Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
veritaa wrote:Suszarka generalnie nie oznacza sie rutynowo u ciężarnej aptt i pt czy inr. Bo one zawsze beda fizjologicznie obnizone w sensie krew w ciazy staje sie bardziej gesta i jest to zupelnie normalne.... A heparyne powinno sie chyba dostac zawsze po dłuższym unieruchomieniu? Pytamke czy CC jest tak traktowane bo nie wiem kiedy u Ciebie pionizuja
wydaje mi sie ze absolutnie Twoj wynik nie jest jm potrzebny do decyzji czy podać heparyne czy tez nie.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Suszarko, wow... Wyglądasz kwitnąco. 💁 🤩
Ieysko, z kim Michaś zostaje jak idziesz do pracy? Długo teraz musisz dojeżdżać?ZielonaHerbata lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Laila w punkt- Bogini to idealne określenie, Suszi 🔥 w ogóle Suszarko śniło mi się, ze oglądałam w tv wywiad z Tobą 😅
Angie, widzę że jestes, co tam u Was? Dawno nie dawalas znaku
Ania81 jak tam ? Lepiej już się czujesz z powrotem do pracy?
Moja rozbujnica demoluje na całego ciężko mi w to uwierzyć ale zaraz będzie kończyć roczek. Czas uciekł mi nie wiem kiedy. Raczkuje z prędkością światła, chodzi przy meblach, zwala i przewraca wszystko co się da. Ale wystarczy jeden przytulasek i wybacza się wszystko.
Iryska, Suszarka, Zulugula, emdar, Ewa88 , Ania81 lubią tę wiadomość
-
Suszarka, ja widziałam wczoraj w przelocie ( Julek z gilem i gorączką mega total maruda 🤯🙄), wyglądasz przepięknie ❤ jakie plany na ostatnie dni w dwupaku? Tylko "przetrwać" czy coś bardziej ambitnego dla 9 miesiąca ciąży czyli jakieś wycieranie kurzy 😘😉?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar, dziecko zasnęło, więc zaraz zasiadam z kapucziną ☕ nie mam żadnych planów. Chciałam się trochę dopieścić urodowo, więc ogarnęłam wczoraj dłonie i stopy wraz z malowaniem paznokci, jutro idę jeszcze na hennę z geometrią. Robię w domu tyle ile muszę, resztę olewam albo proszę o pomoc. Cieszę się ostatnimi dniami "spokoju", bo wiem że zaraz wszystko znowu się wywróci do góry nogami i dopiero za jakiś czas złapiemy nowy rytm
dużo zdrowia dla Julka! ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2022, 12:33
emdar lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzięki Suszarko, nic mu za bardzo nie jest, poza gilem i kaszlem jak mu spłynie po gardle. Pojechaliśmy jednak do naszej pediatry bo zawsze przy mega katarze boję się o jego uszy,i wolałam sprawdzić. Wszystko ok. Typowa infekcja wirusowa parodniowa.
Wypoczywaj te ostatnie dni ile się da! Ściskam mocno i czekamy już wszyscy na Jagódkę ❤. Wszystko będzie dobrze mamuśka, dasz radę 💪😘!Suszarka lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Laila w punkt- Bogini to idealne określenie, Suszi 🔥 w ogóle Suszarko śniło mi się, ze oglądałam w tv wywiad z Tobą 😅
Angie, widzę że jestes, co tam u Was? Dawno nie dawalas znaku
Ania81 jak tam ? Lepiej już się czujesz z powrotem do pracy?
Dziekuje ze sie pytasz😍. Lubie swoja prace wiec jest super, ale zmeczenie i brak czasu mnie dobijaja.😔 Powiem szczerze ze przy 4 dzieci jest ciezko mimo pracy hybrydowej. Pewnie do klada sie do tego rowniez to ze Haris ma totalna mamoze, ze gdyby mogl wisial by 48h/24h na cycku, 🤦♀️. Szczegolnie ostatnio po tym jak jakims cudem rozwalil sobie paskudnie dziaslo i teraz jeszcze wychodzi tam zabek. O odstawieniu nie ma mowy.
Mimo tego wszystkiego nie zaluje powrotu do pracy i uwazam ze byla to najlepsza decyzja jaka moglam podjac.emdar, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a odnośnie kataru...czy Wasze dzieciaczki jak mają katar to zawsze przechodzi z przezroczystego płynnego do zielono-żółtego gęstego? Czy nie zawsze? Bo u nas zawsze i się zastanawiam co tego może być przyczyną...
Jeszcze proszę o info jaki tu polecałyście taki słynny inhalatorwiem, że było o tym tysiąc razy ale chyba nie zrobiłam screena
Chyba to był jakiś Flaem? Tylko który model?
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
A co do wczorajszej " wymiany zdań"....Laski, nty raz mówię: więcej empatii, zrozumienia i wyrozumiałości dla odmienności każdej z nas. Właśnie w tym tkwi siła tego forum, każda z nas jest naprawdę inna. Inna, znaczy też,że ma inną sytuację, inną wrażliwość, inny poziom odbierania takiej czy innej wypowiedzi itd itp. I to jest naprawdę super, bo pozwala nam dostrzec inne punkty widzenia.
A co do ad rem, to nie będę się wymądrzać, bo nie jestem obiektywna. Borykam się z moją "chorą" relacją z jedzeniem od jakichś 25 latI mimo,że nie wpadłam ani w anoreksję, ani w bulimię, ani w otyłość to mój terapeuta lata temu określił to "zaburzenia odżywiania". Wszystkie walczące ściskam wyjątkowo mocno ❤.
Edit: i to że obecnie od wagi życia dzielą mnie 2 kg, nie oznacza że czuję się wygraną. Czuję się wygraną na dziś, nie wiem w jakim miejscu będę za rok czy dwa. To walka na całe życie 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2022, 13:16
Suszarka, Annia, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Ewa88, u nas zawsze prawie od razu jest zielony gil. Faza " wodnista" trwa dzień, góra dwa, a potem zielony. Tyle dobrze, że od prawie 4 miesięcy, katarki trwają 4 do 5 dni łącznie i koniec.
Ja mam nebulizator jakiś no name (Omnibus się nazywa) ,ale spoko daje radę.Ewa88 lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a odnośnie kataru...czy Wasze dzieciaczki jak mają katar to zawsze przechodzi z przezroczystego płynnego do zielono-żółtego gęstego? Czy nie zawsze? Bo u nas zawsze i się zastanawiam co tego może być przyczyną...
Jeszcze proszę o info jaki tu polecałyście taki słynny inhalatorwiem, że było o tym tysiąc razy ale chyba nie zrobiłam screena
Chyba to był jakiś Flaem? Tylko który model?
https://mamapediatra.pl/2019/09/28/zielony-zolty-wodnisty-przezroczysty-jaki-jest-katar/
Faktycznie ZAWSZE jest u nas tak że katar wodnisty się przeradza po kilku dniach w zielony lub żółty. No i jak jest u Igi katar to już po tych 15 mc-ach razem wiem na pewno, że potrwa od tygodnia do dwóch.
Inhalator mam Novama Familino by Flaem czy coś takiego. Jeden z polecanych przez pana Tabletkę modeli w rozsądnych pieniądzach.Ewa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022