Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc tak....
https://zapodaj.net/411d48928604f.jpg.html
Serduszko 109 crl 4,1 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2022, 08:57
Zulugula, emdar, Ulaa, Tajka, ZielonaHerbata, Suszarka, Enigvaa, Lalia, Maminka89, Iryska, Clover, Ewa88 , Nowastaraczka, dmg111, Annia, Belie, Ania81 lubią tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Asia, super, gratulacje 😘
A kiedy miałaś OM?
Ja mam jutro wizytę ale dopiero na 18, może być jeszcze za wcześnie na serduszko...asias86 lubi tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:No właśnie nie mialam. Tsh i t4 mam ładne. Za to morfologia to jakaś wywalona w kosmos.
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Czym odciagacie katar w nocy? U nas pojawił się mega mocny i gęsty, że w środku nocy musiał wjechać dwa razy odkurzacz 😑
W dzień spoko ale w nocy to hardcore 😁Ale chyba innej opcji nie ma. Myślałam.zeby kupić elektryczny właśnie żeby w nocy odciągnąć, nie robiąc takiego hałasu ale wątpię, że da radę z takim katarem. -
Herbata ja w nocy staram się nie odciągać, a jak już trzeba to wciągam ustami żeby za bardzo nie hałasować
A dajesz coś na ten katar?
Asia gratulacje
Anetka a ferrytynę Pola też ma w normie? U nas nieco poniżej, ale nic nie dostała do suplementacji.asias86 lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Dziewczyny wiem, że temat był milion razy wałkowany 🙈
Ale czy któraś z Was miała Antipasy lub ekotuptusie ?
Chciałam zakupić Szefowej żeby sobie od czasu do czasu pochodziła w takich butkach aby przyzwyczajac nogę . W domu chodzi ciągle na boso. Czasem poza domem chciałbym ja wyciągnąć z wózka aby sobie podreptala ale nie puszcze jej w skrpetaxh 😁😁
Nie chodzi jeszcze na dlugie dystanse więc dlatego myślałam aby pójść w stronę miękkich, skorkowych kapci. -
Ewa88 wrote:Herbata ja w nocy staram się nie odciągać, a jak już trzeba to wciągam ustami żeby za bardzo nie hałasować
A dajesz coś na ten katar?
Asia gratulacje
Anetka a ferrytynę Pola też ma w normie? U nas nieco poniżej, ale nic nie dostała do suplementacji.
Ewa katar pojawił nam się dopiero dziś w nocy. Ale był taki uciążliwy, że aż wszytsko jej bulgotało w nosku i musiałam odciągnąć żeby chociaż trochę poczuła ulgę.
Póki co robimy inhalacje. Jak maz skończy prace, to pojedzie do apteki po nasivin baby. -
ZielonaHerbata wrote:Ewa katar pojawił nam się dopiero dziś w nocy. Ale był taki uciążliwy, że aż wszytsko jej bulgotało w nosku i musiałam odciągnąć żeby chociaż trochę poczuła ulgę.
Póki co robimy inhalacje. Jak maz skończy prace, to pojedzie do apteki po nasivin baby.
A jaki masz inhalator?
ja zamówiłam córce attipasy ale nie chciała ich założyć. Więc nie podpowiemW domu chodzi w skarpetach, u dziadków ma kapcie.
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Herbata, Olek miał Attipasy jako "pierwsze" buty. Jak już w miarę chodził sam (oczywiście z przewracaniem się) to mu ubierałam czasami w mieszkaniu żeby przyzwyczaić stopę do innej przyczepności 😂 super się sprawdzały też w przychodni, bo rach ciach ubierałam i zdejmowałam a Olek mógł dreptać po gabinecie. W Twoim przypadku, gdzie Szefowa drepta wiosną, to na szybkie wyjście z wózka nawet na placu zabaw to myślę że też będą fajne 👌👌
ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
-
Asia gratulacje, piękny widok ❤️
Zielona, jak ekotuptusie to tylko całe skórzane. Nie kupuj tych łączonych skóra + materiał - ja takie kupiłam i rozleciały się po dwóch tygodniach. Ekotuptusie nie sprawdzają się na stopy o wysokim podbiciu, bo te guma wtedy uwiera. Moja siostra kupowała córce Titotki i one są super, tylko kosztują koło stówki chyba.ZielonaHerbata, asias86 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Co do katarów to my tez mamy pingo i tez lipa. Ja na noc daje na pizamke kropelke olbasu i pomaga w lepszym spaniu, w krytycznych sytuacjach Leos spi na mnie. Wczoraj posmarowalam go tym balsamem na lekki oddech i chyba tez podziałało bo super mu się spało ale muszę dluzej potestować 😁
-
Asia, gratulacje. Oby maluszek w brzuszku zdrowo rósł😘
Lalia, jak tam Wasze starania? Już działacie coś?
Ja Michałkowi jak ma katar to na noc naklejam na śpiworek plasterek aromactiv. Nawet pomaga 🙂asias86 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ewa88 wrote:A jaki masz inhalator?
ja zamówiłam córce attipasy ale nie chciała ich założyć. Więc nie podpowiemW domu chodzi w skarpetach, u dziadków ma kapcie.
Ewa88 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Mamity 😊
Właśnie mają to być takie pierwsze buty do tuptania od czasu do czasu lub w miejscach publicznych gdzie na bosaka niezbyt pasuje😁
Może w weekend wybierzemy się na przymiarki ☺
Suszarko właśnie wydaje mi się, że Mała ma wysokie podbicie.