Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo, nie załapałam się na zdjęcia.
Ulaaa, uroczy Ci twoi mężczyźni mali.
Sto lat dla Matyldy. Spełnienia marzeń i dużo zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 12:21
Ulaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ladyo wrote:Apropo kataru u nas Melcia bała się katarku, kupiliśmy taki elektryczny aspirator Novama Pingo i Mela sama wystawia nosek żeby jej odkurzyć
-
nick nieaktualny
-
Aniu można, ja karmie i zrobiłam
nie jest wskazany makijaz permanentny ust przy kp ale to dlatego ze po zabieg trzeba brać leki przeciwwirusowe. Anetko on jest właśnie dużo delikatniejszy niż katarek
i możesz włączyć muzyczkę przy odciąganiu. Koszt około 140 zł
-
Annia wrote:To można robić makijaż permanentny karmiąc?
Mi mawet Dermapena przy kp nie chciano zrobić...
Można ☺️ chodzi o hormony i że ewentualnie tusz/barwnik może gorzej się przyjmować, ale są to bardzo rzadkie przypadki. Na pewno ani mleko mamy nie ucierpi na tym ani dziecko -
Anetka ja mam katarek i ten pingo. Dla mnie pingo to bubel. Szkoda kasy. On wyciągnie katar ale praktycznie tylko taki co jest prawie ze na wierzchu... Nie ma nawet startu do katarka. Wg mnie.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
veritaa wrote:Anetka ja mam katarek i ten pingo. Dla mnie pingo to bubel. Szkoda kasy. On wyciągnie katar ale praktycznie tylko taki co jest prawie ze na wierzchu... Nie ma nawet startu do katarka. Wg mnie.
veritaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
MoTyLeK🦋 wrote:Pobrałam badania dla endo i internisty... No i po usg tarczycy - mega Stan zapalny, do tego torbiele, których wcześniej nie było 🤦♀️
A nie miałaś wcześniej żadnych torbieli? A jaki masz poziom hormonów?
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
veritaa wrote:Ulaa u nas naorawde sprawdzilo sie ze córka poczęta z bzyku 2 dni przed owu i pozniej juz nic a syn w dzień owu.
Ja już zaczynam wierzyć w to, że jestem stworzona do rodzenia synów 😂
Dwaj pierwsi poczęci naturalnie, a trzeci z in vitro i też syn 😂
Polowanie na żeńskiego plemnika czas start 😂dmg111, Suszarka, emdar, veritaa, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
veritaa wrote:Ulaa u nas naorawde sprawdzilo sie ze córka poczęta z bzyku 2 dni przed owu i pozniej juz nic a syn w dzień owu.
veritaa lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:U nas teraz był seks w dzień owu, a i tak mamy mieć córkę 😂😂 widocznie takie nasze przeznaczenie, żeby wychowywać córki 😁 pewnie za kilka lat będziemy chcieli trzecie dziecko, wtedy może się pobawimy z polowaniem na płeć 😎
Wiesz no to takie z przymrużeniem oka 😁u nas to jakos wyszlo. Tzn z córką po prostu bo sie dlugo staralismy a ten cykl byl powaznie odpuszczony i juz w owu nie bylo nic bo i tak nir wierzyliśmy ze sie uda. A z synem no polowalismy na syna i byl tylko jeden bzyk w dzien owu. Nic wiecej i sie udaloSuszarka lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
nick nieaktualny