Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dla Igi kurtkę z Zary z zeszłego roku, wtedy była trochę za duża, teraz będzie na styk. Muszę jej przymierzyć czapkę którą kupiłam rok temu a była jej za duża, pewnie też będzie ok. Kombinezonu nie kupuję bo nie znoszę kombinezonów 😂 jeśli będzie śnieg to kupię na vinted spodnie na sanki, ale czekam z tym zakupem żeby zobaczyć czy w ogóle będzie zima w tym roku. Za butami się jeszcze nie rozglądałam, kupimy pewnie w listopadzie jak się już zrobi naprawdę zimno. Dla Jagody wyrwałam kurteczkę z Guessa z kaczym puchem na vinted za śmieszną kwotę, pozostanie jej kupić czapkę i szalik, ale z tym też czekam bo ona jeszcze jednak rośnie dość intensywnie i nie chcę przestrzelić.
Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzwonili do mojej mamy, w biopsji nie wykryto komórek rakowych
wiedziałam że wynik będzie dobry, ale i tak czuję ulgę. Mam nadzieję że nasze życie wróci teraz do normy
Lalia, Zulugula, Annia, veritaa, ZielonaHerbata, Clover, Ewa88 , Ounai, MoTyLeK🦋, edka85, Ladyo, Wik89, Enigvaa, Inga28, dmg111 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Olcio😍 dzięki Lalia. Cos tam eminem rapuje do gryzaka😁
Do szczoteczki do zębów, żeby mieć lepsze flow 🤣 -
Meggi110818 wrote:Moti 100 lat 😘
U Nas też nie grzeją, ale Młodej nie przeszkadza to latać w samym bodziaku z krótkim, bo przecież ona teraz nie założy spodni ani nic innego 🤦♀️ -
U nas nie ma preferencji rodzica. Jest tak samo nasilona mamoza i tatoza, po równo.
My na szczęście kurtki mamy z zeszłego roku dobre, bo brałam z zapasem i 92 z Sinsay na teraz i 92 z HM zimowe będziemy mieć jeszcze na ten rok. Tak samo spodnie zimowe, takie na sanki. Muszę za to kupić czapki, rękawice no i buty... 😒 Dzisiaj po pracy właśnie idziemy wybierać, aż się boję ile zapłacę.
Na teraz kupiłam kombinezon softshellowy na deszcz i mam pytanie, co wkładacie dziecku pod taki kombinezon?
Motylku, ja bym zwróciła uwagę tylko na to czy zabieg robi kosmetyczka czy lekarz. Lekarz w razie czego może i potrafi leczyć powikłania.
Asia, jak u Was?Lalia, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Co do grzania, my mamy logotermę, więc ciepły kaloryfer można mieć cały rok. Na razie nie odkręcam kaloryferów, bo jeszcze jest znośnie w mieszkaniu.
Natomiast u mojej mamy się wyziębiło mocno, to jest dom wolnostojący, ogrzewany na gaz, a została sama z jedną emeryturą i tym co sobie dorabia... Na razie ma zapas drewna kominkowego i tym podgrzewamy, żeby jeszcze nie puszczać ogrzewania.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas Michałek kocha miłością wielką swoją mamę. Zazdroszczę wam tych "tatoz" trochę. On tylko mama mama.
Jak wracam z pracy to potem przez cały dzień nie odstępuje mnie na krok. Teraz jeszcze doszło do tego że jak jesteśmy z mężem razem w domu to potrafi powiedzieć do taty: tata idzie , papa. Mam nadzieję że mu to minie 😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:U nas Michałek kocha miłością wielką swoją mamę. Zazdroszczę wam tych "tatoz" trochę. On tylko mama mama.
Jak wracam z pracy to potem przez cały dzień nie odstępuje mnie na krok. Teraz jeszcze doszło do tego że jak jesteśmy z mężem razem w domu to potrafi powiedzieć do taty: tata idzie , papa. Mam nadzieję że mu to minie 😕
Minie na pewno . U nas jak się syn urodził to siła rzeczy tata zaczął się bardziej liczyć dla córki… ale do dzisiaj są rzeczy w których taty nie akceptuje jeśli jestem ja. Np wieczorem do spania to ja musze się z nią położyć nie tata. Gdy mnie nie ma to zero problemów , mąż był z nią sam niejednokrotnie na kilka dni ( wyjazd do teściowej ) i tez nie ma tam problemów . Syn tez ma mamoze. Ale moj mąż dużo pracuje i po prostu 80 % czasu to ja jestem sama z dziecmi .Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
ZielonaHerbata wrote:Meggi A Oliwka lubi się ubierać ? U nas z ubiereniem zrobił się jakis dramat. Jak tylko widzi, że idę ja ubrać to mi ucieka po całym mieszkaniu i się drze 🙈🙈
Właśnie nigdy nie było problemu, sama zaczynała się ubierać, ładnie stała aż ja przebiorę, ubiorę, zmienię pampersa, a od jakiś 4 dni jest bunt, ściąga sama, najlepiej z gołym tyłkiem i leci do sypialni i przykrywa się kocem i wariuje tak z 20 minut, 2 razy już się zsikala 🙈
Od 9 próbowałam wyjść na dwór, ale wijacej, wyginajacej, krzyczącej nie jestem w stanie ubrać nawet w spodnie, a co dopiero w resztę na dwór. Więc od rana w domu, lata z bodziakiem i to otwartym, bo zapiąć też NIEO ❤️
Z ❤️ -
Annia, u nas najczęściej legginsy (z Lidla 🤭) i body z długim, czasami body z krótkim i koszulka z długim rękawem 😉
Idziesz polować już na zimowe czy na razie będziesz szukać jakiś przejściowych? 🙂
Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Annia, u nas najczęściej legginsy (z Lidla 🤭) i body z długim, czasami body z krótkim i koszulka z długim rękawem 😉
Idziesz polować już na zimowe czy na razie będziesz szukać jakiś przejściowych? 🙂Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:U nas nie ma preferencji rodzica. Jest tak samo nasilona mamoza i tatoza, po równo.
My na szczęście kurtki mamy z zeszłego roku dobre, bo brałam z zapasem i 92 z Sinsay na teraz i 92 z HM zimowe będziemy mieć jeszcze na ten rok. Tak samo spodnie zimowe, takie na sanki. Muszę za to kupić czapki, rękawice no i buty... 😒 Dzisiaj po pracy właśnie idziemy wybierać, aż się boję ile zapłacę.
Na teraz kupiłam kombinezon softshellowy na deszcz i mam pytanie, co wkładacie dziecku pod taki kombinezon?
Motylku, ja bym zwróciła uwagę tylko na to czy zabieg robi kosmetyczka czy lekarz. Lekarz w razie czego może i potrafi leczyć powikłania.
Asia, jak u Was?Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Dziewczyny mam pytanie, od niedawna zaczęłam robić paznokcie żelowe. Byłam teraz 3 raz, salon polecany, robi mi szefowa. Byłam w środę, zrobiłam glazed donut, tylko od wczoraj zaczynają mi obłazić. Mam krótko zrobione, a z końcowki płytki zaczyna mi odchodzić lakier od żelu. Czy ja mogę to reklamować? Poprzednie 2 razy nic takiego się nie działo. Nie skrobałam też piwnicy tymi paznokciami czy coś.
Bo trochę to droga impreza jeśli starcza na 5-6 dni...
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023