Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
edka85 wrote:A propo starań... Dziś wróciła mi @, niecałe 5m po porodzie. Czyli starania czas zacząć. O czwarte... Szaleństwo! 😆
-
Ounai wrote:Przypomnisz co Wam mówił logopeda?
Udało mi się dziś zapisać go do Poradnik Pedagogicznej i wręcz byłam w szoku że udało się jeszcze na wrzesień.Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Verita, ja dążę do tego, by ogarnąć wszystko w tygodniu, ale nie zawsze sie udaje. Sobota to jest zawsze nerwówka jak po porannej kawie trzeba łapać za odkurzacz
najczęściej Mati wychodzi z tatą na spacer, ale ja sprzątam. Jak czasem uda się mi zrobić wszystko w piątek to w sobotę czuję się jakbym wygrała życie 🤪
Zulu, relacja: Matylda była wczoraj i dziś w żłobku od 6.30 do 10.30. Przy oddawaniu rano zapłakała, ale potem ponoć było już ok, panie chwalą jej apetyt, dziś się bawiła i nawet tańczyła ;P na razie odbiera ją moja mama, żłobek się jej spodobał, panie przeszły 'test babci' 🤪 zaraz ruszamy na basen, bo zaczął się nowy rok szkolny w szkółce 😌Lalia, Suszarka, Zulugula, Wik89, Ewa88 , veritaa, dmg111, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dzięki dziewczyny za rady, w takim razie chyba większość mam dla bobo, kombinezon misiowy jakiś mam, śpiworek do wózka mam po Mai (dla niej mam osłonkę na nóżki do spacerówki), plandeke z gondoli też, tylko czapeczkę muszę ogarnac i otulacz do fotelika. No i fotelik 😀 otulacz miałam ale sprzedałam jak Majce kupilam poncho, więc muszę znowu kupić. No i krem na zimę na pewno też.
-
Ounai wrote:A tak z czystej ciekawości, planujesz po 4tym macierzynskim wracać do aktywności zawodowej czy raczej poświęcasz się już w 100% rodzinie?
Nie no, muszę wyjść trochę "do ludzi", żeby się nie zasiedzieć
Ale moja praca jest typowa biurowa w budżetówce, tak więc nie zając - nie ucieknie.
-
edka85 wrote:Wracam do pracy
Nie no, muszę wyjść trochę "do ludzi", żeby się nie zasiedzieć
Ale moja praca jest typowa biurowa w budżetówce, tak więc nie zając - nie ucieknie.
-
Suszarka wrote:O nieeeeeee! Dla pociechy, my z siostrą zlapałyśmy wszy jak miałyśmy po kilka lat, obie miałyśmy włosy za tyłek 😅 mama wyczesywała jedną, a tata drugą. Masakra 🙈
-
Jakby któraś potrzebowała bbox to na tym całym shopee jest jakiś dzień zakupów i dużo kuponów, i ja dorwalam bbox ten zwykły za 42zł, a ten większy tritanowy za 52 👍 sklep butik koala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2022, 14:08
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:A propo bboxow, może Was zainteresuje to że nam neurologopeda mówiła, żeby po roku już kupować bidony z cienką słomką, bidony dla starszaków, bo też może mieć wpływ na zgryz taka grubsza słomka. Ja nie wiedziałam i na cienką słomkę przeszliśmy na 1,5roku dopiero
Zulu, a w jakim sensie cienka słomka? Podesłałabys jakiś przykładowy bidon? -
Dzięki Zulu!
Mój Olek ma niemal identyczny u moich rodziców...z Pepco 😁 będziemy wymieniać 💪Zulugula lubi tę wiadomość