Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Emdar. ❣ Lubię Ciebie czytać, zawsze mądrze prawisz.
Duzo zdrowia dla Julka.
Suszarko, jeszcze raz wow wow, pięknie Ci w tym odcieniu różu.
Ja zaraz lecę do fryzjera i mam zamiar zrobić sobie różowawy blond.MoTyLeK🦋, Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
A ja tak jak w ciąży z Mają, ciągle mam ochotę na sok owocowy i kanapkę z dużą ilością sera i masła 🤩
Suszarka, emdar, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
-
Suszarko, taki róż to ja lubię ❤ ale dziwne uczucie, że za 3 dni będziesz miała rodzinę 2+2 ❤
Ja mam dziś szalony dzień, Matylda wstała o 4 🙄, byłam w pracy, zaraz zaczynamy rehab, a potem przychodzi do nas pani do mycia okien i innych porządków. Chcę już wieczór i łóżko.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a odnośnie kataru...czy Wasze dzieciaczki jak mają katar to zawsze przechodzi z przezroczystego płynnego do zielono-żółtego gęstego? Czy nie zawsze? Bo u nas zawsze i się zastanawiam co tego może być przyczyną...
Jeszcze proszę o info jaki tu polecałyście taki słynny inhalatorwiem, że było o tym tysiąc razy ale chyba nie zrobiłam screena
Chyba to był jakiś Flaem? Tylko który model?
-
Ewa88 wrote:Suszarko przepiękna sesja 😍
Tajka, a liczyłaś sobie jakie Ci wyjdzie termin porodu?
Dziewczyny z dziećmi zimowymi, moze mnie pocieszycie i wskażecie jakieś plusy porodu zimą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2022, 16:26
MoTyLeK🦋, Annia, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
-
Mamy go 🤩 super jest ten help kitchen
PS. Majcia po drzemce 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2022, 07:12
Annia, Lalia, Ladyo, Zulugula, Ewa88 , emdar, Enigvaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Tajka wrote:Początek grudnia 😊 jakoś mnie ten termin dołuje, bo moja psycha jest dosyć podatna na pogodę i jakoś nie pociesza mnie myśl czarnych popołudni i wieczorów z malutkim bobasem. Takie najgorsze miesiące roku (moim zdaniem) to koniec ciąży i pierwsze miesiące. Na pewno też mniej będzie spacerów niż z Mają na piczatku.
Dziewczyny z dziećmi zimowymi, moze mnie pocieszycie i wskażecie jakieś plusy porodu zimą?dodatkowo szybko Ci minie zima
wg mnie dużo lepsza była tamta zima z malutką Polą niż ta gdy już była większa
Tajka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
MoTyLeK🦋 wrote:Chyba jakoś listopad/grudzień
Ja teścik robiłam 1.04, Ostatnia miesiączka 12.03 i mialam termin na 12.12 z MatyldaMoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Początek grudnia 😊 jakoś mnie ten termin dołuje, bo moja psycha jest dosyć podatna na pogodę i jakoś nie pociesza mnie myśl czarnych popołudni i wieczorów z malutkim bobasem. Takie najgorsze miesiące roku (moim zdaniem) to koniec ciąży i pierwsze miesiące. Na pewno też mniej będzie spacerów niż z Mają na piczatku.
Dziewczyny z dziećmi zimowymi, moze mnie pocieszycie i wskażecie jakieś plusy porodu zimą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2022, 16:35
Tajka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Tajka, ja zgadzam się z Anetką, rodziłam w połowie stycznia, jak już opadł połogowy kurz, to zaczynała się wiosna, dłuższe dni. Latem mała była już fajnym bobasem. I to o czym pisze Ania - nie męczyłam się w upały. Jak było gorąco, to nie miałam jeszcze dużego brzucha.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka, Oluś jest z grudnia. Plusem jest to co napisała Annia: końcówka ciąży nie wypada w upal 👍 Kolejna sprawa, wydaje mi się że łatwiej ubierać noworodzia, bo dajesz zimowy kombinezon i z głowy 😁 a w inne miesiące niby ciepło to chcesz rozebrać, ale z drugiej strony myślisz że to maluszek więc nie chcesz żeby zmarzł itd 😅
Co do spacerów, to my wychodziliśmy na spacery w zimę stulecia, tyle że na takie 20-30min, a od kwietnia to już 2-2,5hi to było super bo Oluś miał jako taki rytm dnia ogarnięty. -
Ja sobie bardzo chwaliłam poród zimą
po pierwsze to o czym mówicie, czyli na upałach miałam jeszcze mały brzuch. Jak masz śpiworek do gondoli to nie ma problemu z wychodzeniem na spacery. Noworodek się nie poci na upale, nie ma problemu z gorącem w domu. Na oddziale położniczym nie ma jeszcze większego zaduchu niż zwykle. Pierwsze tygodnie z maluchem szybko mijają, zaraz jest wiosna, świetny czas na spacery i organizację chrzcin
Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny powiedzcie mi co Wy robicie jak dziecko ma katar?
ja juz mam dosc. Moj syn po 4 dniach w zlobie znowu ma katar, nic powaznego ale znowu trzeba by z nim siedziec 14 dni w domu zebym go "doleczyla" do konca.
Ten katar jakos specjalnie nawet mu nie utrudnia funkcjonowania oprocz tego ze po prostu non stop leci z nosa. Rano cos tam odciagam a w srodku dnia nic mu nie odciagam bo jest pusto.Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Tajka - potwierdzam to co mówią dziewczyny, chociaż ja starsza corke urodziłam w lutym to już koniec zimy, ale mimo wszytko, składałam ja do spiworka i już gotowa na spacer
Świetny tez kitchenhelper! My mamy ten extrasafe z tej samej firmy i tez jestem mega zadowolona. Póki co Amelcia w nim stoi i patrzy jak np. robię obiad i jest zadowolona bo wszystko widzi