Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Tomus w końcu nauczył się pić z otwartego kubka jakies 2msc temu. A wiecie jak? Zainteresował się niebieskim drinkiem bezalkoholowym dla dzieci 😃 wody rzadko się napije z kubka (w końcu bidon jest od tego-zasada..) ale jakis kompocik czy rozcieńczony soczek to chętnie . Jednak nie jest to jeszcze takie picie żeby pił z kubka cały czas, niestety dalej przeważa bidon
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Nowastaraczka co u Ciebie???
Karolina czekam na relacje:)
Słuchajcie, Toms dzis juz w żłobku za to ja jeszcze dzień wolny 😁 co chwila mam taki zryw, że czegos zapomnialam a potem się orientuję, że Tomcia nie ma😃 ale mam dzis plan wysprzątać mieszkanie na błysk ale póki co powolne wstawanie, powolne śniadanko...
U nas okej, odpukac w zlobku dobrze idzie i lipiec i sierpień prawie 100procentowa frekwencja
Szykujemy sie na wakajki (ktore musimy najpierw zakupic hehe) bo mamy urlop od 19.
W pracy mam teraz mega sajgon i korpozycie mnie wciagnelo wiec malo mam czasu na forum ;p po pracy Leoś a ze teraz wchodzimy w buntowniczy etap to nie jest łatwo. Mam wrazenie ze emocje z calego dnia zostaja dla rodzicow na wieczor 🙃
Poza tym to super rezolutny gość, ciagle dostajemy pochwały za to jak super mowi i serce nam rośnie.
Z bycia torpedą poki co nie wyrósł ale czasem mysle ze to dobrze bo ktos musi matkę przytrenowac bo przez to siedzenie przy kompie i stresy to nabieram masy.
Btw. Po tej nieszczesnej bostonce schodza mu teraz paznokcie i to tak momentami nieciekawie ze az troche podchodzi krwią 😖
To taki duzy skrot :d a Wy jak tam? Coś tam podczytywalam momentami ale bardzo pobieżnie 😬 liczę że w końcu uda mi się poznać naszą celebrytkę w Krk -
My jutro jedziemy do Krakowa. U mojej mamy jest odpust, będzie okazja do założenia stroju krakowskiego 😁
Muszę powiedzieć, że jestem dumna z syna. Zawsze pamięta czy ma zadanie domowe I co ma zadane, odrabia zadania dokładnie, mimo że ma 2x w tyg basen i 3x w tyg chce chodzić na koszykówka, na siłownię (jedna z siłowni u nas organizuje zajęcia dla dzieci) i jeszcze na warsztaty gospel 🤯
A tak poza tym Tymek ma w czwartek swieto kropki, więc mam już flamastry do ubrań, biała koszulkę i będzie sobie malował. A na 27 września ma piosenkę na ocenę więc w drodze do szkoły codziennie jej słuchamy 😂 -
Trzymam kciuki za Wasze starania, Tomcio na pewno bedzie super starszym bratem! ❤️
Myśle ze z pomocą logopedy też szybko nadrobi mowę
Btw. Leo oprocz ładnych słow typu miś itd mowi rownież bardzo wyraznie "dupa" 😃 albo "Tata/mama a sio!! " wiec rozne aspekty tego są 🤣Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak z innej beczki jakie polecacie nadmorskie miejscówki ?? Na teraz wiec domki letniskowe odpadają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2022, 16:39
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Meggi110818 wrote:Z jakiej firmy macie kombinezony przeciwdeszczowe?
Zapowiadają się deszczowe dni i nie wyobrażam sobie żeby młoda siedziala w domu tyle czasu🙈
Ja mam dla corki kombinezon firmy Reima ale np teraz jest za ciepło na niego jeszcze . Dla obojga mam spodnie softshelowe z my basic i po prostu kurtki .
