Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Wczoraj beta 27.7 dzisiaj 13 dpo i plamienia jak przed okresem wiec chyba już po ciąży 😞😞😞
A powtarzasz bete jutro? Masz w domu dupka zeby wziąć lub ogarnąć od gina? Narazie nic nie smutaj, tutaj plami co druga i zwykle wszystko jest dobrze:)Stokrotka027 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam dziewczyny, że my to światłe babki jesteśmy. Leżę z dziewczyną, która zaszła w planowaną ciążę, a nawet nie wie, że trzeba brać jod, wit. D, że są 2 rodzaje kwasu foliowego, że warto się zapisać szybko na prenatalne, bo potem jest problem z terminem.
Powiedziała mi, że jej nikt o suplach nie powiedział na co ja 'A net?'. Wiem, wiem, jestem wredna, ciężarna ciężarną powinna wspierać, ale my tu się zamartwiamy, żeby nie spać na brzuchu, czy można malować paznokcie, czy dobrze umówiłyśmy prenatalne, a tu drugi biegun 🙄 Może nieświadomym jest łatwiej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 10:59
SzalonaOna lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Wczoraj beta 27.7 dzisiaj 13 dpo i plamienia jak przed okresem wiec chyba już po ciąży 😞😞😞
Ja też plamiłam od początku. Jak masz możliwość to załatw sobie dupka lub luteinę. Może teleporada?
Edit: już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 11:01
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:Moj 16tyg brzuszek. Tylko świeżo po śniadaniu więc trzeba wziąć poprawkę, bo az taki duży nie jest 😅
Nie cytowac zdjecia
]
Pięknie 😊Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Ja też plamiłam od początku. Jak masz możliwość to załatw sobie dupka lub luteinę. Może teleporada?
Edit: już doczytałam
I jeszcze heparynę biorę od wtorku.
Edit: a progesteron wczoraj miałam 29Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2020, 11:04
-
kic83 wrote:Pamiętam, ale nie sądzę żeby to był prawdziwy powód jej zniknięcia
przynajmniej mam nadzieję, że to o to chodzi.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Plamienia na samym początku, a zwłaszcza w okolicy spodziewanej @ dosyć często się zdarzają. Także Ty się jeszcze nie poddawaj tylko bierz na wszelki wypadek dupka lub lutke i odganiaj negatywne myśli. Musisz wierzyć że będzie dobrze 😘 a my scisksmy kciuki mocno. Jutro powtórz bete i nie panikuj jeszcze.Mowe lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Powiem Wam dziewczyny, że my to światłe babki jesteśmy. Leżę z dziewczyną, która zaszła w planowaną ciążę, a nawet nie wie, że trzeba brać jod, wit. D, że są 2 rodzaje kwasu foliowego, że warto się zapisać szybko na prenatalne, bo potem jest problem z terminem.
Powiedziała mi, że jej nikt o suplach nie powiedział na co ja 'A net?'. Wiem, wiem, jestem wredna, ciężarna ciężarną powinna wspierać, ale my tu się zamartwiamy, żeby nie spać na brzuchu, czy można malować paznokcie, czy dobrze umówiłyśmy prenatalne, a tu drugi biegun 🙄 Może nieświadomym jest łatwiej...
Mowe, bedzie dobrze, zobaczysz :*
Po plackach twarozkowych cukier 111! ❤️Edyciak, Mowe, Annia, SzalonaOna, kic83, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMowe wrote:I jeszcze heparynę biorę od wtorku.
Edit: a progesteron wczoraj miałam 29
Możesz zwiększyć dupka, bo rozumiem, że bierzesz dawkę profilaktyczną, a lekarz nie mówił, by zwiększyć dawkę po pozytywnym teście?
Widzę, że bierzesz Acard, Heparynę, Duphaston.. nic więcej wziąć nie możesz, bo masz cały zestaw podtrzymujący. Czasami po Acardzie mogą być plamienia. Staraj się nie przeciążać, nie dźwigać, nie przemęczać. Jutro ponów betę, progesteron niekoniecznie, bo cię tylko zestresuje wynik. Jeśli się podwoi, to umów się w przyszłym tygodniu na wizytę.Mowe, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Progesteron jest ok. Niestety, plamienia są zmorą. Plamię od 3 tygodni (wczoraj ani kropli, może zaraz się skończą).
Możesz zwiększyć dupka, bo rozumiem, że bierzesz dawkę profilaktyczną, a lekarz nie mówił, by zwiększyć dawkę po pozytywnym teście?
Widzę, że bierzesz Acard, Heparynę, Duphaston.. nic więcej wziąć nie możesz, bo masz cały zestaw podtrzymujący. Czasami po Acardzie mogą być plamienia. Staraj się nie przeciążać, nie dźwigać, nie przemęczać. Jutro ponów betę, progesteron niekoniecznie, bo cię tylko zestresuje wynik. Jeśli się podwoi, to umów się w przyszłym tygodniu na wizytę.
Dupka biorę 2x1 , napisałam smsa do gina. Tak samo mi się plamienia zaczęły w lutym jak miałam ciąże biochemiczna. 😩 -
nick nieaktualny