Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku sto lat. 🥂 Jak pomyślę ile ty masz na głowie w wieku 29 lat, to wielki szacun, że to ogarniasz. Zdrówka dla Mataldy.
Suszarko, ja na temat snu wiele się naczytałam, bo Miki spał źle. Niestety często za milion wybudzeń odpowiedzialne jest to, że dziecko nie umie przejść z jednej fazy snu i się rozbudza... Dopiero z wiekiem potrafi od razu zasnąć samo po tym rozbudzeniu... Ale mam nadzieję, że może Wam jakiś specjalista pomoże i nie będzie to kwestia fazowości snu.
Wik, ja właśnie też nie mogę się zabrać za przygotowywanie materiałów, a fakt że moje tematy będą na koniec semestru nie motywuje mnie do pracy teraz. 😅 a wolalabym się jakoś zmotywować, a nie później zarywać weekendy w nocy, żeby wszystko przygotować... 🙈MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Meggi110818 wrote:On jest trochę cięty na nich nawet. I uważa że się zrobił monopol na osteopatie, a to nie jest sposób na wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2022, 14:59
Annia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
KarolinaMaria wrote:Bo tak jest i ja też nie uważam, że osteopatia to recepta na wszystko. Warto spróbować, ale nie można oczekiwać, że zdarzy się cud.
Też tak myślę, tym bardziej że U nas najpierw trzeba było staw i krąg odblokować, a tego żaden z osteopatow nie zauważył, albo nie umiał, dopiero ten odblokował i dopiero wtedy osteopata powinien zdjąć napięcia które ta blokada zrobiła.
Więc, osteopata nam pomogła ale nie we wszystkim.
Sama byłam ostanio u takiego fijzo manualnego tylko od dorosłych, nastawił mi biodro aż chrupnęło 🙈 ale w końcu nie boli mnie biodro i stawiam inaczej nogę.
A teraz niektórzy zrobią jeden kurs i z fizjo zamieniają się na osteopate. Teraz to jest "modne", dlatego trzeba iść do kogoś z dużym doświadczeniem.O ❤️
Z ❤️ -
Motylku, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ❤️
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
-
Karolina z jakim problemem poszliscie do osteo?
My chodzimy już długo i końca nie widać i powoli zaczynam się zastanawiam na ile jest faktycznie jakiś problem A na ile to naciągane bo już głupieje.
Moti -zdrówka dla Matyldy, super, że macie diagnozę teraz wiadomo jak z tym walczyć. I sto lat dla Ciebie!! Jesteś super babka!🎂🍾
Suszarko ja wśród znajomych znam jeden przypadek gdzie osteopata pomógł dziecku na częste wybudzenie i znaczna poprawe snu Ale znam też takie gdzie nie pomógłna pewno warto próbować!!
Ponad tydzien mnie nie bylo bo bylismy na wakajkach i nie jestem w stanie już nadrobić zaległości forumowych.MoTyLeK🦋, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Meggi tą elektrostumulację, którą robi Czajkowska (chyba się nazywa punktowa) jest dla starszych dzieci w wieku min 3-4 lata, bo dziecko musi współpracować tzn np dotknąć językiem jakiś konkretny punkt itp. Jak najbardziej jest na otwartą buzię i język na dole czyli na nasz przypadek ale nie teraz 🤔 jest jeszcze inny rodzaj elektrostymulacji, którą próbowała zrobić kiedyś córce na zajęciach neurologopeda w guguhopli ale córka nawet tego sobie nie dała przyłożyć do twarzy 😒 więc narazie nici12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa88 wrote:Herbata a z jakim problemem Małej chodzicie do osteopaty?
Jak zniosła Mała wakacje i lot samolotem?
Chodziliśmy żeby domknac buzię co się udało. Ale w nocy podczas leżenia na boku dość mocno odgina głowę do tyłu i mimo naprawdę wielu wizyt nie widzę poprawy. Także będę chciała na kolejnej wizycie przegadac temat.Ewa88 , Lalia lubią tę wiadomość