A teraz jak pada to idziemy tak jak sa. niejednokrotnie wpadł mi Bartek w kałuże 🙈 no cóż traktuje to jako hartowanie na jesień 😅😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2022, 17:26
Meggi110818 lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Ile razy dziecko może zarażać się jakimiś rota, adenowirusami czy innym dziadostwem 😭
Polcia od rana wymiotuje i gorączkuje
Przecież już miała kilka razy takie same objawy + kupa. Wiem, że jest wiele odmian ale bez przesady, tak mi jej szkoda. Czekam tylko aż my złapiemy.
Koniec dobrej passy żłobkowej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2022, 23:24
-
veritaa wrote:Ja mam dla corki kombinezon firmy Reima ale np teraz jest za ciepło na niego jeszcze . Dla obojga mam spodnie softshelowe z my basic i po prostu kurtki .
A teraz jak pada to idziemy tak jak sa. niejednokrotnie wpadł mi Bartek w kałuże 🙈 no cóż traktuje to jako hartowanie na jesień 😅😅
Także Meggi na pewno name it to.spoko firma jeśli chodzi o takie rzeczy.
Drugie spodnie ma z Aldika, takie typowo przeciwdeszczowe i też dają radę.
Natomiast ja jak verita, teraz gdy było ciepło i padało pozwalałam śmigać po.kałużach w sandałach, raz zrobiłyśmy wyjście w całym ubraniu przeciwdeszczowym. Niestety pogoda się zmienia więc trzeba będzie też zmienić sposób ubierania na bardziej profesionalny na deszczWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2022, 23:31
-
Anet.kaa wrote:Ile razy dziecko może zarażać się jakimiś rota, adenowirusami czy innym dziadostwem 😭
Polcia od rana wymiotuje i gorączkuje
Przecież już miała kilka razy takie same objawy + kupa. Wiem, że jest wiele odmian ale bez przesady, tak mi jej szkoda. Czekam tylko aż my złapiemy.
Koniec dobrej passy żłobkowej.
Anetka u nas tez Rota… Bartek tylko dwie kupy mega wodniste, mąż i córka wymioty ,ja miałam jeden dzien słaby. Niestety urodziny córki musieliśmy odwołać .
Zdrowia !Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2022, 06:28
Synek styczeń 2021 -
U nas stan podgorączkowy i lekki kaszel, czekamy co się z tego wykluje 😬
Anetka, Verita, współczuję Wam bardzo. O ile nie mamy doświadczenia z infekcjami dróg oddechowych, to jelitówki mieliśmy już z 3-4 razy, z czego raz potwierdzony rota. Tych wirusów jest mnóstwo, to jest straszne świństwo 😖'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulugula wrote:KarolinaMaria tak pół żartem pół serio, ale mam sporo rodziny na Śląsku i oni co rusz mają jakieś żołądkowe rewelacje, ja nie wiem co Wy tam robicie 😄
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Hej, hej, widzę że baza żłobkowych wirusów zostaje zaktualizowana u coraz większej grupy🥺😔. Zdrowia dla wszystkich! U nas na razie ok, po Covidzie ani widu ani słychu, ale wiecie jak to z dzieckiem w żłobku, nie znasz dnia....
A nas słuchajcie zupełnie nie czepiają się żadne żołądkowe wirusy, w żłobku już co najmniej z 5 jelitowek było w trakcie tego roku; Julek nic nie złapał. Za to wiecie, katar i zapalenia ucha proszę bardzo. No więc jak nie urok to....
Co do kombinezonów, Meggi ja miałam ten iELM, w zeszłym sezonie,I szczerze to za taką kasę to bez szału. Tzn sam w sobie ok, ale te materiałowe ściągacze przy rękawach i nogawkach jak dla mnie w tego typu kombinezonach to jakaś pomyłka ( jak Ci dziecko zamoczy ten ściągacz przy rękawie to...on jest po prostu mokry, a reszta ubrania sucha,bez sensu to rozwiązanie). On jest tak średnio ciepły, na teraz ( dziś w Wwie 11°) byłyby ok na bodziaka i cienkie spodenki. Na ten sezon mam z Tchibo ( bardzo ok, upolowałam na Vinted za 50 pln).42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