Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia, ekstra ten kolor 👍👏!
Nowastaraczka, u nas podobnie jak u Dmg111, żłobek robi swoje. Ale też fakt,że Julek dopóki nie poszedł do żłobka ( miał 1,5 roku) miał jeden katar, więc zupełnie nie kumał o co chodzi🙄😂Annia lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Aniu przepiękny masz ten kolor
ja niedawno tez poszłam w podobne tony, polecam w rossmanie szampon z Joanny nadający różowy pobłysk, do odświeżania koloru
Ja tez mam w piątek Zanzi i idę do fryzjera
tydzień temu zrobiłam permanentna kreskę na oku, a 2 tygodnie temu brwi
Proces odgruzowywania się przed powrotem do pracy rozpoczęty! Oczywiście żart, wcale nie uważam ze muszę się jakoś odgruzowywac. Ale makijaz permanentny mi bardzo podpasowal!
Suszarka, emdar, Clover, Lalia, Annia, Zulugula, Ania81, Ewa88 , dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tajka ja mam dwóch pierwszych synów z października, było lżej, bo brzuch jeszcze tak nie ciążył latem, z kolei Julek z końcówki sierpnia, ale też nie było tragedii i stwierdzam, że w sumie oba miesiące są spoko.
Nie chciałabym urodzić na pewno kolejny raz w październiku, ani też w listopadzie i w styczniu 😂 każde inne miesiące są dla mnie spoko ☺️
My robimy jeszcze jedną próbę, walczymy o córkę 😃 wróciliśmy do gry od zeszłego cyklu.
Jakieś złote rady jak "zrobić" dziewczynkę? 😂
A tutaj mój 7 miesięczny Julianek
I moje trzy cudaki 🥰
Annia, Suszarka, Nowastaraczka, emdar, Ladyo, Clover, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Lalia, super! Aż zazdroszczę ❤️ na pewno przyda Ci się spełnienie na trochę innym gruncie niż macierzyńskie. Dziewczyny z naszej grupy styczniowej w dużej części już wróciły do pracy, nie ma żadnej która by żałowała - wręcz przeciwnie 😁
Anniu, kolor super 🤩
Ladyo, jaką metodą robiłaś brwi permanentne? Bardzo mnie to kusi 😎 pokażesz foto jak będziesz po dopigmentowaniu i wygojeniu?Lalia, Annia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko miałam metodę mieszana, ombre pudrową
wstawię Ci na chwile zdjęcie zaraz po zabiegu (poszłam z Mela na płac zabaw i moje brwi były widoczne chyba z kilometra 😂) i w trakcie gojenia się, ale z widocznymi już kreskami na powiece
jak będę po dopigmentowaniu i gojeniu oczywiście tez pokaże efekt końcowy! Ja jestem bardzo zadowolona, jest to mega wygodne! Ale na pewno dopigmentowanie jest konieczne, bo chciałam bardziej wyrazisty efekt. I uwaga - wcale nie bolało tak jak myślałam!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2022, 23:38
Suszarka lubi tę wiadomość
-
Ladyo wrote:Suszarko miałam metodę mieszana, ombre pudrową
wstawię Ci na chwile zdjęcie zaraz po zabiegu (poszłam z Mela na płac zabaw i moje brwi były widoczne chyba z kilometra 😂) i w trakcie gojenia się, ale z widocznymi już kreskami na powiece
jak będę po dopigmentowaniu i gojeniu oczywiście tez pokaże efekt końcowy! Ja jestem bardzo zadowolona, jest to mega wygodne! Ale na pewno dopigmentowanie jest konieczne, bo chciałam bardziej wyrazisty efekt. I uwaga - wcale nie bolało tak jak myślałam!!!
Po skończeniu karmienia drugiego synka też robiłam sobie permanentny brwi, wtedy jeszcze "słuchałam się" rad, że jak się karmi to nie powinno robić się makijażu permanentnego czy tatuażu, teraz jestem mądrzejsza 😂
Wizytę mam umówioną na 14 maja i mega się cieszę, bo super to wygląda i jest bardzo praktyczne ☺️Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Ula ja mam metodę! W każdej ciazy z dziewczynami wmawiałam sobie, że będzie syn 🤣 no i mam córki. Za to z synem w ciazy bardzo chciałam dziewczynke i jak powiedzieli, że chłopak, to plakalam jak bóbr 🤣🤣🤣
Może coś w tym jest!
Wypróbuję, jak się nie sprawdzi, to wyślę Ci kurierem bobasa jako reklamację haha 😂
Oczywiście żarty żartami, chciałabym bardzo, ale to bardzo córkę, ale jak będzie syn to też będę szczęśliwa, najważniejsze żeby było zdrowe i żebyśmy nie mieli takich przygód po porodzie jak z Julkiem 🥴
Motylku wszystkiego najlepszego dla Kornelki i dla Ciebie! 🌷🎂MoTyLeK🦋, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Zulu, o ile pobudka o 7 jest spoko, o tyle to że Julek kończy dzień ostatnio o 22:00, a nawet 23:00 mnie total męczy 🥴
Edit: dziś wstał o 7:01, z dwoma krótkimi przebudzeniami w nocy. Pełen energii, werwy. Matko, chciałabym mieć ten poziom naładowania baterii co on 🤪🙄
Motyl, Najlepszego dla Kornelki 🎂🎉🥳! Niech wyrasta na super kobitkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 08:50
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ulaa wrote:Po skończeniu karmienia drugiego synka też robiłam sobie permanentny brwi, wtedy jeszcze "słuchałam się" rad, że jak się karmi to nie powinno robić się makijażu permanentnego czy tatuażu, teraz jestem mądrzejsza 😂
Wizytę mam umówioną na 14 maja i mega się cieszę, bo super to wygląda i jest bardzo praktyczne ☺️Mi mawet Dermapena przy kp nie chciano zrobić...
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023