, bo najlepiej to w granicach 40-50. Sama byłam zdziwiona, ale na necie podobnie wyczytałam. Wcześniej dawałam 800 plus mm, a teraz mamy zmniejszyć do 400 plus mm i powtórzyć badania za ok 3-4 miesiące.
ps Co jeszcze badałaś Poli?
Dzięki za info. Poczytałam i masz racje ma dobry poziom.
Morfologię tą dokładniejszą, żelazo, ferrytyna, crp, tsh, glukoza, wit d3.
Jeszcze mam mocz do zbadania ale zapomniałam o nim 😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 07:39
Ewa88 lubi tę wiadomość